Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οντως στελλιτσα η ξεκουραση παιζει μεγαλο ρολο κι εγω πριν 2 βδομαδες που δεν κοιμομουνα καλα,ημουνα χαλια,δεν ηθελα να κανω τιποτα,η ψυχολογια χαλια και τα νευρα τσανταλια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ερωτηση ποτε θα βγαλετε την παντα απο το κρεββατι,εμενα εχει αρχισει και παταει πανω και φοβαμαι μην κανει καμια και πεσει απο κατω λετε να την βγαλω???βεβαια ειναι ψηλα τα καγκελα αλλα με το μουργακο μου δεν ειμαι ποτε σιγουρη...

76IGp3.png

Δεν ξέρω γιατί έχω πέσει έτσι, ή μάλλον ξέρω, τα 'χω φτύσει και θέλω λίγη ξεκούραση αλλά αυτό δεν παίζει οπότε...

Βρώμη παίρνω κι εγώ τη χοντρή από τα βιολογικά και της τη βράζω απλά με νεράκι. Μιλάμε την εξαφανίζει σε dt. Σ' αυτά μού 'μοιασε το παιδί μου...

γιατι δεν παίζει? στην κερκυρα θα πάτε διακοπες ή για δουλειά?

προσπάθησε να βρείς λίγο χρόνο έστω τα σκ, να ξεκουράζεσαι, πήγαινε καμια βολτιτσα μόνη σου με τις φίλες σου

τυχερηηηη....που τρωει τη βρωμη η μπουμπου!

ετοιμαζεται να ξυπνησει ο κανακαρης μου...

μπορειτε να μου εξηγησετε με φανελακι αμανικο και σκεπασμενος μονο με σεντονι πως καταφερνει να ιδρωνει????και δεν μπορω να πω οτι εχει και την τρελλη ζεστη

α κι ο δικος μου τα ίδια...πολύ θερμα αγορια έχουμε..χαχαχαχαχα

ερωτηση ποτε θα βγαλετε την παντα απο το κρεββατι,εμενα εχει αρχισει και παταει πανω και φοβαμαι μην κανει καμια και πεσει απο κατω λετε να την βγαλω???βεβαια ειναι ψηλα τα καγκελα αλλα με το μουργακο μου δεν ειμαι ποτε σιγουρη...

και δεν τη βγάζεις? ξέρω κοπελες που δεν έβαλαν ποτε πάντα στις κουνιες

c2Gbp2.png

μπορεις να τη βγαλεις δοκιμαστικα, και αν δεις και κοπαναει πολυ, την αφηνεις...δεν ξερω επ αυτου δεν εχω εμπειρια μιας και κοιμαται σε παρκοκρεβατο και δεν εχω παντες(μμμμια ακομα αχρηστη αγορα φυλανε στο ντουλαπι)

ωραια φαγητακια ακουω!!

Στελλίτσαααααα μμμμμμμμουτς! (να φυγει λιιιιιιιιγη πικρα)

Ηθελα να σας ρωτησω πως τα ντυνετε, μεχρι προχθες εγω μακρυμανικο, εδω εχει ψυχρα, τωρα κοντομανικο και φανελακι αμανικο απο μεσα και πικε κουβερτα, αλλα το πρωι ηταν ψιλοπαγωμενος...

μεσα στη μερα σκαει και τον εχω με κοντομανικο και σεντονακι

αντε να καλοκαιριασει να του βαζω ενα ρουχαλακι και τερμα...

επισης του αρχισα κι εγώ τις υφασματινες, ολα οκκαιμαι διαρροη αλλα το πλυσιμο θα το βαρεθω συντομα μου φαινεται...

ντιμ το βραδυ θα τις φορας υφασματινες? εγω σε καμια περιπτωση....

eNeap2.pngTSzHp3.png

την κολοκυθα μας την εδωσε απο τον κηπο του ο παππους της βαφτισιμιας μου, μπιο δηλαδη...θα εχω για κανα χρονο ειανι τερααστια, την εκοψα και την εβαλα καταψυξη, δεν ξερω αν εκανα καλα, ή επρεπε πρωτα να την βρασω και μετα καταψυξη, τωρα ο,τι εγινε εγινε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Δεν παίζει, amande μου, γιατί όσο λείπω στη δουλειά την κρατάει ο μπαμπάς της και δε θέλω να τον φορτώνω και μετά. Με τις γιαγιάδες δεν πολυκάθεται η μικρή και γενικά επειδή λείπω ένα 9ωρο από το σπίτι, δε θέλω να την αφήνω κι άλλο. Οπότε είμαι συνέχεια στην τσίτα. Κέρκυρα πάμε για μια βάφτιση, ελπίζω εκεί να χαλαρώσουμε λίγο (αν κοιμηθεί η μουργίτσα!).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κι εγω σου το ευχομαι...να περάσετε τέλεια στην κέρκυρα!!!

galat εγω την είχα ψήσει με λίγο νερό στο φουρνο (την είχα κοψει φετες σαν πεπονι φαντασου) και βγήκε μετα αμεσως η σαρκα και την εβαλα σε μεριδες καταψυξη, διατηρειται αρκετους μηνες έτσι

Για την επιλογη Συνταγμα-Ζαππειο μήπως να την ξανασκεφτουμε επειδη καθε μέρα έχουν συγκεντρωσεις κτλ??

c2Gbp2.png

emi με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου... Εγώ του έβαζα κορμάκι-τιραντάκι στις πολλές ζέστες... (Ο δικός μου γεννήθηκε 17 Αυγουστου). Εγω είχα πάρει γύρω στα 5 κομμάτια από το 0-3.

Φιλάκια σε όλες

Emi με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου, εγώ είχα πάρει μια εξάδα και την είχα μόνο με το εσωρουχάκι

ευχαριστω πολύ! να σας ζήσουν και εσας τα παιδάκια σας! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Κοριτσάρες σήμερα με φύλαξε ο Χριστός, η Παναγία και οι άγιοι όλοι. Μου έφυγε το αυτοκίνητο σε μια στροφή πήγα να πέσω μέσα σε ένα χαντάκι ύψους 2 μέτρων, ενστικτωδώς και βλακωδώς έστριψα το τιμόνι μπήκα στο αντίθετο ρεύμα (ευτυχώς δεν πέρναγε αυτοκίνητο) και κατέληξα στο παρκινγκ ενός καταστήματος το οποίο δεν είχε ανοίξει ακόμα. Απολογισμός η ψυχή μου πήγε στη κούλουρη, ακόμα μουδιασμένη είμαι και μια στραβωμένη ζάντα γιατί στο παρκινγκ καβάλησα κάτι τελάρα με καρφιά, κοινός φθηνά τη γλίτωσα.

Πάμε τώρα στα απλά καθημερινά μας. Η μικρή μου μασάει τα πάντα μια χαρά αλλά βαριέται την όλη διαδικασία και μετά από 2 -3 κουταλιές αρχίζει τα κλάματα, οπότε της τα αλέθω και ενδιάμεσα της δίνω και κανένα πατημένο με το πιρούνι. Am αν συνεχίζονται μέχρι τότε οι διαμαρτυρίες το βλέπουμε. Στέλλα μου υπομονή θα στρώσει η κατάσταση που θα πάει. Όσο για το ντύσιμο εγώ πρωί – βράδυ την έχω με κοντομάνικο φορμάκι χωρίς εσώρουχο. Αθηνά και το βράδυ υφασμάτινη πάνα βάζω αλλά και με τα δύο επιθέματα και δεν έχω διαρροές καθόλου, ούτε το πρωί είναι παπαριασμένος ο ποπός μας, είναι πολύ απορροφητικές. Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν τις περίμενα τόσο καλές.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

:shock::shock: ο Χριστός κι η Παναγία!!!!

Πω πω dim σε καταλαβαίνω απόλυτα, είχα παρόμοια εμπειρια πριν χρόνια και απο θαυμα γλυτώσαμε...ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει (είναι και ενας λόγος που δεν έμαθα να οδηγώ)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

μπορεις να τη βγαλεις δοκιμαστικα, και αν δεις και κοπαναει πολυ, την αφηνεις...δεν ξερω επ αυτου δεν εχω εμπειρια μιας και κοιμαται σε παρκοκρεβατο και δεν εχω παντες(μμμμια ακομα αχρηστη αγορα φυλανε στο ντουλαπι)

ωραια φαγητακια ακουω!!

Στελλίτσαααααα μμμμμμμμουτς! (να φυγει λιιιιιιιιγη πικρα)

Ηθελα να σας ρωτησω πως τα ντυνετε, μεχρι προχθες εγω μακρυμανικο, εδω εχει ψυχρα, τωρα κοντομανικο και φανελακι αμανικο απο μεσα και πικε κουβερτα, αλλα το πρωι ηταν ψιλοπαγωμενος...

μεσα στη μερα σκαει και τον εχω με κοντομανικο και σεντονακι

αντε να καλοκαιριασει να του βαζω ενα ρουχαλακι και τερμα...

επισης του αρχισα κι εγώ τις υφασματινες, ολα οκκαιμαι διαρροη αλλα το πλυσιμο θα το βαρεθω συντομα μου φαινεται...

ντιμ το βραδυ θα τις φορας υφασματινες? εγω σε καμια περιπτωση....

εγω εδω και καιρο του φοραω κοντομακινα και φανελακι αμανικο,εκτος 2 μερες που εβρεχε και ειχε λιγο ψιχρουλα οποτε του φορεσα πολυ ψιλο μακρυμανικο...το μεσημερι τον κοιμιζω μονο με το φανελακι και σεντονακι,το βραδυ ομως του βαζω τα φανελακι με μακρυ μανικακι και παντελονακι πυτζαμας λεπτης και καλτσακια και τον σκεπαζω στην αρχη με το σεντονι και κατα τις 2 που παω για υπνο του ριχνω μια πικε κουβερτουλα,οταν ξυπναει ειναι παντα ξεσκεπαστος αλλα ποτε παγωμενος....αληθεια μηπως ειναι υπερβολικο να του φοραω ακομα τα καλσακια στον υπνο?

76IGp3.png

ξεχασα να σας πω το καινουριο μας κολπο,απο τη μερα που ανακαλυψε οτι μπορει να σηκωθει απο ξαπλωτος,κανουμε ολοκληρη ιστορια για να κοιμηθει και πλεον κοιμαται στην αγκαλια γιατι στο τελος φτανει σε σημειο να σπαραζει στο κλαμα...εγω τον ξαπλωνω εκεινος σηκωνεται...αυτο μπορει να γινεται καμποση ωρα ,αφου ομως νυσταζει εχει τρομερη γκρινια....και τωρα η απορια μου αφου νυσταζει γιατι δεν κοιμαται μονο κανει πανω κατω?????

και ημουνα χαρουμενη που κοιμοτανε μονος του τοσο καιρο,να'τα τωρα τα κολπακια

76IGp3.png

την ημέρα τον έχω με κοντομανικο φορμακι ξεμπουτο και καλτσακια, αν έχει λίγο ψύχρα του φοραω παντελονοφορμιτσα...αν κανει περισσοτερο κρυο εννοειται με μακρυμανικο

χαπακι τα καλτσακια στον υπνο τα έχω σταματησει εδω και καιρό

c2Gbp2.png

σχετικά με το ντύσιμο νομίζω οτι το κάθε παιδί χρειαζεται και διαφορετικό. Αν χαπάκι μου τον μικρό σου δεν τον βρίσκεις ιδρωμένο τότε καλά κάνεις και του βάζεις κάλτσες. εμένα η δικιά μου με εσωρουχάκι και κοντομάνικο φορμάκι την έβρισκα μούσκεμα, οπότε της έβγαλα το εσωρουχάκι. Άλλωστε βρε κορίτσια και εμεις όλοι με τα ίδια ρούχα ντυνόμαστε

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...