Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακαι εγω τρεχω με τα της βαπτισης, χθες εγινα και νονά σε μια απιστευτα ομορφη τελετή

εγω μεσα για συναντηση

επισης για απογευματινο εχω κολλησει, το παξιμαδι ντοματα-τυρι το σνομπαρει, το αβοκαντο πλεον δεν το τρωει, γιαουρτι το αηδιαζει και τρωει μονο τραχανα ακλλα επισης δεν μπορω να φτιαχνω το ιδιο....

εχω κολοκυθα γλυκια τι να την κανω για πειτε καμια συνταγη-ιδεα...

λες να πηγαινε με μηλο?

ξερω οτι παει με βερυκοκο-ροδακινο σιγουρα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα το καλύτερο μου είναι στο πάρκο Τρίτση, αλλά γενικά όπου πάει μετρό δεν έχω πρόβλημα. Αλήθεια στο μετρό μπορούμε να έχουμε και το καρότσι ή απαγορεύται (απορίες μιας επαρχιώτισσας).

Χαπάκι δεν προβλέπετε κανένα ταξίδι Αθήνα μέσα στον Ιούνιο;;

1)στο μετρο ανετα μπορει να εχει το καροτσι,εμας δεν μας ειπαν τιποτα...

2)δεν προβλεπετε οπως το ειπες,ο συζυξ δουλευει ...και τα οικονομικα ειναι παρα πολυ χαλια αυτη τη στιγμη...νομιζω κατα τα χριστουγεννα παλι θα κανουμε ταξιδακι στην αθηνα

76IGp3.png

Πω πω νικολ, σε νιώθω!! βάσανο η μετακόμιση!

Για πείτε καμια άλλη ιδέα για απογευματινο....το παξιμάδι-ντοματα-τυρι το σνομπάρει εντελως, γιαούρτι τις προηγουμενες μέρες ενω το έφαγε το βράδυ το έβγαλε (ενω μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα), με το αβοκάντο πάλι δύσκολο το βλέπω- το βαρέθηκε, τραχανα σκέτο δεν τρωει-τον θέλει μόνο στο μεσημεριανό με κοτοπουλο και μου έχει μείνει η επιλογη γλυκοπατατα-μήλο-γαλα που το τσακίζει αλλά δεν γίνεται κάθε μερα το ίδιο....τι να του δώσω γμτ?????

εμενα το παξιμαδι με ντοματα και ανθοτυρο δεν το ηθελε καθολου...

λοιπον εγω του δινω....

1.κρεμα με κουακερ

2.κρεμα ανθος αραβοσιτου

3.γιαουρτι,συνηθως το νουλακ με τα αλλα δεν τα παμε πολυ καλα

4.σουπιτσα με αστρακι σε ζουμι απο κρεας(αυτο πιο σπανια)

5.τοστακι με τυρι

76IGp3.png

πως τα τρωει αυτα ρε χαπακι? τοστακι??? εμενα δεν μασαει... επισης την ανθος αραβοσιτου την κανεις σκετη? δεν θελω να δωσω ζαχαρη...

βρηκα με τι ταιριαζει η κολοκυθα

Foods Good to Mix With Pumpkin:

Apples

Bananas

Blueberries

Peaches

Carrots

Butternut or Acorn Squash

Sweet Potato

Brown Rice

Lentils

Chicken

Yogurt

τελειο το σαιτ αμαντε

eNeap2.pngTSzHp3.png

ουτε κι εμενα μασαει ο μπουλης...χαχαχαχα

τη βρωμη ουτε να τη δει (το κουακερ)

galat αυτα θα σου ελεγα κι εγω

κολοκυθα όμως δε βρήκα πρόσφατα κι ετσι δεν εχω να του δωσω, την τρωει πάντως

μου είπαν για κρεμα με γαλα και σιμιγδαλι αλλά δεν ξερω αναλογίες

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

στην ανθος αραβοσιτου δεν βαζω με τιποτα ζαχαρη,απλα για να εχει λιγη γευση εβαλα χθες ελαχιστη κανελλα

εμενα μασαει με τα ουλα ...το τοστακι το κοβω μικρες μπουκιτσες το παταω και λιγο με τα δαχτυλα οταν του το δινω και το ταραζει,βεβαια αυτο δεν δινω συνεχεια να μην τρωει συχνα ψωμι...(για το οποιο ξετρελλαινεται)

76IGp3.png

Γεια σας όμορφες!

Σόρι για τις απουσίες, είμαι μες στην πίκρα αυτές τις μέρες, δεν ξέρω γιατί, και δεν έχω όρεξη για τίποτις.

Λοιπόν, εμείς που είμαστε πριγκίπισσες και δεν ανεχόμαστε τα γαλακτοκομικά, το απόγευμα τρώμε ή το υπόλοιπο μεσημεριανό, ή κουάκερ ή μια κρέμα της Hipp με κεχρί και φρουτάκια (χωρίς ζάχαρη), ή αβοκάντο με ψωμάκι, ή τραχανά νηστίσιμο, η ρυζάκι καλά βρασμένο ανακατεμένο με λίγο γάλα μητρικό. Μεγάλα γλέντια. Από μάσημα τα κουτσοκαταφέρνει, το ρύζι πια δεν της το αλέθω, απλώς το βράζω πολύ καλά, και τα υπόλοιπα της τα δίνω πρώτα σε κομματάκια και μετά, όταν κουραστεί, της τα αλέθω. Μόνο το κρέας φοβάμαι να της το δώσω ακόμα.

Για συνάντηση εγώ είμαι μέσα αρχικά, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, αρκεί να υπάρχει μετρό. Απλώς επειδή φεύγουμε την επόμενη μέρα για Κέρκυρα, διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη μήπως δεν έχω προλάβει να μαζέψω. Οπότε κανονίστε εσείς ό,τι σας βολεύει και αν τα καταφέρω θα χαρώ πολύ να σας δω!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

κι εγω δεν αλεθω σχεδον ολα (εκτος φρουτα)τα δινω πατημενα με το πιρουνι...και το κρεας το κοβω ψιλα ψιλα κομματακια(το εχω βρασει βεβαια παρα πολυ καλα) και του το ανακατευω στα λαχανικα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αμ πως του δινεις τη βρωμη???

εγω την εχω κανει σκονη και σε 200γρ περιπου γαλα που βραζει βαζω 2 κουταλιες της σουπας σκονη βρωμης...και την τρωει μια χαρα

όλα τα έχω δοκιμασει και με μπανανα μέσα και με κανελλα...τιποτα...αηδιαζει με την πρωτη κουταλια

κάπως έτσι την κανω αλλά βράζω τη βρωμη (αυτη που παιρνω χρειαζεται βρασιμο) πρώτα μόνη της και μετα τη ριχνω στο γάλα

αν βρω πως γινεται αυτη με το σιμιγδαλι θα σου πω

Σόρι για τις απουσίες, είμαι μες στην πίκρα αυτές τις μέρες, δεν ξέρω γιατί, και δεν έχω όρεξη για τίποτις.

γιατι βρε κοριτσάκι???

c2Gbp2.png

ναι να μου πεις αλλα πιστευω οτι λογικα θα ζεσταινεις το γαλα και θα ριχνεις μεσα το σιμιγδαλι μεχρι να πηξει και ποσοτητες υποθετω οπως περιπου κανω με τη βρωμη...

ααα εγω του πηρα την επεξεργασμενη,το κουακερ,αυτο που διαφημιζει η ....(δεν θυμαμαι πως την λενε)

76IGp3.png

εγω του παίρνω απο τα βιολογικα (απο αμερικη) χαχααχαχαχαχα.....γι'αυτο παιδευομαι...χαχαχαχαχαχ

βέβαια σε γευση είναι το ίδιο, μη σου πω και καλύτερο....όσες φορες την έφτιαξα την έφαγα εγω...χαχααχαχαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

Δεν ξέρω γιατί έχω πέσει έτσι, ή μάλλον ξέρω, τα 'χω φτύσει και θέλω λίγη ξεκούραση αλλά αυτό δεν παίζει οπότε...

Βρώμη παίρνω κι εγώ τη χοντρή από τα βιολογικά και της τη βράζω απλά με νεράκι. Μιλάμε την εξαφανίζει σε dt. Σ' αυτά μού 'μοιασε το παιδί μου...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ετοιμαζεται να ξυπνησει ο κανακαρης μου...

μπορειτε να μου εξηγησετε με φανελακι αμανικο και σκεπασμενος μονο με σεντονι πως καταφερνει να ιδρωνει????και δεν μπορω να πω οτι εχει και την τρελλη ζεστη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...