Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα πάλι βρεκορίτσια δεν είναι και τόσο κινητική, μου δείχνει οτι φοβάται κάθε φορά που κάνει κάτι καινούργιο. Πιάνετε και σηκώνεται αλλά τη πάει τρεις και μία για να αφήσει χεράκι. Μαζί με τις συμμετοχές για τη συνάντηση να προτείνουμαι και κανένα μέρος

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

σήμερα της έδωσα φαγειτό λυωμένο με το πιρούνι και το έκανε ναααααα. αλλά κάποια στιγμή εκνευρίστικε γιατι πίναγε και δεν χόρτενε τόσο γρήγορα. Χαπάκι εσύ του τα λυώνεις ή με το πιρούνι

σήμερα της έδωσα φαγειτό λυωμένο με το πιρούνι και το έκανε ναααααα. αλλά κάποια στιγμή εκνευρίστικε γιατι πίναγε και δεν χόρτενε τόσο γρήγορα. Χαπάκι εσύ του τα λυώνεις ή με το πιρούνι

εγω τις περισσοτερες φορες πλεον τα λιωνω με το πιρουνι και κοβω το κρεας ψιλα ψιλα κομματακια και το ανακατευω,σημερα εχω κανει σπανακορυζο για να φαμε ολοι αυτο τωρα δεν ξερω γιατι φοβαμαι λιγο το ρυζι.....

επισης παντα του λιωνω τα φρουτα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα σας σκεφτόμουν...χαχαχαχαχα....που σε βολεύει καλύτερα?

εμένα το καλύτερο μου είναι στο πάρκο Τρίτση, αλλά γενικά όπου πάει μετρό δεν έχω πρόβλημα. Αλήθεια στο μετρό μπορούμε να έχουμε και το καρότσι ή απαγορεύται (απορίες μιας επαρχιώτισσας).

Χαπάκι δεν προβλέπετε κανένα ταξίδι Αθήνα μέσα στον Ιούνιο;;

Kαλημέρα!!

αχ, χαπακι κρίμα!

dim μπορείς να πάρεις το καρότσι, ναι...τι ώρα περίπου σε βολεύει??

στο πάρκο του τρίτση όμως δεν πάει το μετρό:? και θα μου είναι δύσκολο να έρθω πρωί, εκτός και αν πάμε απογευμα και με φέρει ο σύζυγος με το αμαξι

Εκτός κι αν θέλετε να πάμε χωρίς τα μπεμπίδια για καφέ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες... κ εγώ συμφωνώ με το όπου πάει το μετρό, αλλιώς για του Τρίτση κ εγώ μετά μόνο απόγευμα.

Εμείς είμαστε σε mood μετακόμισης κ αφήστε... ένας χαμός γίνεται εδώ μέσα...

Με την δουλειά άλλος χαμός...

Ελπίζω να είστε όλες καλά... φιλάκια πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Πω πω νικολ, σε νιώθω!! βάσανο η μετακόμιση!

Για πείτε καμια άλλη ιδέα για απογευματινο....το παξιμάδι-ντοματα-τυρι το σνομπάρει εντελως, γιαούρτι τις προηγουμενες μέρες ενω το έφαγε το βράδυ το έβγαλε (ενω μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα), με το αβοκάντο πάλι δύσκολο το βλέπω- το βαρέθηκε, τραχανα σκέτο δεν τρωει-τον θέλει μόνο στο μεσημεριανό με κοτοπουλο και μου έχει μείνει η επιλογη γλυκοπατατα-μήλο-γαλα που το τσακίζει αλλά δεν γίνεται κάθε μερα το ίδιο....τι να του δώσω γμτ?????

c2Gbp2.png

Νικόλ υπομονή με τη μετακόμιση. Λοιπόνν για τη συνάντηση εγώ προτείνω απόγευμα να μη μας φάει και ο ήλιος, βεβαίος να βρεθούμε μαζί με τα σπορίδια για μέρος ωραία είναι να βρεθούμε Σύνταγμα και να πάμε στο Ζάππιο και καροτσάδα στον εθνικό κήπο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...