Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικολ, νομιζα οτι οι στρατες δεν κανουν καλο, και νομιζω τεινει να απογορευτουν.... αστην καλυτερα εγω ειαμι της αποψης να ερχεται φυσικα το καθε σταδιο αναπτυκης/κινησης κλπ

κι εγώ απο ένα ψαξιμο που έκανα αυτά βρήκα

καλησπέρα!!!!! Τι κάνετε κοριτσάρες;;; Εμείς έχουμε μια απίστευτη γκρίνια ετοιμάζονται να βγούν και άλλα δύο δοντάκια και χθες έβγαλε όλο το βράδυ θηλάζοντας, αφού απο το πολύ γάλα το πρωι δεν ήθελε τα φρούτα.

να τα βγάλει γρήγορα να ηρεμήσει η μπουμπου

Και πάνω που λεγαμε για σιδηρο, πηρα τις εξετασεις αιματος του γιού μου και σίδηρος 21 ενω η τιμη θα επρεπε να ειναι πανω απο 60 και φερριτινη 28. Ξεκιναμε και πάλι σιδηρο και βιταμινες αυτη τη φορα γιατι ολο αυτο του προκαλει κόπωση και εξάντληση...:( Παραπονιεται συχνα οτι ποναει στα ποδια του.

αχ!περαστικά του μπλουμακι

amande μου αυτο που ειπε η παιδιατρος σημερα είναι οτι αν έχει καλη τιμη ο σιδηρος σιγα σιγα θα ανεβει και η φερριτινη

ευχαριστώ:)

galat μου για την στρατα που βαζω την μικρή, επειδη ανεφερες σταδια αναπτυξης και κινησης, εγω απλα την βαζω για να απασχολειται με κατι σε ωρα αιχμης για μενα :tongue:(μαγειρεμα, κατουρημα, να βαλω το πλυντηριο...)δεν την βαζω για να μαθει να περπαταει.

τι να κάνεις, είναι και αυτό μια λύση

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!!!!! Τι κάνετε κοριτσάρες;;; Εμείς έχουμε μια απίστευτη γκρίνια ετοιμάζονται να βγούν και άλλα δύο δοντάκια και χθες έβγαλε όλο το βράδυ θηλάζοντας, αφού απο το πολύ γάλα το πρωι δεν ήθελε τα φρούτα.

Μπλουμάκι έχω 3 πάνες εδώ και καιρό, είναι πολύ καλές ούτε διαρροές ούτε τίποτα, είναι απλά τέλειες.

Αθηνά το ξενοδοχείο που είχες έρθει πέρισυ ήταν καλό απο χώρους και σερβις;;;

ki emena χθες τα ιδια πονουσε πολυ...

το ξενοδοχειο (πηγα και στα 2) ειναι πολυ καλα, οχι πολυτελειες, οχι πρωινο, αλλα πληρως εξοπλισμενη κουζινα μεσα ψυγειο εστιες καφετιερες τοστιερες κλπ ταδικλινα εχουν 1 εξτρα κρεβατι-καναπε και εχουν και κουνιες αν ζητησεις. Ειναι ιδανικα για οικογενιες. Ιδανικα. εισαι 3 βηματα απο την παραλια, εχει παιδικες χαρες.

Εχει πολλους αγγλους βεβαια, αλλα ειναι οικογενειαρχες και μετα τις 8 δεν ακους τιποτα, ισως τα μεσημεραι στις πισινες υπαρχει καποια φασαρια αλλα γενικως ειανι σουπερ για τα χρηματα του. (καμια 60 αρια νομιζω τη βραδυα)

Για βολτα το βραδυ εμεις πηγαιναμε Ζακυνθο αλλα εχει κι εκει αν θελει καποιος,

galat μου για την στρατα που βαζω την μικρή, επειδη ανεφερες σταδια αναπτυξης και κινησης, εγω απλα την βαζω για να απασχολειται με κατι σε ωρα αιχμης για μενα :tongue:(μαγειρεμα, κατουρημα, να βαλω το πλυντηριο...)δεν την βαζω για να μαθει να περπαταει.

Ναι εχεις δικιο, και σκεφτηκα και την ΝΙκολίνα που λεει οτι ειανι πολυ ζορικος και θελει χερια....τοτε δεν εχεις λυση δεν παλευεται, θυμαμαι και απο την ανιψια μου...

Εγω τον βαζω στο παρκοκρεβατο για τα πολυ εκτακτα(δεν καθεται δεν θελει) και στο καρεκλακι φαγητου οπου μπορει να ξεχαστει λιγο με κανα παιχνιδι...

αλλιως κατω μπουσουλαει αλλα κι αυτο θελει συνεχεια να τον τοποθετεις στην ...θεση εκκινησης!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

τι κάνετε? εγώ εκτός τα της δουλειάς βούτηξα κ μία ουρολοίμωξη κ άντε να δουμε...

Ευτυχώς έχω το διαολάκι μου κ τα ξεχνάω όλα...

Αθηνά κ εγώ της άποψης να γίνονται όλα όποτε θέλουν κ νιώθουν έτοιμα τα μωρά είμαι... αλλά ρώτησα μήπως κ είμαι υπερβολική... Λέω να μην του πάρω, τουλάχιστον όχι τώρα... Σίγουρα θα ήταν λύση για μένα, αλλά προτιμώ να ταλαιπωρηθώ λίγο ακόμα από το να γίνει τίποτα κ να τρέχω...

κουράγιο με τα δοντάκια ... εμένα βγάζει συνέχεια αλλά δε νομίζω οτι αποδίδω την γκρίνια του στα δόντια... είναι μεγάλος γκρινιάρης...

περαστικά στο μικρό σου blume...

αθηνά έτοιμη για την βάφτιση???

ντιμάκι ξέχασα να πω κ εγώ για τα προσκλητήρια κ τις μπομπό... τέλειες... πολύ τέλειες...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας κοριτσάκια! Σας διαβάζω συχνά αλλά έχω πήξει αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να γράψω...

Νικολίνα, περαστικά! Άτιμη η ουρολοίμωξη. Μιας και κάνει τώρα ο μικρός ομοιοπαθητική, δε δοκιμάζεις κι εσύ; Μπορεί να σε βοηθήσει και με τις νευραλγίες...

Αθηνούλα, πολύ ωραίες οι μπουμπουνιέρες!

Blume, welcome back:)

Εμείς καλά είμαστε, μειώθηκαν επιτέλους οι μύξες, δόντια δεν έχουμε άλλα εκτός από τα δύο πρώτα, ούτε περίοδο (η μαμά). Η Στεφ έχει αρχίσει και γκρινιάζει πολύ τελευταία στο αυτοκίνητο και σκέφτομαι μήπως την ενοχλεί το ανάποδο καρεκλάκι, παρόλο που κάθομαι δίπλα της. Ελπίζω να ναι αυτό και να λυθεί όταν το αλλάξουμε, γιατί δεν το αντέχω τόσο κλάμα.

Αχ, κάτι άλλο ήθελα να σας πω αλλά το ξέχασα τώρα. Αργότερα, ελπίζω να ξαναμπώ...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ax μου θυμιζει την ΕΙρηνη, αλλα και τον μπομπο....με την Ειρηνη ουτε να διανοηθεω να οδηγησω, εγω επρεπε καποιος να ειναι πισω να την απασχολει, αυτος τελευταια κλαιει παρα πολυ γκανιαζει θα ελεγα, αλλα μετα κοιμαται απο εξαντληση χαχαχαχαχα

Νομιζω οταν γυρισει το καθισμα (απο 9 κιλα αν θυμαμαι καλα) ηρεμουν, και γυρω στο χρονο την καταβρισκουν!

Κι εμας οι μυξες ετζασαν σχεδον, για τη βαπτιση μονο φορεμα δεν βρισκω εχω περιεργο σωμα μου εχει μειναι πολυ κοιλιά, ειδα ενα sisley poy μου αρεσε αλλα δεν προλαβαινω με τα μικρα να πηγαινω για ψωνια....την Κυριακη γινομαι και νονα συν τοις αλλοις, εχω κι αυτες τιςετοιμασίες!

Σας φιλώ παω να κανω ενα ντους πριν ξυπησουν τα ταλιμπανακια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!!!!! Τελικά οι υφασμάτινες πάνες είναι τέλειες, ούτε διαρροές ούτε τίποτα, τα χοντρά απόβλητα με το που γυρνάς τη πάνα πάνε στη λεκάνη, εν ολίγοις το μόνο «παίδεμα» είναι το άπλωμα, κρίμα που δεν τις πήρα απο την αρχή. Σήμερα παρήγγειλα και το ανάποδο κάθισμα της Be Safe γιατί παρά ψιλώσαμε και πρέπει να αλλάξουμε κατηγορία.

Νικόλ περαστικά.

Αθηνά εκτός των πληροφοριών για το ξενοδοχείο, μου αρέσει που μου λες και τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή. Ξεχνάς ότι μένω εκεί!!!!!! Χιχιχιχιχι

Am τελικά δίνεις σίδηρο;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα!!

dim του δίνω ακόμα (κάποιες μέρες δεν του έδωσα γιατί τον κρατούσε μια φίλη για να κάνω εξωτερικες δουλειες και το άφησα έτσι). Θα πάω να δω τι θα μου πει και η άλλη παιδίατρος....δεν τα μπορώ τα Parabens ...γκρρρρρ!!!!

Πόσες πάνες πήρες και ποιές?

ααα.... παρηγγειλα κατι πραγματακια απο ebay, ποσες μερες κάνουν να έρθουν, ξέρετε?

c2Gbp2.png

Καλημέρα!!

dim του δίνω ακόμα (κάποιες μέρες δεν του έδωσα γιατί τον κρατούσε μια φίλη για να κάνω εξωτερικες δουλειες και το άφησα έτσι). Θα πάω να δω τι θα μου πει και η άλλη παιδίατρος....δεν τα μπορώ τα Parabens ...γκρρρρρ!!!!

Πόσες πάνες πήρες και ποιές?

Πήρα 18 πάνες Wonderoos για να πλένω κάθε 2η μέρα.

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες Αυγούστου 2010!

πρωτα ο θεος θα ειμαι μαμα αυγούστου 2011!

ήθελα να ρωτήσω μιας και γεννησατε και εσεις Αυγουστο με την ζεστη που είχε,

απο ρουχαλάκια κορμακια κλπ τι χρειαστήκατε στην αρχή?

υπάρχει λόγος να παρω κορμάκια για 0-3 μηνων ή δεν θα τα φορέσει λόγω ζεστης?

το πρωτο μου παιδακι ήταν 4-5 μηνων όταν ήρθε το καλοκαίρι και πραγματικά το άφηνα μόνο με την πανα να κοιμαται..

αλλά μηπως τα πολύ μικρά βρέφη χρειάζονται κατι παραπάνω?

Καλημέρες... Ευχαριστώ κοριτσάκια μου...

Θέλω κ εγώ υφασμάτινες πάνες... για πες ντιμάκι από που?

emi με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου... Εγώ του έβαζα κορμάκι-τιραντάκι στις πολλές ζέστες... (Ο δικός μου γεννήθηκε 17 Αυγουστου). Εγω είχα πάρει γύρω στα 5 κομμάτια από το 0-3.

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπέρα κοπελίες!!!!!! Τις πάνες τις πήρα απο το σάιτ http://www.monogiapaidakia.com/. Emi με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου, εγώ είχα πάρει μια εξάδα και την είχα μόνο με το εσωρουχάκι

καλησπερα κοριτσακια μου,διαβασα τα νεα σας λιγο βιαστικα....

μλουμ επιτελους μαθαινουμε τα νεα σου...

τα νεα μας...ο μικρος κατα 99% ετοιμαζεται για δοντακι(α),εχει μειωσει αρκετα τις ποσοτητες φαγητου και συνηθως τρωει με το ζορι λιγο...

μου κανει κατι παραξενα στον υπνο και επισης δαγκωνει ολοι την ωρα τα χερια του με λυσσα...

κατ'αλλα δεν σταματαει λεπτο,πλεον σηκωνεται ανετοτατα μονος του αν πιαστει απο καπου και εχει μαθει και να σηκωνεται και απο ξαπλωμενος(με αποτελεσμα σημερα να μην κοιμηθει το μεσημερι γιατι ολη την ωρα σηκωνοτανε πανω...κανει βηματακια αν τον κρατας και δεν θελει ουτε με σφαιρες να μπουσουλησει

οσο για την στρατα εγω τον βαζω εδω και 2 μηνες περιπου(οχι καθε μερα ομως και κανα μισαωρο το πολυ)...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...