Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oxi.... to kalutero απο ασφαλεια ειναι το αναποδο, αλλα εμενα η Ειρηνη δυσανασχετουσα παρα πολυ, με το που γυρισε το καθισμα τρελενεται για βολτες....

αλλα πιστευω οτι η διαφορα στην ασφαλεια δεν ειναι και τοσο μεγαλη...ειχα δει καποια βιντεακια αλλα δεν θυμαμαι πολλα τωρα...

αυτον οσο χωραει στο αναποδο θα τον αφησω....

τελειωσα τις μπομπονιερες χθες...δειτε τις εδω

τα φαναρακι με πουγκακι 3 χρωματων μπλε - εκρου-σιελ ειναι των μεγάλων.

και τα ημερολογια οι παιδικες...

https://picasaweb.google.com/athina.z/DropBox?authkey=Gv1sRgCNOzlOzUsbDEjgE&pli=1&gsessionid=7vI8Jv-xPEaSXHN7avOqSQ#5609915865418506242

αν δεν φαινονται πειτε μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!!! Χάθηκα το ξέρω αλλά κάτι η γιορτή, οι επισκέψεις και η δουλειά 'ετρεχα και δεν έφτανα. ευτυχώς τώρα ηρεμία. Σήμερα το βράδυ δοκίμασε η πεθερά μου να της δώσει μπιμπερό γιατι εγώ γύρισα αργά, σιγά μη το έπινε νηστική μέχρι να γυρίσω και το μπουκάλι ούτε να το φτύσει. Σήμερα παρέλαβα και τις υπόλοιπες υφασμάτινες πάνες και απο αύριο τέρμα τα pampers

Μπλουμάκι καλος ήρθες όντως μας έλειψες.

Αθηνά μου πολύ ωραίες οι μπομπονιέρες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

galat ωραιες οι μπομπονιερες σου....

μλουμ καλως ηρθες ...

οι υπολοιπες τι κανετε???

διαβασα ζωηρευουν τα ζουζουνια,κι εμενα ο δικος μου θελει να κανει ολο το σπιτι βολτα το θεμα ομως ειναι οτι δεν θελει να μπουσουλησει,οποτε καταλαβαινετε,χερακι και παμε...

76IGp3.png

Καλημερα!

Τα νεα μας!

Βγαλαμε το 1ο μας δοντακι το Πασχα και απο χθες ξεκινησε να μπουσουλαει η μπουμπου μας! Απο λεξουλες μονο ατατατα. Τρελαινετε να κανει κουνια στη παιδικη χαρα και να την κραταμε απο τα χερια και να περπαταει. Δεν σηκωνετε ακομα μονη της, αλλά προσπαθει. Εφτασε τα 8.500 κιλα και 73 ποντους.

Ο γιοκας μου εκοψε την πανα και το μπιμπερο για το γαλα του.

Εγω σε κανα 2μηνο επιστρεφω δουλεια και ερχονται τα δυσκολα....

galat μου πολύ ομορφες οι μπομπο.

DimRous περιμενουμε εντυπωσεις απο τις υφασματινες.

amande μου εχετε θεμα με τον σιδηρο? Ο γιος μου επινε σιδηρο για ενα χρονο περιπου, αλλά ηταν πεσμενη και η φερριτινη του.

Τα δικα σας παιδακια (μικρα-μεγαλα) τί κανουν?

Αχου θα τρελαθω. Μολις αρπαξε η μικρη το τοστ του γιου μου και ετρωγε κανονικα...τωρα την καταλαβα αφου εφαγε 3-4 μπουκιες.:shock:

ρε τη μικρη...ακόμα θυμαμαι που εφαγε γαριδες χαχαχαχαχ

εμενα μπουσουλαει σφαιρα, δοντι τιποτ ακομα, αλλα κατι ψηλαφιω δεν θα αργησει, το βα[τιζω 4 ιουνιου, μολις ανναρωσε, αυτααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

α εμαθε επιτελους κι ενα κολπακια κουκουβαιζομαι

κανει παλαμακια και στελνει φιλακια με το χερι του (βα βα βα)

οσο για ηχους μπαμπα μπαμπα μπαμπα αυτο λεει συνεχεια αντε και παπαπαπαπαπα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Με το καλό Αθηνά μου... τέλειες οι μπομπό... Μπράβο...

Εμείς έχουμε φτάσει τα 8 δόντια... κ πλέον τρώμε κανονικά τα φαγητά μας... Πίνουμε κ μόνοι μας με ποτηράκι (χωρίς καπάκι) το νεράκι μας... κ κάνουμε κ "άαααααααααααα" μετά...

Αχ ρε κοριτσάκια να σας ρωτησω... ο ντοκ μας είπε οκ για στράτα αλλά ένας ορθοπαιδικός που δουλεύει η νονά του μικρου λέει ότι δεν είναι καλό κ είναι κάθετος στο να μην τον βάλω στην στράτα... Εσείς τι κάνετε για αυτό?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

amande καλα ειμαστε επι-τελους- και λιγο καλυτερα κοιματε και τρωει φτου φτου φτου...

μπράβο μπραβο:D φτου φτου το αγόρι μας

ευχαριστώ πολύ και για τα του σιδήρου.....ηρεμησα κάπως...ουφφ....θα πάω σε λίγες μέρες να δω τι θα μου πει και η αλλη παιδίατρος εδω

πολυ ωραίες οι μπομπο:D

amande μου εχετε θεμα με τον σιδηρο? Ο γιος μου επινε σιδηρο για ενα χρονο περιπου, αλλά ηταν πεσμενη και η φερριτινη του.

καλως ήρθες blume:D....μας έλειψες!!

Σίδηρο έχει καλό, η φερριτινη ήταν πολυ πεσμενη

Αχου θα τρελαθω. Μολις αρπαξε η μικρη το τοστ του γιου μου και ετρωγε κανονικα...τωρα την καταλαβα αφου εφαγε 3-4 μπουκιες.:shock:

χαχαχχαχαχαχαχα

ρε τη μικρη...ακόμα θυμαμαι που εφαγε γαριδες χαχαχαχαχ

χαχααχαχαχαχ

α εμαθε επιτελους κι ενα κολπακια κουκουβαιζομαι

κανει παλαμακια και στελνει φιλακια με το χερι του (βα βα βα)

οσο για ηχους μπαμπα μπαμπα μπαμπα αυτο λεει συνεχεια αντε και παπαπαπαπαπα

κουκουβααααααα:D

κι εμεις στο μπαμπα μπαμπα είμαστε και αντε και τατατατατατα

Αχ ρε κοριτσάκια να σας ρωτησω... ο ντοκ μας είπε οκ για στράτα αλλά ένας ορθοπαιδικός που δουλεύει η νονά του μικρου λέει ότι δεν είναι καλό κ είναι κάθετος στο να μην τον βάλω στην στράτα... Εσείς τι κάνετε για αυτό?

την ίδια απορία είχα κι εγω νικολ (μαζι τα σκεφτομαστε όλα χαχαχαχχα)

c2Gbp2.png

galat μου βγηκε καλοφαγου η μικρή:mrgreen:. Αντε με το καλό η βαφτιση σας! Πολύ προχωρημενο το αγοράκι σου! Φτου φτου!

nikolina μου 8 δόντια? Φοβερό!!! Μπραβο!

Οσο για την στρατα η παιδιατρος μου ειχε πει να τα βαζω αλλά με μετρο. Αντε κανα τεταρτάκι 20λεπτο το πολύ την ημερα. Αυτη πιο πολύ φοβοταν για ατυχηματα απο σκαλες και όχι για το αν τα βοηθαει η όχι. Ο γιος μου έμπαινε απο 8 μηνων και 11 μηνών περπατουσε κανονικά. Εγω δεν μπηκα ποτε και περπατησα 12 μηνων. Και 2 ανηψια που εχω μπηκαν σε στρατα ο ενας περπατησε 11 μηνων και ο άλλος 14 μηνων. Εγω την βάζω και τη μικρή και της αρεσει πολύ.

amande μου νομιζα οτι αν ο σιδηρος καλός τοτε και οι αποθηκες του θα ηταν καλές... Δεν γνωρίζω να σου πω. Εμας ηταν πεσμενα και τα 2.

αμ, εφοσον ο σιδηρος ειναι καλος, του φτανει και του περισσευει για τις αναγκες του, οποτε απο θεμα σωστης αναπτυξης κλπ εισαι οκ...

φεριτινη εχει λιγη αλλα εχει....νομιζω ειναι στα φυσιολογικα ομως!

μπλουμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (τιποτα απλα σε φωναζω χαχαχαχαχα)

Νικολ, νομιζα οτι οι στρατες δεν κανουν καλο, και νομιζω τεινει να απογορευτουν.... αστην καλυτερα εγω ειαμι της αποψης να ερχεται φυσικα το καθε σταδιο αναπτυκης/κινησης κλπ

δηλ ουτε καν τη στρατα σττρατουλα που τα κραταμε απο το χερι δεν θελω /βαριεμαι να κανω...

Νικολ΄επισης μπραβο το νινι 8 δονται τρωει και μονος του και με το νερο τι γελιο χαχαχαχαχαχ το ευχαριστιεται!!!!

Καληνυχτα γκερλς

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα!!!!! Τι κάνετε κοριτσάρες;;; Εμείς έχουμε μια απίστευτη γκρίνια ετοιμάζονται να βγούν και άλλα δύο δοντάκια και χθες έβγαλε όλο το βράδυ θηλάζοντας, αφού απο το πολύ γάλα το πρωι δεν ήθελε τα φρούτα.

Μπλουμάκι έχω 3 πάνες εδώ και καιρό, είναι πολύ καλές ούτε διαρροές ούτε τίποτα, είναι απλά τέλειες.

Αθηνά το ξενοδοχείο που είχες έρθει πέρισυ ήταν καλό απο χώρους και σερβις;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Και πάνω που λεγαμε για σιδηρο, πηρα τις εξετασεις αιματος του γιού μου και σίδηρος 21 ενω η τιμη θα επρεπε να ειναι πανω απο 60 και φερριτινη 28. Ξεκιναμε και πάλι σιδηρο και βιταμινες αυτη τη φορα γιατι ολο αυτο του προκαλει κόπωση και εξάντληση...:( Παραπονιεται συχνα οτι ποναει στα ποδια του.

amande μου αυτο που ειπε η παιδιατρος σημερα είναι οτι αν έχει καλη τιμη ο σιδηρος σιγα σιγα θα ανεβει και η φερριτινη.

galat μου για την στρατα που βαζω την μικρή, επειδη ανεφερες σταδια αναπτυξης και κινησης, εγω απλα την βαζω για να απασχολειται με κατι σε ωρα αιχμης για μενα :tongue:(μαγειρεμα, κατουρημα, να βαλω το πλυντηριο...)δεν την βαζω για να μαθει να περπαταει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...