Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχ......ααα...κι εγω γενικη ειχα χθες αλλά έφερα γυναικα...χαχααχαχ....που να κάνω τόσες δουλειες μονη με το μπεμπιδιο και τη σκύλα στα πόδια μου

καλως τα δεχτηκες κι εσυ!!

να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εγώ παρουσα... κ ο Βασίλης πανταχού παρών.... δε με αφήνει να κάνω τίποτα... θέλει όλη την ώρα να τον έχω να στέκεται... παναγιά μου τι θα γίνει όταν θα αρχίσει το περπάτημα....

Κ εγώ θέλω γενική... αλλά κ άλλο σπίτι.. οπότε κάνω υπομονή... (κ εδώ υπομονή)

Τα χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν αύριο...

Φιλιά πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ποσα χρονια ειχα να φαω ανθος αραβοσιτου(οχι στιγμης) χαχαχαχα με τι χαιρεται ο ανθρωπος....

κι εμενα ο μικρος πολυ με τρεχει, μπουσουλαει σφαιρα παντου και εχει μναι με τα παγορευμενα, ολο παει στην τηλεοραση, ολο στο τραπεζακι ,ακομα και φρουριο που του στηνω με μαξιλαρια πλέον το καταπατα! Τιποτα , τιποτα ,τιποτα δεν τον σταματααααα

κατι καγκελα που τα περιοριζουν λετε να χρησιμευσουν? στεκονται αυτα? μπαααααα

δεν μου φαινεται καλη ιδεα..

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

KΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;

σας διαβαζα μια ωρα πολυλογουδες!!!!!!

εμεις καλα...περιμενουμε να φτιαξει ο καιρος για να παμε για μπανακι!!!!!

Η Ιντι βαφτισε το φυστικακι της ....Γεωργια-Μαρκελα...:)

Φιλουδια σε ολες!!!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλημερα! δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα νεα σας! βαφτιστικε και το ζουζουνελι μας τη προηγουμενη κυριακη στην αθηνα. ηταν μια κυρια! παθαμε σοκ! οχι απλα δεν εκλαψε (μονο οταν βγηκε απο τη κολυμπηθρα) ηταν και ετοιμη να μπουγελωσει τον παπα! απιστευτη! και το ονομα αυτης: Άρτεμις!

πολλα φιλια σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνακια!

ZOrwp3.png

Χρόνια πολλά σε όλους κ όλες...

nano να σας ζήσει η νεοφώτιστη κ να είναι γερή...

Κ εμείς καλά....

Έχω μία απορία ρε κορίτσια τόση ενέργεια που την βρίσκουν??? Για πείτε μου... το γάλα της μαμάς είναι ? Ή κάτι άλλο???? (όπως καταλαβαίνετε με έχει ξεθεώσει)...

Φιλάκια σε όλες...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες... τι κάνετε?

Εμείς καλά...

Αμάντε δε θέλω ουτε να το σκέφτομαι ότι θα γίνω μία "κακιά" πεθερά... Παναγιά μου... να είμαστε εδώ κ να τα λέμε η μία στην άλλη...

ααα κοριτσάκια μήπως ξέρετε κ εσείς για το θέμα που άνοιξα στο parents (http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2031540#post2031540) σχετικά με ένα ανάποδο καθισματάκι που θέλω να πάρω....

EP8Ip2.png

Αμάντε δε θέλω ουτε να το σκέφτομαι ότι θα γίνω μία "κακιά" πεθερά... Παναγιά μου... να είμαστε εδώ κ να τα λέμε η μία στην άλλη....

χαχαχαχαχαχχα.....φανταζεσαι???χαχαχαχαχα

ααα κοριτσάκια μήπως ξέρετε κ εσείς για το θέμα που άνοιξα στο parents (http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2031540#post2031540) σχετικά με ένα ανάποδο καθισματάκι που θέλω να πάρω....

χμ...δεν ξέρω κι εγω αλλά πολύ με ενδιαφερει το θέμα

c2Gbp2.png

νικολινα δεν το ξερω το συγκεκριμενο αλλα ενα αλλο της Μπριταξ που εχω για την ΕΙρηνη ειναι τελειο. (εχω το evolva 1-2-3)

amande καλα ειμαστε επι-τελους- και λιγο καλυτερα κοιματε και τρωει φτου φτου φτου...

Μπηκα μον να σου πω οτι με πηρε τηλ ο παιδιατρος (ειδε το μεηλ που το εστειλα για τις μετρησεις και το σιδηρο) και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παρει καθολου σιδηρο το παιδακι....

το 100 ειναι πολυ καλό και εφοσον τρωει και καλα...

αχ μην δωσεις αμαντε πραγματικα δεν χρειαζεται.... και να ξερετε και ολα τα παιδακια μεχρι τα 2 περιπου εχουν "τυπου" αναιμια

που εσενα δεν εχει...

η Ειρηνη ειχε 60 σιδηρο και παλι δεν δωσαμε(και με τον παλιο γιατρο που ειναι του δωσε δωσε)

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...