Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!

Αθηνούλα, καλή ανάρρωση (τελική!), να συνέλθετε όλοι και να ξεμπερδέψετε με τους γιατρούς... Με την πίεση πώς πας;

Εμείς αν εξαιρέσεις τις μύξες και μια αναζωπύρωση της παλινδρόμησης (μάλλον έκανα βλακεία κι εγώ που της έδωσα πορτοκάλι) είμαστε καλά, πιανόμαστε από παντού και προσπαθούμε να κάνουμε βηματάκια.

Δε μου λέτε όμως εσείς, σας συμβαίνει γενικά να ιδρώνουν μετά το θηλασμό; Δε μου το κάνει πάντα, μόνο το βράδυ, αλλά αγχώνομαι λιγάκι...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!!!!!! Στέλλα μου μήπως είσαι πολύ θερμή γυναίκα και ζεσταίνετε η Στεφανία;; Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάποιος θρησκευτικός λόγος για τον οποίο στη βάπτιση το παιδί το κρατάει η γιαγιά μέχρι να το πάρει ο παπάς;;;

Τελικά η βάπτισή μας θα θυμίζει γάμο, ο πεθερός μου θέλει να καλέσει πολύ κόσμο (θα τους πληρώσει βέβαια) και έτσι βγαίνουμε 130 άτομα. Με χαλάει λίγο αλλά δεν θέλω να του χαλάσω και χατήρι. Οι κοπέλες που έχετε κρατήσει το δικό σας επίθετο, στο προσκλητήριο το βάλατε ή γράψατε μόνο το επίθετο του συζήγου;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

οχι καλη μου,δεν υπαρχει τετοια θρησκευτικη παραδοση!!η μαμα το κραταει κ μετα αφου το γδυσει κ βαφτιστει το κραταει η νονα/ο νονος μεχρι να δωσει την αδεια ο ιερεας,η μητερα φιλησει το χερι του νονου κ της το παραδωσει..

οχι καλη μου,δεν υπαρχει τετοια θρησκευτικη παραδοση!!η μαμα το κραταει κ μετα αφου το γδυσει κ βαφτιστει το κραταει η νονα/ο νονος μεχρι να δωσει την αδεια ο ιερεας,η μητερα φιλησει το χερι του νονου κ της το παραδωσει..

να είσαι καλά geo μου και εμένα ζαβό μου ακουγόταν αλλά η πεθερά επέμενε ότι είναι της θρησκείας, σιγά μην αφήσω το παιδάκι μου πελαγωμένο καθώς θα είναι σε άλλα χέρια. Πήγαμε γιατρό και αντί να πάρει βάρος, έχασε αλλά αφού δεν έχουμε ουρολοίμωξη δεν μας πειράζει λέει ο γιατρός.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ntim to εχω ακουσει κι εγω αυτο, αλλα οχι ως κατι θρσκευτικο, ως εθιμο... τεσπα βλακειες...

στο προσκλητηριο μπορεις να γραψεις το επιθετο σου, ή ακομα και αν δεν το εχεις αλλαξει να γραψει πχ κωστα&λουλα κατσαμπα (χαχαχαχαχαχα μην πειτε ωραια ονοματα διαλεξα)

για οικονομια χωρου

Για Στεφανία που ιδρωνει, κι εμενα ετσι κανει οταν θηλαζει το κεφαλι του μουσκεμα, κυριως το βραδυ, και σημερα πρωτη φορα τον ειδα ιδρωμενο και οταν κοιμηθηκε για βραδυ, και δεν τον ειχα με χοντρα σκεπασματα...

Η Ειρηνη γινοταν μουσκεμα γενικως εως 2 ετων, αφου εβαζα πετσετουλα πρωτα στην πλατη της και την τραβουσα οταν κοιμοταν...

Γιατι σε αγχωνει ομως? Για πες, γιατι ο ντοκ τωρα που του εδωσε ενα ομοιοπαθητικο φαρμακο για το κρυολογημα, με ρωτησε αν ιδρωνει οταν θηλαζει (ισως για να δωσει το σωστο? οντως αυτο που εδωσε calcarea carbonica ελεγε οτι το δινουν σε κρυολογημα , με ιδρωτα και επιμονο μπουκωμα)

Κατα τα αλλα καλυτερα απο πιεση, η μυξα του μπεμπη και η τσιμπλα παραμενει αλλα που θα παει!!!! που????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα... Επιτέλους γεμισε πάλι το καφέ μας γιατί είχα ανησυχήσει...

Αθηνά μου μπράβο που ειστε καλύτερα... Κ εντελώς καλά σύντομα... Για να πας γυναικολόγο σημαίνει ότι δεν αδιαθέτησες τελικά???

Ντιμάκι κ εμένα αφοσιώνεται στα σήματα του Μεγκα... κ επίσης, τρελαίνεται για κουμπιά... χιχιχι... Οσο για την βάφτιση υποτίθεται ότι η τελετή αφορά το μωρό κ την νονά/νονό... Η μαμά δεν έχει καμία σχέση στην τελετή... Της το παραδίδει η νονά στο τέλος... Άρα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είναι κοντά στο μωρό... Για αυτό συνήθως το κρατάει η γιαγιά... Πάντως ο δικός μου που φοβόμουν ότι θα καταλήγαμε να τον βάφτιζα εγώ τελικά τα πήγε μια χαρά... έκλαψε βέβαια, αλλά όχι όσο περίμενα... Μέσα στο νερό σταμάταγε... Κ εγώ δεν ήμουν κοντά γιατί αν με έβλεπε θα άρχιζε περισσότερο κλάμα... Επίσης, για το επώνυμο που λες, εγώ δεν έβαλα καθόλου επώνυμα... :tongue:

Στελλίτσα κ εμένα ιδρώνει στο θηλασμό, ειδικά το βραδάκι...

Εγώ αυριο υποτίθεται ότι πρέπει να επιστρέψω στην δουλειά... αλλά αυτοί δεν θέλουν να γυρίσω (δεν έχουν λέει να με πληρώσουν) κ γενικά δε θέλουν να πληρώσουν ούτε αυτά που δικαιουμαι (αποζημιωση κ τα λοιπά)... Για να δουμε τι θα γίνει...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ωχ, Νικολίνα, μύλος, ε; Εσύ θέλεις να γυρίσεις;

Σας ευχαριστώ πολύ για το input, απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς (μη με κοροϊδέψετε) είχα διαβάσει κάπου ότι η εφίδρωση μετά το φαγητό έχει να κάνει με κάτι σοβαρό και μου 'χε καρφωθεί. Αλλά αφού συμβαίνει και σε σας και συμβαίνει μόνο το βράδυ, προφανώς είναι κάτι απλό και αθώο. Θα το πω στον ντοκ, ενιγουέι, έχουμε ραντεβού στις 8 Ιουνίου. Του το είχα γράψει και σ' ένα μέιλ, αλλά το είχε αφήσει ασχολίαστο κι έτσι το άφησα κι εγώ...

107fc7d98c.png

dim ότι σου είπαν και τα κορίτσια...το έχω ακουσει οτι το κάνουν σε κάποια μέρη αλλά δεν έχει καμια σχεση με το μυστήριο της βάπτισης....οπότε κρατα τη μικρη μέχρι να την πάρει η νονά....κανονικά παίρνεις το μωρό πίσω όταν στο παραδώσει όπως είπε και η geo

stella αφου δεν αγχωνεται ο doc, αστο μην το ψάχνεις καθόλου....μια χαρά είναι η μικρη

όσο για τα προσκλητηρια κι εγω δε θα βάλω καθολου το επωνυμο....άλλωστε είμαστε τόσοι λίγοι...χαχαχαχαχ

galat άντε να ξεμπερδευετε με τις ιωσεις!!περαστικά και πάλι!!

εγω έβγαλα φρονιμιτη χθες....αουτς!!!

νικολ καλα ξεμπερδεματα μ'αυτούς.....μην τους αφήσεις έτσι στο θεμα αποζημιωσης!!

c2Gbp2.png

Έχει, έχει! Του είχα στείλει μια φορά που είχα ερωτήσεις μαζεμένες και δεν ήθελα να τον ενοχλήσω στο τηλέφωνο γιατί δεν ήταν βιαστικές. Και μου απάντησε!

Μερικές φωτογραφίες έχει εδώ, θα κοιτάξω μήπως ανεβάσουμε κι άλλες... Η ιδέα είναι η εκδήλωση να γίνει θεσμός, με παραλλαγές στη θεματολογία, αλλά με την ίδια λογική. Ήταν πολύ όμορφα, κρίμα που δεν ήρθατε, ακόμα πιάνω τον εαυτό μου να το σκέφτεται... Next time!

Καλά ξεμπερδέματα με τη δουλειά, εύχομαι να γίνει το καλύτερο, κοριτσάκι!

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

aaaa κι εγω βγαζω ΚΑΙ φρονιμητη.....σιτ σιτ

νικολ εννοειται οτι θα παρεις ο,υι δικαιουσαι, ισως αργησουν αλλα θα τα παρεις.

περιοδος ηρθε μαλλον αλλα ητνα τοσο κουλη που θα παω ενιγουεη να με δει.

παω να τον ταισω γιουβαρλακια για να δουμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!!!!!!!! Στέλλα μου μήπως είσαι πολύ θερμή γυναίκα και ζεσταίνετε η Στεφανία;; Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάποιος θρησκευτικός λόγος για τον οποίο στη βάπτιση το παιδί το κρατάει η γιαγιά μέχρι να το πάρει ο παπάς;;;

Τελικά η βάπτισή μας θα θυμίζει γάμο, ο πεθερός μου θέλει να καλέσει πολύ κόσμο (θα τους πληρώσει βέβαια) και έτσι βγαίνουμε 130 άτομα. Με χαλάει λίγο αλλά δεν θέλω να του χαλάσω και χατήρι. Οι κοπέλες που έχετε κρατήσει το δικό σας επίθετο, στο προσκλητήριο το βάλατε ή γράψατε μόνο το επίθετο του συζήγου;;

καλησπερα,εγω στη βαπτιση του μικρου το κρατουσα εγω ολη την ωρα ή η νονα του...οπως επισης τον ξεντυσα εγω και τον εντυσα,και οταν μια θεια του αντρα μου πηγε να μου πει οτι δεν κανει να τον ντυσω εγω,της λεω ...εγω ξερω δεν ισχυει κατι τετοιο....

επισης εμεις καναμε τη βαπτιση σε κλειστο κυκλο και ειχαμε 120 ατομα κι εσυ μου λες οτι 130 ειναι πολλα...καλα αν βεβαια συγκρινω οτι εμεις στο γαμο ειχαμε 800 ατομα καλεσμενους και ητανε υποτιθεται για τα δεδομενα εδω μικρος γαμος....

οσο για το ονομα(εχω κρατησει το δικο μου) γραψαμε μονο του συζυγου...

76IGp3.png

νικολ κι εμενα τα ιδια μου ειπε,οτι δεν εχουν δουλεια και δεν ξερει αν θα εχει να με πληρωνει,καλα για αποζημιωσεις και τετοια δεν ξερω...εντομεταξυ ειπα να πληρωσω τα ενσημα και να μπω μετα ταμειο αλλα σημερα που τα ειδαμε με τη λογιστρια του πρεπει να δωσω 1200 ? που θα τα βρω....???ααα και η λογιστρια ειπε αλλιως πρεπει να παραιτηθω

και το χειροτερο ειμαστε κουμπαροι...και δεν μπορω να μιλησω γκρρρρρρ

και ακομα χειροτερο αν ηξερα οτι θα ηταν ετσι θα ειχα κοιταξει να βρω αλλη δουλεια(σεζον)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...