Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θυμαμαι τν Ειρηνη οταν μπουσουλουσε, ερχοταν μου σηκωνε τη μπλουζα επινε μια τζουρα και γυρνουσε απο την αλλη κατευθυνση χαχαχαχαχαχαχαχαχ σελφ σερβις!

αυτος ευτυχως δεν πολυζηταει, μονο οταν τον εχω αγκαλια και πάλι αν βαρεθει....

αχχχχχχχ μεγαλωνουν τα μπεμπονακι μας...τι φαση εχει που μποσουλαει τωρα....παει παντου χαχαχαχαχα ολο θελει βεβαια να δαγκωνει τραπεζια και να προσπαθει αν σηκωθει....

το πιο καλο ειναι που εχει μαθει εδω και ενα μηνα απο την καθιστη θεση να μπουσουλαει και απο μπουσουλτο να καθεται, καθως και απο ξαπλα τελειως να καθεται....αυτο ειναι πολυ κουλο καπως χωνει το ποδι του στην κοιλια και σηκωνεται χαχαχαχαχαχα

φιλια παω να μαζεψω καθως παοκοιμηθηκαν τα τεκνα για κανα ...τεταρτο

eNeap2.pngTSzHp3.png

κοριτσάκια ευχαριστώ και πάλι:D....είσαστε γλύκες!!

Αλλο θεματακι μου...μολις γυρισαμε απο το Πασχα στο χωριο αρχισε να με ποναει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο πλαι,μετα απο λιγες μερες ξεκινησε να με τρωει κ τωρα εχει γεμισει φουσκες που με τρωνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...αποτελεσμα??βαζω αντιβιωτικες-κορτιζονουχες αλοιφες- ενα ειδος εκζεματος απο αγχος-παρακαλω...κι εγω που νομιζα οτι ειμαι κουλ αυτο τον καιρο...φευ...

περαστικά geo!!

θυμαμαι τν Ειρηνη οταν μπουσουλουσε, ερχοταν μου σηκωνε τη μπλουζα επινε μια τζουρα και γυρνουσε απο την αλλη κατευθυνση χαχαχαχαχαχαχαχαχ σελφ σερβις!

:lol::lol:

Εμείς πήγαμε το απογευμα και παραγγειλαμε μπομπο και προσκλητηρια.....τελικά νικολ θα πάρω έτοιμα αλλά σε ευχαριστώ πολύ ;)

στο μαγαζί που πηγα για τις μπομπονιερες, σου έφτιαχναν όσα ήθελες και χωρίς εξτρα χρέωση, αυτά που πήραμε κοστιζαν 1,60 το ένα και πήρα 20 δλδ 32 ευρω, οποτε μια χαρά μας βγήκε....θα σας βαλω φωτο αυριο

νικολ εγω δεν μπορεσα να δω τις μπομπονιερες σου:?πάλι δεν τις εμφάνιζε

Nα σας πω τι του φτιαχνω για απογευματινο και το τσακίζει? γλυκοπατατα, μήλο και λίγο γάλα

c2Gbp2.png

amande rotisa ton giatro Μου ειπε να του στειλω τις μετρησεις με email kai ειπε καλυτερα οχι αυτους με το μελι... στειλτες αν θες με πμ

τον πηγα ντοκ οκ μι ιωση ειναι (χθες χτυπησε ενα 38,5 πυρετο) ευτυχως οχι ακροαστικα.

υπομονη τι να γινει

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

amande rotisa ton giatro Μου ειπε να του στειλω τις μετρησεις με email kai ειπε καλυτερα οχι αυτους με το μελι... στειλτες αν θες με πμ

τον πηγα ντοκ οκ μι ιωση ειναι (χθες χτυπησε ενα 38,5 πυρετο) ευτυχως οχι ακροαστικα.

υπομονη τι να γινει

galataki ευχαριστω....σου στελνω πμ

περαστικά στο μικρουλη σου

c2Gbp2.png

ναι ευτυχως μια χαρα απο δαιθεση αυτος... εγω παλι οχι, εχω ανβασει και παλι πιεση

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Α σας ειπα τις μετρησεις να γελασετε??? πολυ πιο χαλια απο ο,τι υπολογιζα χαχαχαχαχα

8,5 κιλά 69 ποντους ειναι σε συσκευασια δωρου ο κουκλος μου! αχαχαχαχαχα

καλα για το υψος εχω μια αμφιβολια γιατι εγω τον βγαζω 72...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!! Νέκρα βλέπω στο καφέ. Πέρυσι τέτοιες εποχές γεμίζαμε σελίδες ολόκληρες. Εμείς πήγαμε βολτούλα σήμερα, αύριο έχει τρέξιμο να βρούμε χώρο για το τραπέζι της βάπτισης. Αθηνούλα πως είσαστε;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera eidame ωραια μερα και ξεμυτησαμε...

ο μικρος ειανι απυρετος, εχει πολυ μπουκωμα και λιγο βηχα, αλλα απο οτι βλεπω αρχιζει αν καθαριζει....εχει πολυ μα πολυ τσιμπλα ομως, και καθε 5 δευτερολεπτα τον καθαριζω με χαμομηλι-φυσ ορο ετσι ειπε ο ντοκ...

τι να πω....αμαν αυτο το παιδακι γκαντεμης ειναι, τσαντιζεται τωρα που του πειραζω ΚΑΙ τα ματια χαχαχαχαχα ειχαμε που ειχαμε τον τσαμπουκα για τη μυτη...

εγω καλυτερα ειμαι, τωρα προσπαθω να παλεψω με τον χαμο στο σπιτι....στοιβες τα πιατα, τα ασιδερωτα, τα παιχνιδια, φαι δεν εχω.....λαλαλαλαλαλαλαλαλαλ

φιλω σας μανες

eNeap2.pngTSzHp3.png

που ειστε ?????????

εγω γυρισα απο ωρλ ΟΚ ειμαστε ακουμε!!!!

αυριο δερματολογο ο συζυξ, μεθαυριο γυναικολογο εγω, ρεκτιφιε κανονικο....

Επιτελους να βρω λιγο χρονο να κατεβω κεντρο που θελω...

Σας εχω πει ποσο μου αρεσει η μυρωδια των καλοκαιρινών βραδυων????

τρελαινομαι....μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια....

ειπε, μελαγχολησε, δαγκωσε τη λευκη σάρκα ενός μηλου και παοχωρησε ....στην πεζη πραγματικοτητα

φιλιαααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρες!!

εγω καλυτερα ειμαι, τωρα προσπαθω να παλεψω με τον χαμο στο σπιτι....στοιβες τα πιατα, τα ασιδερωτα, τα παιχνιδια, φαι δεν εχω.....λαλαλαλαλαλαλαλαλαλ

:lol::lol::lol::lol:

Σας εχω πει ποσο μου αρεσει η μυρωδια των καλοκαιρινών βραδυων????

τρελαινομαι....μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια....

ειπε, μελαγχολησε, δαγκωσε τη λευκη σάρκα ενός μηλου και παοχωρησε ....στην πεζη πραγματικοτητα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:....δεν παίζεσαι με τίποτα!!

c2Gbp2.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!!!!!!! Αθηνά μου μπράβο που είσαστε καλά, και εμένα μου αρέσει τρελά το απόγευμα που μυρίζει θάλασσα.

Η μπουμπού χθες είχε τρελή τσίνια, σκάνε και άλλα δοντάκια, σήμερα είναι καλύτερα το μικράκι μου. Επίσης έχει τρελή απαξίωση για τις κούκλες, ούτε να τις φτύσει, θέλει μόνο ότι έχει κουμπάκια και λατρεύει τα σήματα του μεγκα, μιλάμε για αφοσίωση όμως την ώρα που παίζουν.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...