Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αμ συγκινηθηκα... ετσι ειανι συνηθως στη μαμα λειπει περισσοτερο χιχιχι

νομιζω οτι με τοσο λιγο που θηλαζε δεν ειχες σχεδον καθολου γαλα, οποτε λογικο να μην πρηστεις. Ωστοσο, αν αρχιζει μετα απο μερες να πρηζεται, μην παρεις χαπια, μην αντλησεις, θα ερθει στα ισια του.

Μπραβο σας παντως που το καταφερατε και μεχρι τωρα.

Οσο για τους αλλους λογους, μην νοιαζεσαι το παν να εισαι εσυ καλά! Να μην καταπιεζεσαι εννοω.

ο μπεμπακος δεν θηλαζε παντως πολυ,ε? αχ λες να αποθηλαζει κι οδικος μου?

Νικολ μην το εχεις αγχος για το αποθηλασμο, οταν θελει καποιος απο τους 2 γινεται ευκολα. (ε οχι τοσο ευκολα αλλα γινεται)

νκολ μολις με πηξρε ο τνοκ και ειπε να του δωσω καμομιλα να δουμε πως θα παει το απογευμα και θα ξαναμιλησουμε μηπως τον δει το βραδυ... πηζει κι αυτος ο ερμος πολυ δουλεια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμ μου να μην στενοχωριέσαι... τα κατάφερες τέλεια. Ο μικρός ήθελε κ άλλες γεύσεις... :tongue:

Αθηνά περαστικά εύχομαι κ να μην είναι τίποτα... Ή καλυτερα να είναι απλά ένα δοντάκι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ο μπεμπακος δεν θηλαζε παντως πολυ,ε? αχ λες να αποθηλαζει κι οδικος μου?

οχι galataki, πριν ξεκινησω το ξένο, το πρωι θήλαζε για λίγα λεπτα κι επειδη επέμενα ουσιαστικά (μετά σταματησε και τον πρωινο θηλασμό) και το βράδυ συνήθως με δάγκωνε και έφευγε απο το στηθος:-(

ευχαριστώ κοριτσάκια για τα καλά σας λόγια και τη συμπαράσταση.....πραγματικά δε μπορώ να το χωνέψω ακόμα οτι δεν θα ξαναθηλάσει:-(

c2Gbp2.png

Αμ το ξαναλέω τα πήγες πολύ καλά που τον θήλασες 8 μήνες... Σκέψου μία φίλη μου που την Δευτέρα σαράντησε κ δεν κατάφερε ούτε τόσο να τον θηλάσει... Για αυτό να μην αισθάνεσαι άσχημα... Τα πήγες πολύ καλά...

Τελικά (κ αυτό θα το ξαναπω) νιώθω πολύ τυχερή κ που σας βρήκα όλες εδώ στο καφέ μας κ τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα να θηλάσω τον Μπιλάκο μου (κ μου φαινόταν βουνό ο θηλασμός) κ που είχα διαβάσει τόσα πολλά πριν γεννήσω για τον θηλασμό...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

am ela ρε χαζουλι, ειανι η δυναμη της συνηθειας, δεν θα το θηλαζεις αλλα θα κανετε τοσα αλλα πραγματα μαζι...τα μπανακια στη θαλασσα, τα βηματακια, τις βολτες τωρα που καλοκαιριαζει....ασε που μπορει να τον ταισει οποιοσδηποτε αλλος!

Ο θηλασμος δεν ειναι ευκολος, ειναι το καλυτερο απλα που μπορουμε να κανουμε για τα παιδακια μας, δεν τη θετικη πλευρα, θα ξεκουραστεις!!!!

αυτα δεν στα λεω να σε χαιδεψω, ετσι ειναι. σε 1-2 εβδομαδες θα σου φαινεται περιεργο που....θηλαζες! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχχ!! ευχαριστώ και πάλι για την εμψύχωση........βρε τι πάθαμε?!χαχαχα.....εμψυχωση για να θηλάσουμε, εμψυχωση και για να αποθηλάσουμε...χαχαχααχα

πάντως έβλεπα προχθες sex and the city Και έδειχνε κάποια στιγμη την κοκκινομαλλα που προσπαθουσε να θηλασει το γιο της και αυτός δεν μπορουσε να πιασει τη θηλη και όταν τα κατάφερε μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα.....

ήταν απο τους ωραιότερους μήνες της ζωής μου.......

c2Gbp2.png

Γεια και χαρά στις όμορφες. Am γιατί στεναχωριέσαι;; Νομίζω ότι κάθε μαμά που επιλέγει να θηλάσει το μωρό της για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρωταρχικός της στόχος είναι να σεβαστεί την ανάγκη του παιδιού για θηλασμό, να το βοηθήσει τόσο στη σωματική όσο και στην πνευματική του ανάπτυξη. Το στόχο αυτό τον κατάφερες και μπράβο σου, ΘΗΛΑΣΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

Εγχείρημα υφασμάτινη πάνα στέφτηκε με επιτυχία και σήμερα θα παραγγείλω και τις υπόλοιπες. Έκαστε και μια προσφορά στις wonderoos οπότε είμαστε μια χαρά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια, κι από μένα!

Amande, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ σκέφτομαι ότι θα μου λείψει ο θηλασμός, κι ας μην τίθεται θέμα αποθηλασμού ακόμα. Η στεφ κάνει σαν παλαβή για βυζί και πρότι θέλω να συνεχίσω μέχρι το Σεπτέμβριο έχω αρχίσει να αγχώνομαι κι εγώ λιγουλάκι για το πώς θα το δεχτεί (άμα θέλει να αγχωθεί ο άνθρωπος, πάντα κάτι βρίσκει...).

Αθηνούλα, πώς είσαι σήμερα; Σε σκεφτόμουν που έλεγες ότι είστε καροτσάτοι τύποι και δε σας έχει βολέψει το μάρσιππο. Εγώ μπορώ και επισήμως να δηλώσω ότι μισώ το καρότσι, αποφάσισα να την πηγαίνω μέχρι και baby swimming με το μάρσιππο.

Κατά τα άλλα είμαστε κάπως καλύτερα, αν και έχει νεύρα με το φαγητό (το απόγευμα θέλει μόνο να θηλάζει) και τρελές μύξες. Και σήμερα σηκώθηκα το πρωί και βρήκα το μισό σαλόνι τίγκα στο μυρμήγκι (άτιμες ρυζογκοφρέτες) και ξεκίνησε η μέρα μας με στοκάρισμα στη μυρμηγκοφωλιά και ατελείωτη ηλεκτρική...

Σας φιλώ, πάω να δουλέψω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια, κι από μένα!

Amande, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ σκέφτομαι ότι θα μου λείψει ο θηλασμός, κι ας μην τίθεται θέμα αποθηλασμού ακόμα. Η στεφ κάνει σαν παλαβή για βυζί και πρότι θέλω να συνεχίσω μέχρι το Σεπτέμβριο έχω αρχίσει να αγχώνομαι κι εγώ λιγουλάκι για το πώς θα το δεχτεί (άμα θέλει να αγχωθεί ο άνθρωπος, πάντα κάτι βρίσκει...).

Αθηνούλα, πώς είσαι σήμερα; Σε σκεφτόμουν που έλεγες ότι είστε καροτσάτοι τύποι και δε σας έχει βολέψει το μάρσιππο. Εγώ μπορώ και επισήμως να δηλώσω ότι μισώ το καρότσι, αποφάσισα να την πηγαίνω μέχρι και baby swimming με το μάρσιππο.

Κατά τα άλλα είμαστε κάπως καλύτερα, αν και έχει νεύρα με το φαγητό (το απόγευμα θέλει μόνο να θηλάζει) και τρελές μύξες. Και σήμερα σηκώθηκα το πρωί και βρήκα το μισό σαλόνι τίγκα στο μυρμήγκι (άτιμες ρυζογκοφρέτες) και ξεκίνησε η μέρα μας με στοκάρισμα στη μυρμηγκοφωλιά και ατελείωτη ηλεκτρική...

Σας φιλώ, πάω να δουλέψω...

στο σφουγγάρισμα λίγες σταγώνες αιθέρεο έλαιο λεβάντα και έφυγαν τα μυρμιγκάκια και λοιπά ζωήφια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ααααααααααααα λεβαντα αδερφες μου!!!!!!!!

τρελα μυρμηγκια κι εδω...

επισης τρελλη μυξα κι εδω.... ρε κοριτσια ειναι μπουκωμενος απο τη μεγαλη δευτερα, αλλα απο χθες εδωσε ρευστααααααααααααα επηξε εντελως και ειναι κιτρινη...μπλιαχ σας εφτιαξα τη μερα αλλ εως τωρα ητο διαφανη...

μιλαμε δεν μπορει να ανασανει με τιποτα, η μυτη του εχει ερεθιστει εχει τρελα νευρα κι αυτος κι εγω!!!!!!!! επισης εκανε και κατ δεκατακια χθες, μιααααααα χαρα, το κοβω κανα μηνα ακομα....

αντε καλο χειμωνα να εχουμε, μου την εχει δωσει και ο κωλοκαιρος....

παω να τους ετοιμασω μεσημεριανο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχ Am σε νιωθωωωωω...εγω σκεφτομαι πως θα ξεκολλησουμε η μια απο την αλλη απο το θηλασμο κ αγχωνομαι...η μικρη τρελλαινεται να θηλαζει (για να γελασετε κ λιγο θα σας πω πως την εμαθα να μπουσουλαει γρηγορα..καθομαι στη μια ακρη του κρεβατιου κ βαζουμε τη μικρη στην αλλη ακρη κ μετα της δειχνω το μαμ της...ε,ερχεται σφαιραααααααα γελωντας...:tongue: )

πως θα το κοψει?αν μεινω εγκυος πως το κοβω?αυτη κοιμαται μονο με ζυζι..αχ...(προς το παρον δε θελω να το κοψει)..

Αλλο θεματακι μου...μολις γυρισαμε απο το Πασχα στο χωριο αρχισε να με ποναει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο πλαι,μετα απο λιγες μερες ξεκινησε να με τρωει κ τωρα εχει γεμισει φουσκες που με τρωνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...αποτελεσμα??βαζω αντιβιωτικες-κορτιζονουχες αλοιφες- ενα ειδος εκζεματος απο αγχος-παρακαλω...κι εγω που νομιζα οτι ειμαι κουλ αυτο τον καιρο...φευ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...