Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνά κ Χαπάκι υπομονή... είναι σύνηθες στα αγοράκια να αργουν να βγάλουν δόντι... Μην κοιτάτε τον δικό μου που βιάζεται... Εντωμεταξύ σήμερα έμαθε να πίνει κ με το ποτήρι μόνος του... Από χθες το έκανε μία φορά αλλά σήμερα το έκανε πιο συνειδητά κ είχε πολύ γέλιο.. Βέβαια μουσκεμα... καθώς αφου ήπιε το υπόλοιπο το έδωσε να πιει κ το πόδι, η κοιλιά, το πάτωμα... :rolleyes:

Αθηνά κ εγώ την πρώτη φορά που αδιαθέτησα έτσι μου ήρθαν... Θα δεις αν την επόμενη σου έρθει πάλι κ τότε θα υπολογίσεις (για να μη σου πω καλύτερα την τρίτη φορά) ότι έχεις πλέον περίοδο...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Εντο μεταξύ καβάτζωσα πρόβλημα στο θυρεοειδή την Τετάρτη έκλεισα ραντεβού με το γιατρό, χάλια τα αντισώματα χάλια.

περαστικα ντιμακι.....ατιμο πραγμα ο θυρεοειδης!!

και θα κάνουμε θέμα τη φράουλα και θα φτιάξει και τη λαμπάδα και το κουτί με τα βαπτιστικά.

πολύ ωραίο θέμα:D

Εμείς ετοιμάζουμε 8ο δοντάκι...

ωω.....με το καλό:D

Εμείς έχουμε ένα μίγμα ίωσης και δοντιών, με αποτέλεσμα να έχουμε λίγο απ' όλα: μύξες, δέκατα, εμετούς, ό,τι θέλετε.

περαστικα στη μικρη στελλίτσα

εγκυος δεν παιζει να ειμαι, διοτι πολυ απλα δεν κανω σεχ χαχχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol:......γελάω κι εγω που έκανα προχθες μετά απο ένα χρόνο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαπακι ουτε εσενα δοντι ε?, φαφουτεϊροοο, φαφουτεϊρα του τραγουδαει η Ειρηνη χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

νικολ λες? θα δουμε...πηρα την γιατρό τηλ και ειπε οτι αν κουτσο στάζει ετσι να παω να με δει με υπερηχο σε 1 εβδ, μηπως ειανι καποια ανωμαλια, αν κατεβει περιοδο κανονικα να μην με ενοχλησεις λεει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παω να γελασω με γιουροΒΥζιον χαχαχαχαχαχαχαχα

σας αγαπω ολεςςςςςςςςς

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγκυος δεν παιζει να ειμαι, διοτι πολυ απλα δεν κανω σεχ χαχχαχαχαχα

χαπακι ουτε εσενα δοντι ε?, φαφουτεϊροοο, φαφουτεϊρα του τραγουδαει η Ειρηνη χαχαχαχαχα

χαχαχα....μια χαρα τραγουδαει η κουκλιτσα...

76IGp3.png

καλησπέρα κούκλες!!!!!! Στελλίτσα περαστικά και υπομονή.

Τα δικάμου δεν είναι περαστικά, ο θυρεοειδής αν τον αποκτήσεις δεν φεύγει, αλλά οκ δεν είναι και κάτι τραγικό.

Am δεν έψαχνα για θέμα στη βάπτιση απλά με φράουλες βρήκα μια τέλεια μπομπονιέρα και πολύ οικονομική, οπότε θα τα κάνω όλα έτσι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπερααααααα περα για περααα!!περαστικα στις αρρωστουλες κ καλη συνεχεια στις ετοιμασιες των βαφτισεων!!να ζησουν κ οι νεοφωτιστοι!

τα νεα μας...3 δοντια την ιδια μερα (νομιζα οτι ηταν μονο το κατω αλλα ηταν κ 2 απο πανω,κουνελακι,χεχε)

οσο για φαγητο..τρωμε ΜΟΝΟ τραχανα,με λιγο γαλα,λαδι κ 1 κ.γλυκου τυρακι,οχι ολο το μπολ αλλα αρκετο...α,κ βραδυ..ειμαστε του βραδινου...

Περιοδος??????χμμμμμμμμμμ,τι ειναι αυτο????????:tongue:

Καλημέρα σε όλες...

τι κάνετε? πως είστε σήμερα?

να σας ρωτήσω ρε κορίτσια? Τα αιθέρια έλαια δεν επιτρέπονται στον θηλασμό? Μου έδωσε μία φίλη μου δείγμα μάσκας προσώπου (φυτικής φαρμακευτικής εταιρίας) κ την χρησιμοποίησα κ μου άρεσε πολύ κ έλεγα να την αγοράσω... Με πήρε όμως τηλ. πριν λίγο κ μου είπε να μην την ξαναβάλω μέχρι να αποθηλάσω γιατί της το είπε μία σύμβουλος ομορφιάς που είναι κ έγκυος. Εγώ το έψαξα λίγο στο παρεντς κ η αγλαϊα λέει ότι είναι οκ... Για πείτε εσεις????

EP8Ip2.png

νικολ νομιζω στην εγκυμοσυνη δεν κανει.αλλα δεν ξερω γιατι....στο θηλασμο τι να πω κουλο μου φαινεται, αιθερια ελαια εχουν μεσα ολα τα βρεφικα προιντα σχεδον

κοριτσια δεν ειμαι καλα, θα καταρευσω κυριως ψυχολογικα,,,,θασας γκρινιαξω αργοτερα ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

πανω που πηρα μια ανασα με την κωλο ιωση και επιτελους παω να συνελθω απο χθες ο μπεμπης ουρλιαχτααααα και να μην τρωει-θηλαζει το ιδιο και σημερα....

χμμμμμμ τι μου θυμιζει? την στοματιτιδα....τις αφθες....αααααχχχχχχχ δεν θα το αντεξω αλλαο παλευουμε 1 μηνα σχεδον, τι κακο ειναι αυτο... μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο εχω εξαντληθει... θελει χερια συνεχεια, ακομα και αγκαλια δεν ηρεμει παντα, τωρα τον εβαλα στο μαρσιπο(να μια χρηση επιτελους) και αποκοιμηθηκε...

εντωμεταξυ χθες βραδυ εξαντληθηκε και κοιμηθηκε 4ωρο!!! αλλα οοοοοοοοοοοοοχχχχχχιιιιιι δεν κοιμηθηκα ξερετε γιατι? 3 το πρωι ακουω σειρηνες κακο, 2 πυροσβεστικα κατω απο το σπιτι, ειχε πιασει φωτια το διπλανο μπαλκονι!!!!

το διανοηστε? δεν ξερω ακομα τι και πως οταν ρωτησαμε την ειχαν σβησει.....

εχω ακυρωσει τα μαθηματα μου, δεν εχω κανει τιποτα για τις βαπτισεις.... θελω μονο να γινουμε καλα επιτελουςςςςςςςςςςς γκρρρρρ

αυτα

τελος γκρινιας

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δικαιολογημένη η γκρίνια σου Αθηνά μου... Μήπως όμως ο μπέμπης κλαίει για τα δοντάκια κ δεν είναι στοματίτιδα? Μίλησες με τον γιατρό? Καμομίλα???

Όσο για την πυρκαγιά δίπλα τι να πω? Γκαντεμιά στο έπακρο....

Οι βαφτίσεις πότε είναι? Μπορουμε να σε βοηθήσουμε εμείς?

Φιλιά κ περαστικάαααααααααα

Ντιμάκι κουράγιο με το θυροειδή (ξέχασα να πω νωρίτερα)... καλύτερα όμως από το να ειχες ζάχαρο... έτσι δες το...

EP8Ip2.png

εμενα να δω θα θυμηθει να βγαλει κανενα δοντακι???

χαπακι ο γιος μιας φιλης μου τα έβγαλε μαζεμενα πάντως στον 10ο μήνα ....που θα παει θα τα βγαλει και ο δικος σου

τα νεα μας...3 δοντια την ιδια μερα (νομιζα οτι ηταν μονο το κατω αλλα ηταν κ 2 απο πανω,κουνελακι,χεχε)

οσο για φαγητο..τρωμε ΜΟΝΟ τραχανα,με λιγο γαλα,λαδι κ 1 κ.γλυκου τυρακι,οχι ολο το μπολ αλλα αρκετο...α,κ βραδυ..ειμαστε του βραδινου...

μπραβο στη μπουμπου geo:D

galat περαστικά στο μικρό και γρήγορα να ηρεμήσετε!!

για τη φωτια τι να πω.....έλεος!!

κορίτσια έμεις φτάσαμε στο τέλος των θηλασμών και ήθελα να το μοιραστώ μαζι σας....τον τελευταιο καιρό ο μικρός με το ζόρι έτρωγε απο το στηθος (μαλλον είχε καλομαθει με το μπιμπερο και τα νερα)....το πρωι δεν θηλαζε σχεδόν καθολου και το βραδυ με γκρινια....δεν ήθελε ζιζι με τιποτα....του εδωσα ξενο καποια στιγμη και το ήπιε μονορουφι.....αποθηλασα φυσιολογικά.....αλλά μου λειπει πολύ:-(......ήταν κι αλλοι λόγοι που με οδηγησαν στο να αποθηλασω αλλά δε μπορω να τους πω δημοσια:?

αυτά....

c2Gbp2.png

Δεν πειράζει Αμ μου έκανες ό,τι μπορουσες κ μέχρι εδώ που έφτασες (αλήθεια σήμερα είναι ακριβώς 8 μηνών ο μπουμπουκος σου μπράβο να τους χιλιάσει) μια χαρά είναι... Αλήθεια σου λείπει ε? Και όταν λες φυσιολογικά αποθήλασες? το έχω τόσο άγχος αυτό....

επίσης, αν τελικά αποφασίσεις για τα προσκλητήρια μου λες ε??

geo μπράβο στη μπουμπου

EP8Ip2.png

ναι, μου λειπει πολύ...δεν το περιμενα έτσι....ενταξει, είχα πει μέχρι αρχες καλοκαιριου να αποθηλασω αλλά προεκυψε νωρίτερα....σκέψου οτι έχω να θηλασω 5 μέρες (αν και εκανα 1-2 προσπαθειες το σκ) και δεν έχω καθολου γαλα πια,ουτε πρηστηκε το στηθος μου...τιποτα απολύτως....

για τα προσκλητηρια θα σε ενημερωσω την αλλη εβδομαδα σίγουρα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...