Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχουλες σας!!!!!

Indie να σας ζησει κ με τ ονομα!!!!!!!!!!

πολυ ομορφα τα προσκλητηρια κ οι μπομπονιερες!!!!!!φραουλιτσες!!!!!!...αν κ περιμενα κατι σε φυστικι...χιχιχιχι!!!!!χιλια συγγνωμη που δεν παρεβρεθηκαμε αλλα οπως διαβασες κ παραπανω ειχαμε ιωσουλα.....θα σου τηλ. να βρεθουμε το σκ :)

Στελλα κ παλι μπραβο για τη δουλεια που κανετε!!!!ειπα στην Ολιβια να σου στειλει φιλια :):):)

κ η Νικολινα βαφτιζε;;;να σας ζησει κοριτσακι!!!!!!!:)

Αθηνουλα αν δεν τρομαζα με τον πυρετο δεν θα μπαιναμε νοσοκομειο αλλα ουτε θα ξεραμε για τα πεσμενα λευκα....μιλαμε για τρομερη πτωση ομως!!!!!απο 40% επεσαν στο 6% !!!!!!σοκ!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια ...

Χρόνια πολλά για χθες σε όλες...

indie να σας ζήσει η νεοφώτιστη... Να είναι ευτυχισμένη κ καλότυχη...

nikijo έπαθα εγώ σοκ πως να μην πάθεις εσύ? Περαστικά κοριτσάκι μου...

Στελλίτσα μου πως πήγε το event? Είχατε συμμετοχές? Η μικρή σου πως είναι σήμερα?

Ντιμάκι τέλεια τα νέα για το ζάχαρο... Κ πολύ συγκινητικός ο μπαμπάς για την πρώτη γιορτή της μητέρας...

Αμ κ εσείς ιό ε? Ευτυχώς ήταν του υπολογιστή...

Εμείς βαφτιστήκαμε... κ ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές... Βασίλης το όνομα αυτού... Έκλαψε δε λέω, αλλά περίμενα πολύ χειρότερα οπότε καλά ήταν... Επίσης, πριν την βαφτιση (το τονίζω γιατί όλοι άρχισαν κ έλεγαν ειδες με το που βαφτίστηκε άλλαξε), άρχισε κ πήγαινε στη μάνα μου κ δεν ξεκόλλαγε λέμε... σε σημείο που δεν ήθελε να έρθει πίσω σε μένα... :shock: (εκεί που δεν πήγαινε σε κανέναν)... Και σε άλλους πήγε κ πριν κ μετά την βάφτιση... Έκανε κ τα τρελλά του κ τους τρέλανε κ τους άλλους... χιχιχι.. είχε πολύ πλάκα... Βέβαια χθες που γυρίσαμε (εγώ εντελώς κομμάτια καθώς κ κουράστηκα κ δεν κοιμήθηκα το σάββατο καθόλου) δεν κοιμόταν με τίποτα... μέχρι που του ετοίμασα το χαπάκι του (καμομίλα) κ δεν το έπινε... :shock: τον κατάφερα αργότερα κ ξεραθήκαμε όλοι μαζί... :tongue:

Αυτά από εμάς...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Kαλημέρααα!!

Βρε κοριτσάκια μήπως ξερετε καποιο σκευασμα σιδηρου για μωρα που να μην έχει parabens??? ρωτησα και στο φορουμ αλλά δεν ήξεραν καποιο (υπαρχει βέβαια ενα αλλά έχει μέλι και το δινουν μετά το χρόνο)

niki κι εγω σοκ θα πάθαινα!!

Αμ κ εσείς ιό ε? Ευτυχώς ήταν του υπολογιστή...

χαχαχ...ναι....βέβαια κι εγω με συνάχι και βήχα είμαι ακόμα:?

Εμείς βαφτιστήκαμε... κ ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές... Βασίλης το όνομα αυτού... Έκλαψε δε λέω, αλλά περίμενα πολύ χειρότερα οπότε καλά ήταν... Επίσης, πριν την βαφτιση (το τονίζω γιατί όλοι άρχισαν κ έλεγαν ειδες με το που βαφτίστηκε άλλαξε), άρχισε κ πήγαινε στη μάνα μου κ δεν ξεκόλλαγε λέμε... σε σημείο που δεν ήθελε να έρθει πίσω σε μένα... :shock: (εκεί που δεν πήγαινε σε κανέναν)... Και σε άλλους πήγε κ πριν κ μετά την βάφτιση... Έκανε κ τα τρελλά του κ τους τρέλανε κ τους άλλους... χιχιχι.. είχε πολύ πλάκα... Βέβαια χθες που γυρίσαμε (εγώ εντελώς κομμάτια καθώς κ κουράστηκα κ δεν κοιμήθηκα το σάββατο καθόλου) δεν κοιμόταν με τίποτα... μέχρι που του ετοίμασα το χαπάκι του (καμομίλα) κ δεν το έπινε... :shock: τον κατάφερα αργότερα κ ξεραθήκαμε όλοι μαζί... :tongue:

μπράβο στον Βασιλάκη:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

αμ ο floradix kai autos http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1051&osCsid=6b88b2e447ab3c7973262df8841f2adf

einai fytikoi αλλά όσο για το μελι, ειναι παστεριωμένο αρα δεν νομιζω να συντρεχει λογος ανησυχίας για το επικινδυνο βακτηριο....

κλαιει εφυγα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!! Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα. Εγώ αυτό το διάστημα θα είμαι λίγο χαμένη, πολύ δουλειά. Εντο μεταξύ καβάτζωσα πρόβλημα στο θυρεοειδή την Τετάρτη έκλεισα ραντεβού με το γιατρό, χάλια τα αντισώματα χάλια. Τέλος πάντων θα φτιάξει και αυτό. Η μικρή αυτές τις μέρες έχει φάει γερό κόλλημα με τη μαμά αλλά μη παραπονιέμαι και εγώ. Αααα σήμερα μπήκα έτσι από περιέργεια σε ένα μαγαζί με μπομπονιέρες και βρήκα φοβερά πράγματα σε τέλειες τιμές η μπομπονιέρα μου βγαίνει στα 0,90 ευρώ και θα κάνουμε θέμα τη φράουλα και θα φτιάξει και τη λαμπάδα και το κουτί με τα βαπτιστικά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μένα... Τι κάνετε μανουλες? Πως είστε σήμερα?

Εμείς ετοιμάζουμε 8ο δοντάκι... επίσης, δεν θέλει να κοιμηθεί καθόλου μόνος του... με το που τον βάζω στο κρεβάτι του γίνεται χαμός κ τον παίρνω τελικά στο δικό μου... αυτό το έκανε μετά την βάφτιση... τι να πω? φοβήθηκε κ του βγήκε έτσι?

Χθες πήρα κους κους να του βάζω στο φαγητό. Λογικά είναι ζυμαρικό έτσι δεν είναι? Αντί για αστράκι...

Σας φιλώ όλες κ τα μπεμπόνια σας... (ακόμα μπέμπη τον φωνάζω κ δεν μπορώ να το ξεκολλήσω... θα παει φαντάρος κ ακόμα έτσι θα τον φωνάζω...)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα, κουράγιο, κι εμένα τα ίδια με το κρεβάτι, αλλά δε νομίζω ότι φταίει η βάφτιση, μάλλον τα δόντια...

Καλημέρα και σε όλες! Εμείς έχουμε ένα μίγμα ίωσης και δοντιών, με αποτέλεσμα να έχουμε λίγο απ' όλα: μύξες, δέκατα, εμετούς, ό,τι θέλετε. Έχω να κοιμηθώ δεν ξέρω πόσα βράδια, ευτυχώς κρατάει ακόμα η αδρεναλίνη του Σαββάτου, κι έτσι αντέχω:)

Αθηνούλα, πώς είσαι;

Ντιμ, περαστικάααααα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ntim perastika ...

κι εγω εδω πως να μαι? τα ιδια... οκ καλυτερα, βασικα αλλα ο βηχας υφισταται τα αυτια δεν εχουν ξεβουλοωσει εντελως και μου ε τυχε και κατι ακομα κερασακι...

μηπως ξερετε τιποτα για πειτε, μου ηρθε η περιοδος (ετσι νομιζα τουλαχιστον) στις 23 μερες απο την 1η φορα, αλλα εδω κα 2 μερες ειναι μονο λιγο, ελαχιστο ροζ οταν σκουπιζομαι, δηλ ουτε καν κατεβαινει στο σερβιετακι...

σημερα ειδα λιγο αιματακι βεβαια παραπανω...

τι ειναι αυτο παλι.... μηπως δεν ειναι περιοδος? ηθελα να παω το απογευμα γυναικολογο αλλα εχει κλεισει οδοντιατρο ο βαγγ γκρρρρρρ

eNeap2.pngTSzHp3.png

στελλιτσα περαστικα στη μπουμπου

οσο μπορεις φυλαξε την νσ αναρρωσει καλα γιατι ο μαιος και ο Ιουνιος(απιστυετο) ειναι φουλ στις ιωσεις τα τελευταια χρονια

ΝΙκολινααααααααα 8 δοντακια?????????????? τον ερμο θα παοναει ....

κι εμενα εχει τελευταια κολλημα να κοιμαται πανω μου... και 1-5 το πρωι τα κανουμε προσπαθω ομως, προσπαθω οσο γινεται να τον εχω στο κρεβατι, κυριως επειδη ειμαι αρρωστη και δνε θελω να κοιμαται μαζι μου

επισης εμενα ουτε ιχνος απο δοντι χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ntim perastika ...

κι εγω εδω πως να μαι? τα ιδια... οκ καλυτερα, βασικα αλλα ο βηχας υφισταται τα αυτια δεν εχουν ξεβουλοωσει εντελως και μου ε τυχε και κατι ακομα κερασακι...

μηπως ξερετε τιποτα για πειτε, μου ηρθε η περιοδος (ετσι νομιζα τουλαχιστον) στις 23 μερες απο την 1η φορα, αλλα εδω κα 2 μερες ειναι μονο λιγο, ελαχιστο ροζ οταν σκουπιζομαι, δηλ ουτε καν κατεβαινει στο σερβιετακι...

σημερα ειδα λιγο αιματακι βεβαια παραπανω...

τι ειναι αυτο παλι.... μηπως δεν ειναι περιοδος? ηθελα να παω το απογευμα γυναικολογο αλλα εχει κλεισει οδοντιατρο ο βαγγ γκρρρρρρ

μηπως να κανεις ενα τεστακι λεω εγω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...