Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στελλίτσα περαστικά σε μπαμπά και κόρη, όλα καλά θα πάνε στο τέλος.

Η καμπύλη βγήκε μια χαρά τελικά αλλά κορίτσια πραγματικά με διέλυσε τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανανίωσει

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stellouna ,Αθηνουλα περαστικα !!!!

Εγω ημουν 5 μερες νοσοκομειο με τον Νικολα γιατι κολλησε εναν ιο (ερπητοιος )κ ειχε υψηλο πυρετο ...Ειναι ιος ,τον οποιο τον κολλανε παιδια 6 ως 18 μηνων,απο ενηλικα που δεν εχει συμπτωματα....Ειναι γνωστη ιωση ως ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ.

Τελικα εκανε τον κυκλο του για 4 μερες ,μετα εβγαλε εξανθημα σε ολο το σωμα κ μετα επεσαν τα λευκα αιμοσφαιρια(συγκεκριμενα τα ουδετεροφιλα)....

Σημερα καναμε ξανα γεν αιματος κ αρχισαν να ανεβαινουν....Με ενα Detol στο χερι ειμαι ...πρεπει να προσεχω να μην αρρωστησει τωρα που ειναι χωρις αμυνα ο οργανισμος του.Δεν ερχεται σε επαφη με κανεναν κ οσοι ερχονται φορανε μασκα...

Τουλαχιστον ειμαστε σπιτακι μας....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Εγω ημουν 5 μερες νοσοκομειο με τον Νικολα γιατι κολλησε εναν ιο (ερπητοιος )κ ειχε υψηλο πυρετο ...Ειναι ιος ,τον οποιο τον κολλανε παιδια 6 ως 18 μηνων,απο ενηλικα που δεν εχει συμπτωματα....

Τελικα εκανε τον κυκλο του για 4 μερες ,μετα εβγαλε εξανθημα σε ολο το σωμα κ μετα επεσαν τα λευκα αιμοσφαιρια(συγκεκριμενα τα ουδετεροφιλα)....

Σημερα καναμε ξανα γεν αιματος κ αρχισαν να ανεβαινουν....Με ενα Detol στο χερι ειμαι ...πρεπει να προσεχω να μην αρρωστησει τωρα που ειναι χωρις αμυνα ο οργανισμος του.Δεν ερχεται σε επαφη με κανεναν κ οσοι ερχονται φορανε μασκα...

Περαστηκά σας κοπέλα μου

Εγω ημουν 5 μερες νοσοκομειο με τον Νικολα γιατι κολλησε εναν ιο (ερπητοιος )κ ειχε υψηλο πυρετο ...Ειναι ιος ,τον οποιο τον κολλανε παιδια 6 ως 18 μηνων,απο ενηλικα που δεν εχει συμπτωματα....Ειναι γνωστη ιωση ως ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ.

περαστικα στον μικρουλη σου!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες!!

Ειχε κολλήσει ιο το διαβολομηχάνημα:twisted: και χθες το έφτιαξα

Τι έγινε?? όλοι άρρωστοι στο καφε?

Περαστικά σε όλους!!

Κι εγω με το συνάχι είμαι ακόμα και δεν κατάφερα να παω και στη συνάντηση της στελιτσας:?

c2Gbp2.png

νικη το περασε η ΕΙρηνη οταν ηταν 5 μηνων, δεν πηγαμε καν νοσοκομειο...ο παιδιατρος το βρηκε απο το τηλ.... μου ειπε οτι μετα τον 3 μερες ψηλο πυρετο βγαινει το εξανθημα κραταει 2-5 μερες αν θυμαμαι καλα και αυτο ηταν....

και ητνα ιουνιος, ουτε που ξερω πως το κολλησε, παντως ειναι συνηθες σχετικα...

Στελλίτσα τι να πω...γκαντεμια! ελπιζω να αντεξεις εσυ τουλαχιστον και αυριο να ξεκουραστεις! Περιμενουμε νεα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

nikijo περαστικά στο παλικάρι σου!!!

Εμείς αύριο βαπτίζουμε το φυστίκι μας... ΕΛπίζω να μή σκάσει στοκλάμα το καημένο... θα σας έχω νεότερα

Πολλά φιλιά σε όλες σας και στα φυστίκια σας!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! Σήμερα η μέρα είναι πολύ πολύ διαφορετική για όλες μας και ιδίως γιατ ις πρωτομάνες, δεν ξέρω κορίτσια έχω συγκινηθεί τρελά. Μου έφερε και ο μπαμπας ένα χαρτί που έγραφε "χρόνια πολλά μαμά σ'αγαπώ πολύ" το έγραψε λέει η κόρη μας με πολύ βοήθεια απο τον μπαμπα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες και χρόνια πολλά!

Είμαι κομμάτια (πόσα, δεν ξέρω), αλλά η εκδήλωση χθες πήγε πολύ καλά και το παιδί μου την έβγαλε παλικαρίσια. Σήμερα βέβαια ανέβασε πάλι πυρετό, αλλά νομίζω παίζει δόντι. Έχω δυο μέρες να κοιμηθώ, κάντε κάτι να μη χρειαστεί αύριο να πάω δουλειααααα.

Nikijo, Αθηνούλα, περαστικά... Και τα νεοφώτιστα να είναι ευτυχισμένα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...