Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα αν της έρθουν αέρια να φύγουν αβίαστα. Εμένα η δικιά μου πάει και κολλάει απάνω στη κούνια και παίρνει αγκαλιά τη πάντα και σήμερα το πρωί τη βρήκα κάθετα στη κούνια

:D:D:D:D:D:D

αυτο εχει αρχισει να το κοβει γιατι δεν χωραει πλεον.... στη μαμα μου που η κουνια ειναι μικροτερη τσαντιζεται γιατι δεν μπορει να κανει ταρζανιες

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααα

Χρόνια πολλά στην Geonutr κ Χρόνια πολλά στην κορουλα σου Αθηνάααααααααααα.

Χρόνια πολλά Geo και Αθηνά μου να χαίρεσε τη κορούλα σου

Ευχαριστω κοριτσαρες μου,αλλα γιορταζω τον Ιουλιο,της αγιας Ειρηνης Χρυσοβαλαντου..το πιανω ομως κ για την προηγουμενη εβδομαδα (με λενε κ Γεωργια,χαχαχαχα,ειναι για να παιρνω περισσοτερα δωρα! )

Μας την έφερες... χμ... άντε τότε πάρτο για την άλλη σου γιορτή το Χρόνια Πολλά

Είδατε τη Στελλίτσα? Μία κουκλίτσα ζωγραφιστή... Φτου φτου...

Πολύ θα ήθελα να είμαι κ εγώ στο event... κρίμα.... αλλά έχουμε την ΄βαφτιση... :(

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Eyxaristo koritsia για τις ευχες σας...

εγω ειμαι τα ιδια και χειροτρα, τελικα θα παρω αντιβιωση σημερα 1 εβδ συνεχους βηχα, πυρετου, κλπκλπκλπ ωτιτιδα... το μονο που φοβαμαι ειναι οτι θα την παρω αδικα...γιατι ο ωρλ λειπει και ο παθολογος που εδωσε μια γενικου φασματος, που συνηθως δεν κανει δουλεια, και μετα θα παρω αλλη αν χρειαστει ελεος.... ακρωαστικα δεν εχω κιολας...απλα κατακοκκινο λαιμο λεει....

τεσπα τι να κανουμε αν την αρχισω και βλεπουμε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα...

κρίμα αθηνουλα που ταλαιπωρήσαι ακόμα... Περαστικά βρε κοριτσάκι μου...

κ εγώ χθες πέρασα άλλη μία δύσκολη νύχτα... μία από εκείνες που δε θα ξεχάσω κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης... Με έπιασε πάλι πονόδοντος... θα τα βγάλω όλα μου φαίνεται γιατί δεν αντέχω άλλο... κ βρήκε τώρα να με πιάσει... που αύριο είναι η βάφτιση κ σήμερα δεν προλαβαίνω να πάω οδοντίατρο... τρέχω κ δεν φτάνω

Αμ που είσαι? που εξαφανίστηκες?

Φιλιά σε όλες

EP8Ip2.png

vxxxxxxx NIkolina τι ατυχια....υπομονη να περασει και η αυριανη μερα...πλακωσου σε κανα παυσιπονο, παρε και κανα ουζακι μαζι στη βαπτιση...χαχαχαχα

οι μπομπο ειναι πολυ ομορφες, με το καλό αυριο το κουκλάκι σου...

Εγω συνεχοζω να ειμαι χαλια, και φυσικα αρχιασα αντιβιωση, τωρα κοκκινισαν και τα ματιαμου...ελεοσ δηλαδη πατα ει κα9 ο μπεμπης χαμος γινεται

καλημερααααα

Στελλιτσα μπρεηκ ε λεγκ αυριοοοοοοοο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

οι μετρήσεις με το μηχανηματάκι είναι οκ αλλά έπρεπε να κανω επανέλεγχο με τη καμπύλη για σιγουριά. Αλλά αν κρίνω απο την επίδραση της γλυκόζης στον οργανισμό μου μάλλον δεν θα έχω καλά νέα. έχω όλα τα συμπτώματα με αυτά που είχα όταν μου ανέβαινε το ζάχαρο. είδομεν το απόγευμα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

περαστικα στα κοριτσακια....

νικολνα με το καλο να βαπτισεις το ζουζουνι σου...αληθεια πως θα τον βαπτισετε?

ντιμ υπομονη κοπελα μου και μην βγαζεις συμπερασματα κατσε να βγουν τα αποτελεσματα

76IGp3.png

Dimάκι ελπίζω να είναι η ιδέα σου... Θα περιμένουμε νέα...

Ευχαριστώ για τις ευχές όλες σας...

Χαπάκι μου Βασίλη θα τον πουμε...

Σας φιλώ... καλό σκ να έχετε κ χρόνια μας πολλά για την Κυριακή...

Ελπίζω να έχει μεγάλη επιτυχία το event αύριο κ να το επαναλάβουν...

Φιλιά σε όλες

EP8Ip2.png

Σκατά, καλά μου κορίτσια... Σας χιλιοευχαριστώ για την υποστήριξη, μήπως τώρα μπορείτε να παρακαλέσετε και το παιδί μου να σταματήσει να βγάζει τα άντερά του, συντροφιά με τον μπαμπά της; Παιδιά, θα τρελαθώ... Ήμουν που ήμουν από το τρέξιμο, ήρθε και η ίωση (;) σήμερα και τα 'χω δει όλα. Ενιγουέι, ανάσες... Όλα θα γίνουν, ε;

Ντιμάκι, ελπίζω να μην είναι αυτό που φοβάσαι -αλλά και να είναι, ξέρεις πια καλύτερα πώς θα το αντιμετωπίσεις.

Αθηνούλα, περαστικά... Ελπίζω να περάσουν γρήγορα όλα...

Νικολίνα, δε νομίζω πως είναι τυχαίο που σ' έπιασε τώρα το δόντι. Όταν περάσει η βάφτιση και ηρεμήσεις, θα ηρεμήσει κι αυτό.

Σας φιλώ, να περάσετε τέλεια το σκ και να μας στείλετε καμιά θετική ενέργεια κι από δω!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...