Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xixixi shmera μου ηρθε κι εμενα το μιο αδιαβροχο βρακακι που χτυπησα παμφθηνα απο εμπεη...τελειο ειναι! αντε οταν καλοκαιρασει ξεκιναω υφασματινες να δω αν το αντεξω...

επισης θυμαστε τα κολανακια που παρηγγειλα και λεγατε οτι ειανι μουφα? ε δεν εχουν ερθει και μου επεστρεψε τα χρηματα...θεια δικη!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν σήμερα ξεπέρασα το σοκ που προκάλεσε ο γιατρός (να ʽστε καλά) και το κατοχικό μου σύνδρομο περιορίστηκε σε 2,3 σχέδια ώστε να φάει λίγο παραπάνω και σε μια κουταλιά του γλυκού επιπλέον ελαιόλαδο στο απογευματινό.

ωραία....μην αγχώνεσαι άδικα.....

τι απογευματινα της δίνεις?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορει να μου εξηγησει καποια γιατι οι πεθερες εχουν τοσο ηλιθια σκεψη....????

ακουστε τι μου ειπε να βαζω το μωρο αργοτερα να κοιμαται γιατι μπαινει καλοκαιρι και θελει εκεινη να προλαβαινει να το βλεπει...

να χαλασω δλδ το προγραμμα του μωρου επειδη εκεινη εχει ορεξουλες για επισκεψεις...

76IGp3.png

Χαπάκι υπομονή με τη πεθερά.

Αθηνά η μπέμπα είναι 8790, άντε μωρέ που με άγχωσε ο παιδίατρος και τα μπουτάκια μας τα έχουμε και τα μαγουλάκια μας και όλα μας.

am για απόγευμα της δίνω ριζάλευρο εναλλάξ με παξιμάδι - ντομάτα - ανθότυρο. Δυστυχώς δεν τρώει ούτε το αβογκάτο, ούτε γλυκοπατάτα και βεβαίως ούτε γιαούρτι και δεν βρήσκω κάτι άλλο εκτος κρέμας να της δίνω εναλλάξ με το παξιμάδι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

εγω σημερα του εδωσα το γιαουρτακι advance και το εφαγε...που τα αλλα ουτε να τα φτυσει...μηπως να δοκιμασεις κι εσυ...

υπομονη ?????ποση υπομονη πια ,ολα τα κουλα εχω ακουσει....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα....

αμ τι κανετε?ο μικρουλης?

περιμένουμε και την τελευταία εξεταση αύριο και μετα θα τα πάμε στη γιατρό....αλλά απ'οτι μας είπε η μικροβιολόγος όλα καλά, ίσως χρειαστει λίγο σίδηρο να πάρει

μπορει να μου εξηγησει καποια γιατι οι πεθερες εχουν τοσο ηλιθια σκεψη....????

ακουστε τι μου ειπε να βαζω το μωρο αργοτερα να κοιμαται γιατι μπαινει καλοκαιρι και θελει εκεινη να προλαβαινει να το βλεπει...

να χαλασω δλδ το προγραμμα του μωρου επειδη εκεινη εχει ορεξουλες για επισκεψεις...

:twisted:

am για απόγευμα της δίνω ριζάλευρο εναλλάξ με παξιμάδι - ντομάτα - ανθότυρο. Δυστυχώς δεν τρώει ούτε το αβογκάτο, ούτε γλυκοπατάτα και βεβαίως ούτε γιαούρτι και δεν βρήσκω κάτι άλλο εκτος κρέμας να της δίνω εναλλάξ με το παξιμάδι.

κρίμα γιατί το αβοκαντο είναι θρεπτικο και λίγο θερμιδικό....οποτε όντως σου έχουν μείνει λίγες επιλογές....αλλά μια χαρα είναι τα κιλά της!!

ο δικός μου τωρα δεν θελει το παξιμαδι-ντοματα-ανθοτυρο ενω τρελαινόταν.....τι να πεις? γουστα είναι αυτά...

υπομονη ?????ποση υπομονη πια ,ολα τα κουλα εχω ακουσει....

:mrgreen:

αχ βρε χαπακι....δικιο έχεις...αλλά που να το βρείς!

c2Gbp2.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα πηραμε το οκ για κροκο αυγου (να βαζω μεσα στο φαγητο ανα 2 μερες), για οσπρια (πολυ μικρη ποσοτητα και σπανια) και για ψωμακι και παξιμαδακι. αυγο ολοκληρο, ψαρι και λοιπα γαλακτοκομικα μετα τον χρονο κι αν.... νομιζω οτι παραειναι αργη η γιατρος μας....

τι παξιμαδακι δινετε? το μουλιαζετε τελειως και μετα στο multi? σκεφτομαι να της δινω το απογευμα μαζι με ντοματα αντι για γιαουρτι για να μην βαρεθει τις γευσεις.

επισης τι οσπριο να δωσω? σκεφτομαι να βαλω λιγο μεσα στο φαγητο της.

ZOrwp3.png

Νανο εγώ έχω δοκιμάσει κ φασόλια μαυρομάτικα κ φακές κ φάβα κ ρεβύθια... Δοκίμασε κ εσύ κ θα βρεις κάτι που ίσως τρώει... Εμένα πάντως δεν τρελαίνεται για κανένα... Βέβαια γενικά δεν τρελαίνεται κ για πολλά (μόνο το αβοκάντο τρώει με ευχαρίστηση)

Τώρα βγαζει κ άλλο δοντάκι 7ο στη σειρά κ μάλλον τον έχει τσακίσει κ δεν τρώει καθόλου καλά αλλά κ γκρινιάζει συνέχεια...

Επισης, εκεί που δεν κοιμόταν τώρα κοιμάται κανα 2ωρο κ χάνει την ώρα του πρωινου κ έτσι όλα πάνε πιο μετά... Για να δουμε...

Τις μπομπό δεν σας τις έδειξα ε? Καθίστε να τις ανεβάσω....

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

νικολινα μου δεν φαινονται οι μπομπο,δεν μπορω να τις δω...

εγω του δινω σουπιτσα με αστερακι ή κουσκουσε σε ζουμι απο κρεας

ή γιαουρτι ...επιτελους τρωει το advance ....

η φαριν λακτε(σπανια πλεον ,αρκετη κρεμα εχει φαει στη ζωη του)

ή ρυζογαλο (και αυτο σπανια γιατι του κανει δυσκοιλιοτητα)

76IGp3.png

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι παντα κοιμαται αναποδα αυτο το παιδι...????

εγω το βαζω κανονικα και καθε φορα φτανει στο κατω μερος του κρεββατιου για να κοιμηθει

:D:D:D:Dνα στο εξηγήσω δεν μπορω αλλα και η δικια μου ετσι κοιμαται και πολλες φορες με τον πισινο της ορθιο σαν κεραια....

ZOrwp3.png

:D:D:D:Dνα στο εξηγήσω δεν μπορω αλλα και η δικια μου ετσι κοιμαται και πολλες φορες με τον πισινο της ορθιο σαν κεραια....
χαχαχα αν της έρθουν αέρια να φύγουν αβίαστα. Εμένα η δικιά μου πάει και κολλάει απάνω στη κούνια και παίρνει αγκαλιά τη πάντα και σήμερα το πρωί τη βρήκα κάθετα στη κούνια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...