Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mια χαρά είναι τελικά όλα,εκτός της φεριττινης που ήταν λίγο χαμηλή. θα τις παμε στην παιδίατρο να μας πει....ουφφφφφ!!!!

Galat κι εγω χάλια είμαι, τρελό συναχι, το βραδυ δεν κοιμήθηκα.....γυρισα και Αθηνα,οποτε είχα δουλειες στο φουλ και ήμουν κομμάτια, ο μικρός σήμερα είχε ψιλογκρινια...τσαγκαροδευτερα κανονικά!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και απο εμένα. Σήμερα είχε παιδίατρο και μετά πολύ δουλειά. Οι μετρήσεις μας δεν ήταν και τόσο καλά, υψος πήρε κανονικά 74,5 (μας έφαγες Νικολίνα για μισό πόντο) αλλά βάρος πήρε μόνο 150 γρ. Ο γιατρός είπε οτι είναι μάλλον απο τα δόντια γιατι σκάσανε και άλλα (σύνολο έχουμε 6 απο τα οποία τα 4 αυτό το μήνα) αλλά για καλό και για κακό θα κάνουμε μια καλιέργεια ούρων μη τυχών και έχουμε ουρολοίμοξη. Τέρμα να υγιεινά απογευματινά έχει να πεσει κρέμα για χάσιμο, είμαστε 2 καμπύλες κάτω σε σχέση με το ύψος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

αμ ευχαριστα τα νεα για το μικρουλη σου...με τη φερετινη θα σας πει ο ντοκ τι θα κανετε

περαστικα στα αρρωστα κοριτσακια....

ντιμ μην ανησυχεις δεν παιρνουν συνεχεια καποια στιγμη εχουν μια μικρη παυση

76IGp3.png

Καλημέρα σε όλες

Αμ καλώς ήρθες κ πάλι στην πρωτεύουσα... Σίγουρα θα σου κακοφαίνεται... Και του μικρου για αυτό κ η γκρίνια... Όλα καλά κ με τις εξετάσεις... Μπράβο... :P

Ντιμάκι μια χαρά είναι οι μετρήσεις σας... γιατί είστε κάτω? Εμένα ο γιατρός μου λέει ότι είναι πολύ καλός κ αρκετά ψηλός για την ηλικία του... Εσείς που είστε κ κορίτσια κ είστε κάτω στο ύψος???? :confused: Επίσης, κάποια στιγμή δεν παίρνουν τόσο πολύ, κάπου "κάθονται" οι μετρήσεις κ επανέρχονται κάποια στιγμή κ πάλι...

Αααααααααα μας ήρθε κ το ποδήλατο... ΠΟλύ ωραίο... αν κ μας ταλαιπώρησε να το στήσουμε...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα! Μπράβο στα μωράκια που στρατεύουν σιγά σιγά! Εμείς γυρνάμε μπουσουλώντας όλο το σπίτι και όπου πιαστεί σηκώνεται και συνεχίζει όρθιος αρκεί να ακουμπάει κάπου! Ανεβαίνει και την σκάλα με εμένα από πίσω εννοείται! Ολα καλά αλλά οι τούμπες πάνε και ερχονται γιατί καλά έμαθε να σηκώνεται αλλά δεν έχει βρει ακόμα να κάθεται!

Πήγαμε παιδίατρο και αισίος φτασαμε τα 10060 και 76 πόντους! Τον βρήκε πολύ καλό. Μου είπε να προσθέσω και γαλοπούλα!

Εσείς που έχετε δευτερα παιδάκια πως τα πάνε; Γιατί εμείς αρχίσαμε τα επεισόδια!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

ντιμ ασε τις κρεμες και τα κατοχικα συνδρομα του παιδιατρου σητν ακρη.

αν επαιρνε 1 ή μισο κιλο ΚΑΘΕ μηνα στο τελος του χρονου θα ητνα 15 κιλα, δηλ οσο ενα 4χρονο!

μπορει να ειναι το βαρος σε σχεση με το υψος κατω, αλλα ειναι μεσα στα φυσιολογικα! Δεν χρειαζεται να υπαρχει ντε και σωνει η τελεια αναλογια παντα, δεν μπορει να ειναι ψηλη απλα? οοοοοχι πρεπει να ειναι αδυνατη...

το βαρος ειναι σουπερ, απλα ειανι πιο ψηλη... ελεος πια μας αγχωνουν συνεχεια....

οσο για τα ουρα κανε το αλλα θα δεις οτι δεν θα εχει τιποτα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε παιδιά, κι εγώ δεν καταλαβαίνω. Τι νόημα έχει να πάρει βάρος το παιδί από ζάχαρες και γλυκά; Φαντάζομαι ότι το βάρος που πρέπει να παίρνουν τώρα πρέπει να αποτελείται από... ιστό, πώς το λένε, μυς, οστά, τέτοια πράγματα. Κι αυτά δε χτίζονται απλώς με θερμίδες... Το 'χω ξανακούσει αυτό το επιχείρημα ("πρέπει να πάρει βάρος"), αλλά δε με πείθει. Τι να πω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

δεν ξέρω ρε κορίτσια, απο τη μια σκέφτομαι και εγώ αυτά που λέτε και απο την άλλη έχω αμφιβολίες αν κάνω καλά που δεν ακολουθώ τη "περπατημένη". Θα συνεχίσω έτσι όπως τα έκανα και βλέπουμε. Σήμερα μου ήρθαν οι πάνες για να δούμε πως θα παει.

Διαφημίσεις

καλησπερα τσουπρες....τι κανουν τα νινακια ...

ντιμ θα συμφωνησω με την ευη...το θεμα δεν ειναι να παρει κιλα και περιττες θερμιδες,το θεμα ειναι να τρεφεται σωστα...

σημερα στο μουργακο εδωσα παντζαρι και δοκιμασε λιγακι...ειδα οτι του αρεσε...

εσεις οι παλιες για ριξτε τα φωτα σας...σημερα του εφαγε παντζαρι(καινουριο λαχανικο) και αυριο σκεφτομαι να του κανω μοσχαρι με αγκιναρα(καινουριο λαχανικο) και αρακα(εχει ξαναφαει παλιοτερα)...να του δωσω ή να το αφησω 1-2 μερες...

εντομεταξυ εχω κρατησει και παντζαρι για αυριο...λετε να του πεσουν μαζεμενα????

76IGp3.png

Ντιμάκι η "¨περπατημένη" ποια είναι? Εγώ πάντως τη μικρή σου την βρίσκω πολύ καλή...

Χαπάκι εγώ λέω να μην του βάλεις δύο μαζί... περίμενε τουλάχιστον 4 μέρες κ μετά βάλε αγκινάρα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

xixixi shmera μου ηρθε κι εμενα το μιο αδιαβροχο βρακακι που χτυπησα παμφθηνα απο εμπεη...τελειο ειναι! αντε οταν καλοκαιρασει ξεκιναω υφασματινες να δω αν το αντεξω...

επισης θυμαστε τα κολανακια που παρηγγειλα και λεγατε οτι ειανι μουφα? ε δεν εχουν ερθει και μου επεστρεψε τα χρηματα...θεια δικη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπόν σήμερα ξεπέρασα το σοκ που προκάλεσε ο γιατρός (να ʽστε καλά) και το κατοχικό μου σύνδρομο περιορίστηκε σε 2,3 σχέδια ώστε να φάει λίγο παραπάνω και σε μια κουταλιά του γλυκού επιπλέον ελαιόλαδο στο απογευματινό. Σήμερα φάγαμε και μούσμουλα και μας άρεσαν πολύ. Τη Πέμπτη έχει ψάρι το μενού, ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...