Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α καλά κι εγώ το ιδιο Ευη θα ελεγα ποτε τα δωσατε ολα αυτα....μπραβοοοοοοο

εγω τα γνωστα πατατα καροτο κολοκυθακι σεληνο, φασολακια κατεψυγμενα (βιο) αρακα εχω δωσει επισης μια φορα...αυτα...

και τα κανε με κοτοπουλο ολα μαζι.

Χαπακι ειναι πολυ προχω στη μασα ο μουργακος σου

κι εγω φοβαμαι να του δινω να τρωει μη αλεσμενα, δεν το εχει το καθε παιδι δειχνει ποτε ειναι ετοιμο...

ρυζογκοφρετα τρωει παντως.

Φακες τις αλεθετε? δοκιμασα να του δωσω αλλα ουτε να τις δει...

επισης τρωει τραχανα και σημερα λεω να δοκιμασω αστερακι ζυμαρικο χωρις να το αλεσω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για το τυρι οντως καλυτερα να το αποφυγεις χαπακι, πολυ αλμυρο... ανθοτυρο μονο κι αυτο με μετρο γιατι αλατι παιρνουν και απο αλλου, πχ ψωμι , ρυζογκοφρ, τραχανας, και συνολικα πρεπει να το περιοριζεις οσο γινεται.

eNeap2.pngTSzHp3.png

μπραβο στην κουκλιτσα σου....τσακαλι τη βλεπω...ο δικος μου για να σηκωθει πρεπει να πιαστει απο καπου...βεβαια τωρα αρχισα να τον αφηνω κατω πιο πολυ γιατι δεν ειχα χαλια και το πατωμα ηταν πολυ κρυο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες...

Μπράβο Ντιμάκι για τη μικρή σου..... Βιάζεται να περπατήσει ... μπράβο...Δε θα την πιάνετε.

Κ εγώ στα φαγητά όπως η Galat είμαι... Θα αρχίσω κ εγώ να φτιάχνω μη βραστά μου φαίνεται... όχι τίποτε άλλο αλλά τελευταία του ξυνίζουν τα βραστά... (λές κ έχει φάει κ τίποτε άλλο)...

Αμ περιμένουμε να μας πεις για τις εξετάσεις

Evimou τα κάνατε τα βαφτίσια?

Χαπάκι σόρρυ που έχασα το τηλ σου στις γιορτές... στενοχωρήθηκα....

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

δεν πειραζει νικολινα μου....θα ξανανεβω αθηνα στο τελος του καλοκαιριου οποτε σιγουρα θα τα πουμε τοτε,μην αγχωνεσαι...

καλημερα ξεχασα να πω.....

ααα,εγω του δινω και απο τα δικα μας φαγητα οχι μονο βραστα,αν για παραδειγμα θα κανω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θα του δωσω απο αυτο...και γενικα τελευταια κανω μονο ενα μαγειρεμα που τρωμε ολοι απο αυτο...

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μεχρι στιγμής όσες έχουν βγει είναι καλές...περιμένω και τις υπολοιπες και μετά θα μας πει και η γιατρός...

θα ξαναμπω αργότερα

ντιμ μπράβο στη μικρή!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μάνες!

Εμένα από λαχανικά έχει φάει τα πάντα, εκτός από μπάμιες-μελιτζάνες. Πιπεριές δεν της άρεσαν, τα μανιτάρια τα τσακίζει. Προχθές έφαγε πρώτη φορά και μπανάνα στο χέρι και ρύζι μη λιωμένο. Τώρα προσπαθώ να πείσω τον χάμπι να της δώσει την πατάτα πατημένη με πιρούνι, αλλά φοβάται...Επίσης από προχθές πιάνεται και σηκώνεται όρθια κανονικά, εκεί να δείτε χαρά...Ελπίζω όταν αρχίσει να περπατάει να ξεκολλήσει λίγο από τη μαμά και τον μπαμπά...

Σας φιλώ, έχω πήξει στη δουλειααααα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Μπράβο για τη φασολίτσα Στελλίτσα... Είδες τα κοριτσάκια τελικά είναι πιο γρήγορα... Εμένα κάνει προσπάθειες να σηκωθεί αλλά δεν τα έχει καταφέρει εντελώς μόνος του... Όσο για το φαγητό τελευταία μου κάνει κόλπα κ δεν τα τρώει κ με ευχαρίστηση... Σήμερα προσπαθήσαμε να φάμε φασόλια μαυρομάτικα (αλλά με τα όσπρια δεν το χουμε τελικά)....

Αύριο θα κάνω κοτόπουλο με πατάτες στον φουρνο κ να δουμε... Το μονο που τρώει με ευχαρίστηση είναι το ψωμί με αβοκάντο... Τα άλλα όλα του ξυνίζουν του κύριου κ να πω ότι δεν τα έτρωγε στην αρχή... Τι να πω? Άβυσσος....

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

εμενα να σηκωθει ουτε λογος...προσπαθει λιγο αλλα μετά λυγίζουν τα γονατα και πεφτει σοτν πωπό του...

οσο για φαγητα, δεν ξερω...εγω μετά το χρονο θα του δινω και απο τα δικά μας... τα ψητα μου φαινονται λιγο πιο βαρια, οποτε δεν το βιαζομαι.

ζυμαρικό αστερακι δοκιμασ χωρίς να το αλεσω, μονο που δεν το εκανε εμετο, αποτυχια!

Εγω ειμαι χαααααααλια, εχω πλεον τρελο βηχα, μπουκωμα και δυστυχως παο χθες μαλλον ακι ωτίτιδα, σημερα θα παω ντοκτορ δεν παει αλλο...

ελεος, η ΕΙρηνη ξανακυλησε ειναι χλωμη με δεκαντα και καταρροη και φυσικα βηχα, και ο μπεμπης ειανι μες τη ξυξα 2 εβδομαδες και σημερα τι αλλο???βηχα!

οσες αρρωστιες γλιτωσα 3 χρονια με την Ειρηνη, ηρθαν μαζεμενες φετος...ουφφφ και εχω τοσα να κανω με τη βαπτιση στο τελος δεν θα εχω μπομπονιερες να μοιράσω, ουτε σταυρο η βαπτιστηρα μου! χαχαχαχαχαχαχα

ουτε λαμπαδα, ουτε γλυκα, τωρα που το σκεφτομαι....

γκρρρρρ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...