Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια πιο γιαουρτι της δινεις...???

καλα ο δικος μας παιδιατρος ειναι πολυ φαν στις κρεμες και οταν του ειπα για γιαουρτι μου ειπε μετα το 10ο...

το θεμα ειναι οτι εγω ξεκινησα τελικα του δικου μου και του δινω αλλα δεν του αρεσει...

76IGp3.png

χαπακι ποτε γυρνας στη δουλεια? ή δεν θα γυρισεις? εγω 23/5 ξεκιναω... ανυπομονω!

κανονικα 27/5 ξεκιναω αλλα δεν θα παω...δεν εχει δουλεια και δεν θελω να παρακαλαω για τα λεφτα μου...

θα μπω στο ταμειο και θα δουλεψω του χρονου σεζον

76IGp3.png

δινω το advance το σκετο και το τσακιζει! κανονικο δικο μας δεν με αφηνει ακομα. αυγο και ψαρι ποτε σας ειπε? εμας ουτε ψωμι δεν μας αφηνει να δωσουμε ακομα. μαλλον μολις κλεισει τον 8ο... και μενα μου λεει να δινω κρεμα αν θελω αλλα καλυτερα φρουτο ή γιαουρτι. γενικα με το φαγητο αργει πολυ η γιατρος μου. οπως λεει μια φιλη μου: ειναι πιο αργη κι απο το θανατο :mrgreen:

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

α καλα γιαουρτι με τιποτα όμως, να κάνει εμετό πάει. Απο λαχανικά έχω δώσει μπρόκολο, σπανάκι, ραδίκι, σέσκουλο, κρμμύδι, πράσσο, κουνουπίδι, πιπεριά κόκκινη - πορτοκαλί - κίτρινι. Αυτά δε θυμάμε κάτι άλλο. Εγώ την έχω αφήσει δύο φορές για να βγούμε και μπορώ να πω οτι τα πέρασα πλύ ωραία.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

το advance ειναι γιαουρτι ή επιδορπιο ???

επιδορπιο

αληθεια η πιπερια κανει?

και εγω αναρωτιεμαι. οπως και το μανιταρι? θα τη ρωτησω. εμεις λαχανικα δωσαμε: μπροκολο, φασολακι, σπανακι, πρασσο, κολοκυθι, καροτο, πατατα, κρεμμυδι (μονο το ζουμι), αρακα (κατεψυγμενο γιατι δεν εβρισκα φρεσκο). τη μελιτζανα τη φοβαμαι. ντοματα θα περιμενω απο το περιβολι της πεθερας

ZOrwp3.png

η μικρή μου νομίζω ότι πλέον το μαμά και το μπαμπά το λέει συνειδητά. το πρωί την είχα στριμώξει ο άντρας μου και τη φίλαγε, αυτή δυσανασχετούσε και κάποια στιγμή του λέει καθαρά "έλα ε μπαμπάαααα" με μια αγανάκτηση και το πρωί όταν ξυπνήσει φωνάζει μαμά έλα

επιδορπιο

και εγω αναρωτιεμαι. οπως και το μανιταρι? θα τη ρωτησω. εμεις λαχανικα δωσαμε: μπροκολο, φασολακι, σπανακι, πρασσο, κολοκυθι, καροτο, πατατα, κρεμμυδι (μονο το ζουμι), αρακα (κατεψυγμενο γιατι δεν εβρισκα φρεσκο). τη μελιτζανα τη φοβαμαι. ντοματα θα περιμενω απο το περιβολι της πεθερας

μανιτάρι δεν της δίνω, πιπεριά ο γιατρός έχει πει οκ, μελιτζάνα και μπάμιες είπε όχι γιατι έχουν σπόρια, το κρεμμύδι το τρώει κανονικά και ντομάτα της βγάζω τα σποράκια. Αυτό το μήνα θα αρχίσουμε και ψάρι

Καλημέρα! Εσείς δε πιάνεστε λέμε! Τι τρώνε τα μωρά σας απίστευτο. Θέλω και εγώ να δοκιμάσω αλλά φοβάμαι. Πως τα δίνεται; Ας πούμε την πιπεριά βραστή; Εμείς τρώμε μοσχαρι κοτόπουλο πατατα καρότο σέλινο κολοκύθι και γλυκο κολοκύθι ζυμαρικά φακές και φασόλια!

Κάποια είπε δίνει τυρί; Τι τυρί δεν είναι αλμυρό; Κάνει το τυρί;

Τη βρώμη που τη βρίσκεται και πως την μαγειρεύουμε;;;;

Ασχετη είμαι και είναι και το δευτερο το ξέρω μην φωνάζεται!!!!!

Α!Εμένα τρώει μπανάνα ολοκληρη αλλοιωτη μόνος του! Εχουμε και τεσσερα δόντια! Τα πάνω σε μέγεθος κουνελοδοντου!Είναι πολύ αστεία!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...