Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχες σας !!!

Σήμερα καναμε τον υπερηχο και ευτυχώς όλα τέλεια, τίποτα δεν είναι πρησμενο, διογκωμένο (τα τσεκαραμε όλα, νεφρους, συκωτι, σπληνα,κυστη)......οποτε μένουν τα αποτελεσματα των αιματολογικών τη Δευτέρα.....

τον καημενο χθες τον καταταλαιπωρήσαμε:(....όλο τσιμπήματα (γιατί έκανε και τα εμβόλια), τον πηγαινοφέρναμε στα ιατρεία, είχε εξαντληθεί ο μικρουλης μου:(.....ευτυχως στο μικροβιολογικο του πήραν αμέσω αίμα, αλλά τον πονουσε το λαστιχο της αιμοληψίας και πλάνταξε στο κλάμα:(

geo είδες?? βγήκε το δοντάκι τελικά!! με γεια και γρήγορα και τα υπόλοιπα!!:D

galat πηρα ενα τσαγακι για το κρύωμα απο το wildroutsbotanical το οποίο μου εκανε καλή δουλεια στο κρυωμα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Am τέλεια νέα... Κ αιματολογικές καλές θα είναι θα δεις...

Μπήκα να σας πω ότι στο Σκλαβενίτη που πήγαμε με τα babylino δίνουν δώρο ένα παιδικό καρεκλάκι πολύ όμορφο...

Αθηνά θέλω να κάνω "μπουμπουνιέρα" το δώρο της νονάς... Κάποτε τα βάζανε σε ένα κουτί διάφανο με κουφέτα μέσα... Τώρα έχω δει να τα στολίζουν κ με λουλούδια... εγώ έλεγα μήπως κ μου δώσετε καμία άλλη ιδέα κ το φτιάξω μόνη μου... Αυτά τα λιγα από μένα

Κλείνω γρήγορα γρήγορα γιατί ο μπαμπάς μας πεινάει...

Ααααα ξέχασα να σας πω σήμερα πήγε να σηκωθεί μόνος του... (εδώ δεν μπουσουλάς ρε καραμήτρο που πας να σηκωθείς... :tongue:)

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ki emena xaxaxax εχει μανία με την κουρτίνα και θελει να πιανεται στον καναπε ορθιος να την τραβαει..αλλα δν αντεχει πολυ στα ποδαρακια και σαβουριαζεται...τωρα που ειπα σαβουριαζεται εφαγε μια γερη τουμπα ο καημενος...μου επεσε την ωρα που του εβαζα καλτσα εκανε ενα περιεργο σαλτο απο τον καναπε... τι να πω απο τα χερια μου μεσα...στο παλκακι με το κεφαλι και ακουστηκε τοσο δυνατο που αρχησα να φωναζω ακι να κλαιω! (που ειμαι ψυχραιμη γενικα) ευτυχως ηταν και ο μπαμπας μου εδω και με στολισε οποότε συνηλθα χαχαχαχαχα

τεσπα με λιγο παγο και πολλή αρνικα ουτε καν μελανια δεν εκανε... ελπιζω να μην ειναι τιποτα μια χαρά δειχνει προς το παρον...

αμ, τσαμπα σαν ανησυχησε ο παιδιατρος μου φαίνεται... αλλα καλ΄θτερα να εχετε το κεφαλι σας ήσυχο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αm αυτό είναι http://blog.eimaimama.gr/2011/04/playskool.html. Νικολίνα το ποδηλατάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ είναι τρομερά άνετο και έχει πολύ καλές ρόδες και κινητό τηλέφωνο δεμένο με κορδονάκι μπροστά. Ρε κοριτσάρες να σας πω κάτι να δω αν είμαι εγώ η τρελή μάνα. Μια γνωστή μου, της οποίας η μπέμπα είναι μια βδομάδα μεγαλύτερη από τη δικιά μου, θα πάει τον άλλο μήνα 12 μέρες στις Μπαχάμες για να ξεσκάσουν με τον άντρα της. Και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν με αχρόνιστο μωρό να κανονίζεις τόσο μακρινό ταξίδι χωρίς αυτό;; Πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. είμαι εγώ η υπερβολική ή αυτή είναι αναίσθητη;;

καλημερα,αχ κοριτσακι μου εσυ σκεφτεσαι φυσιολογικα,αυτη ειναι αναισθητη αλλα δεν ειναι η μονη και η ξαδερφη του αντρα μου το εκανε αυτο και για περισσοτερο καιρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εμενα λεει ασυνειδητα βεβαια...μπαμπα...μαμα...μπαμαμα....

το μαμ βεβαια καταλαινει οτι ειναι το φαγητο γιατι οταν τρωει κατι που του αρεσει πολυ λεει μαμ,μαμ,μαμ...

χθες φαγαμε μπιφτεκακι,κουνουπιδι και ελαχιστο σπανακορυζο κανονικα,οχι πολτοποιημενα...βεβαια δεν εφαγε την ιδια ποσοτητα που τρωει οταν τα χτυπαω στο μπλεντερ αλλα εφαγε αρκετα

76IGp3.png

galat περατσικα κοπελα μου....

ερωτηση τι λαχανικα δινετε στα μωρα...????

και πειτε μου καμια ιδεα για φρουτα...προς το παρων εχουμε φαει μπανανα,μηλο,αχλαδι,πορτοκαλι(μονο μεσα στη φρουτοκρεμα,χυμο δεν το θελει),και αβοκαντο...τι αλλο μπορω να δοκιμασω?

76IGp3.png

εμενα λεει ασυνειδητα βεβαια...μπαμπα...μαμα...μπαμαμα....

το μαμ βεβαια καταλαινει οτι ειναι το φαγητο γιατι οταν τρωει κατι που του αρεσει πολυ λεει μαμ,μαμ,μαμ...

χθες φαγαμε μπιφτεκακι,κουνουπιδι και ελαχιστο σπανακορυζο κανονικα,οχι πολτοποιημενα...βεβαια δεν εφαγε την ιδια ποσοτητα που τρωει οταν τα χτυπαω στο μπλεντερ αλλα εφαγε αρκετα

μεγαλωνει ο μουργακος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανεις χαπακι?

καλημερα και καλο μηνα! εμεις σε καμια ωρα φευγουμε για ελατοχωρι. θα ειμαστε τα 3 μας και θα παμε για φαγητο εδω: http://www.semeliresort.gr/data/home.php?sl=CY θελουμε να μεινουμε αλλα θα ειναι και η αρτεμις μαζι οποτε δεν "λεει" να μεινεις σε τετοιο μερος με ενα μωρο στο ιδιο δωματιο.... ειχαμε παει 2ημερο το 2006 πριν οι τιμες παρουν την ανιουσα και ειχαμε περασει τελεια!

εγω παντως θα θελα να μπορουσα να την αφησω εστω για λιγες ωρες να παμε να φαμε βραδυ εξω αλλα... δυστυχως... δεν υπαρχει κανεις.

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!! Nano καλά να περάσετε. Είναι άλλο να αφήνεις το παιδί για λίγες ώρες να πας κάπου και άλλο να το αφήνεις 12 μέρες για να πας εκδρομή.

Χαπάκι εγώ απο λαχανικά έχω δωσει τα πάντα εκτός απο μελιτζάνα, μπάμιες και ρίζες που δεν βρήσκω βιολογικές (πχ φινόκιο), απο φρούτα δεν υπάρχει και κάτι άλλο αυτή την εποχή, εγώ εξωτικά φρούτα τα αποφεύγω, του χρόνου αυτά. Εγώ φοβάμε να της δώσω μη πολτοποιημένες τρωφές, τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω με σουπίτσα και αν την μασάει έχει καλός, ούτε τίποτα της δίνω στο χέρι φοβάμαι ακόμα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ντιμ...κι εγω εξωτικα φρουτα δεν θελω να δωσω...κι εγω μελιτζανες λεω να μην δωσω,ουτε μπαμιες..σκεφτομαι για μπροκολο...αλλα επειδη δεν τα παω καλα με τα λαχανικα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...εχει φαει φασολακια σπανακι κουνουπιδι σελινο μαιντανο ανιθο...

δεν βρισκω φρεσο αρακα να του δωσω κατεψυγμενο ή οχι?

εγω ξεκινησα οταν ητανε 6 μηνων και του εδινα καμια φορα μπισκοτακια

μετα ψωμι και γαλετες,μετα τυρι ...τωρα οτι να του δωσω ετσι το τρωει και μασαει(χωρις δοντια,δεν εχουμε ουτε ενα) απλα οταν δινω ετσι τρωει λιγοτερο απο οτι τρωει κανονικα ...

76IGp3.png

εννοειται οτι δεν θα την αφηνα για τοσο καιρο για να παω καπου τοσο μακρια. αλλα ακομα κι αυτες οι λιγες ωρες ειναι αδυνατο να υπαρξουν...

η αρτεμις μεγαλωνει αλλα η γκρινια δεν σταματαει ποτε! απορω: δεν κλεινει ο λαιμος της? απο φαγητο τρωμε τα παντα εποχης (λαχανικα) και φρουτα.και εγω εξωτικα δεν της δινω. μεσα στη βδομαδα θα παμε παιδιατρο. να δουμε τι θα μας προσθεσει μπας και αλλαξουμε λιγο το απογευματινο. θα το βαρεθει το γιαουρτι μου φαινεται...

ZOrwp3.png

εγω μια φορα εχω αφησει τον δικο μου ενω τον ειχα κοιμησει και πηγαμε για φαγητο και δεν περασα και καλα γιατι ειχα συνεχεια το μυαλο μου στο μωρο

και 1-2 φορες τον εχει κρατησει ο αντρας μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...