Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια... Περαστικά Αθηνουλα...Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα...

Nano μπράβο στη μπεμπούλα σου... Να συνεχίσει έτσι...

Εμείς κάνουμε από προχθές παλαμάκια.... :P Όταν του τα δειχνα εγώ δεν ήθελε καν να του πιάνω τα χέρια... τώρα το κάνει μόνος του... κ στο άσχετο... :P

Επίσης, ξεκινήσαμε κ λέμε "μπαμπαμπα" κ "μαμαμά" κ καμια φορά και "μπαμά" κ "μπαμπά" κ ¨"μαμά"... εγώ πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνει ακόμα τι λέει αλλά όλοι οι άλλοι ειδικά από τη μεριά του μπαμπά θεωρουν ότι φωνάζει ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα χιχιχιχιχι

Σήμερα έχουμε ρεβύθια... για να δουμε πως θα τα πάμε... Γιατί τη φάβα δεν τη φάγαμε...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxaxaxa nikol κι εμενααπο χθες ολο μπαμπα και μπαμπα φωναζει, αλλα πραγματικα τυχαια δεν το καταλαβαινει ακομα... οταν θα μπαινει απο την πορτα ο μπαμπας και τον δειχνει και το λεει τοτε, ναι!

εχει κατουρηθηει ο δικος μου απο χθες που το παιδι λεει μπα μπα μπα και που και που μπαμπα! αλλα εχει πλακα γατι το λεει με φωνη οχι αστεια! Για λαικη αγορα τον ετοιμαζω

Σημερα ειμαι περιδκι αυτα ειναι... μονο ερεθισμενο λαιμο βηχαλακι και μπουκωμα μας εμεινε χχαχαχαχαχα ελπιζω να ειμαι καλα μονο για το event Στελλα δεν θελω να το χασω με τιποτα!

χαχαχ τωρα τραγουδαει παλι μπα μπαμπαμπαμπαμπαμπαμπ ατελειωτα χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπράβο βρε Αθηνουλα που είσαι καλύτερα... να σου πω κ ένα ματζούνι για να περάσει εντελώς? Μισό λεμόνι, ίδια ποσότητα ζεστό νερό κ μία κουταλιά μέλι κ όλο μονορουφι... Κάντο 3 φορές τη μέρα κ θα δεις αποτέλεσμα... (μου το είχαν πει σε φαρμακείο της Αγγλίας)

Έτσι κ μένα άρχισε μία βδομάδα πριν τη Μ. Εβδομάδα με μπαμα κ μαμπα κ μετά έλεγε συνέχεια μπαμπα κ τώρα προσθεσε κ το μαμά αλλά ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν το καταλαβαίνει ακόμα... Τα παλαμάκια βέβαια τα έμαθε (άργησε αλλά τα κατάφερε)... Επίσης, τρώει κ ψωμάκι πλέον μόνος του, ρυζογκοφρέτα (πηρα αυτές που ειπες Αθηνα τις παραλληλόγραμμες) κ μπανάνα...

Από ρεβύθια πάντως... με το ζόρι φάγαμε 10-15 κουταλιές...

Κ από μένα Νανο καλή αρχή με την δουλειά...

EP8Ip2.png

Κοριτσακια είμαι λίγο αγχωμενη......μόλις γυρισαμε απο παιδίατρο, είχαμε παει για εμβολια και του βρήκε λίγο διογκωμενο σπληνα......μας είπε οτι το πιο πιθανο να είναι απο ιωσούλα που περάσε αλλά θα κάνουμε εναν υπέρηχο και εξετάσεις αίματος:?

θα σας πω νεότερα το βράδυ

αλλα εχει πλακα γατι το λεει με φωνη οχι αστεια! Για λαικη αγορα τον ετοιμαζω

χαχαχααχαχαχα

Επίσης, τρώει κ ψωμάκι πλέον μόνος του, ρυζογκοφρέτα (πηρα αυτές που ειπες Αθηνα τις παραλληλόγραμμες) κ μπανάνα...

wow!!!:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

ουφφφφ......θα σκάσωωω.....υπερηχο δε μπορέσαμε να κάνουμε, πρεπει να είναι νηστικό μας είπαν και να έχει πιει μόνο νερό ή χαμομήλι.....οπότε αυρίο το πρωί...να δω τι θα κάνω που θα πεινάει ο καημενούλης....

απο τις αιματος βγήκε μόνο η γενικη, τα υπολοιπα τη Δευτέρα και απο κάποιους δεικτες απο τη γενική με ρωτησαν και η μικροβιολογος και η παιδίατρος αν έχει καποιος απο εμενα ή τον άντρα μου στίγμα:confused:....τελος παντων μου είπε η παιδίατρος να μην αγχωνομαι (εύκολο το εχει??) και τη Δευτερα που θα βγεί και ο σίδηρος και η φεριττινη θα δούμε

c2Gbp2.png

ουφφφφ......θα σκάσωωω.....υπερηχο δε μπορέσαμε να κάνουμε, πρεπει να είναι νηστικό μας είπαν και να έχει πιει μόνο νερό ή χαμομήλι.....οπότε αυρίο το πρωί...να δω τι θα κάνω που θα πεινάει ο καημενούλης....

απο τις αιματος βγήκε μόνο η γενικη, τα υπολοιπα τη Δευτέρα και απο κάποιους δεικτες απο τη γενική με ρωτησαν και η μικροβιολογος και η παιδίατρος αν έχει καποιος απο εμενα ή τον άντρα μου στίγμα:confused:....τελος παντων μου είπε η παιδίατρος να μην αγχωνομαι (εύκολο το εχει??) και τη Δευτερα που θα βγεί και ο σίδηρος και η φεριττινη θα δούμε

Να μη σκάσεις κοριτσάκι κ όλα θα πάνε καλά... Τίποτα δε θα είναι θα δεις... Όσο για το στίγμα που σε ρώτησαν... έχει σχέση με τη σπλήνα?

ωχ αμαντε....ελπιζω ολα καλά να είναι, που θα είναι!

Νικολίνα και μπανανα μονος του? ρισπεκτ.

θενκς για το ματζουνι το εκανα με σκετο νερόμελο, θα βαλω και λεμονάκι!

Αθηνά "δουλειά" κάνει με το λεμονάκι...δοκίμασέ το κ θα δεις...

EP8Ip2.png

Να μη σκάσεις κοριτσάκι κ όλα θα πάνε καλά... Τίποτα δε θα είναι θα δεις... Όσο για το στίγμα που σε ρώτησαν... έχει σχέση με τη σπλήνα?

όχι, κατί τιμές στη γενική αίματος τους έβαλαν σε υποψία:confused:

πάντως δεν έχει κανενας απο τους 2 μας

:-(:sad::-(

c2Gbp2.png

Δε θα είναι τίποτα θα δεις... μην ανυσηχείς... Αφου κανένας από εσάς δεν έχει γιατί να έχει το παιδί? Θα στείλουμε όλες οι μανουλες κ τα μπεμπόνια τη θετική μας ενέργεια κ ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΑ... Φιλάκια

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

κι εγω στιγμα εχω,μην ανησυχεις...δεν ειναι τιποτα!εχεις ολη τη θετικη ενεργεια κ την προσευχη μου!!!!φιλιααααααααααααααα!!!

α,ξεχασα καλεεεεεεεεεεεεε

πιανω μυτη απο δοντακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

καλημέρα!!!!!!! am όλα θα πάνε μια χαρά θα το δεις. Geo ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το δοντάκι.

Αθηνούλα είσαι σκληρό καρύδι βλεπω, αν είχα εγώ για μια μέρα 39 θα έκανε τουλάχιστον μια βδομάδα να γίνω καλά

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα...

Geo σιδερένιο το δοντάκι... και εις άλλα πολλά :D

Am που είσαι? Φαντάζομαι αγκαλιές όλο το βράδυ στον όμορφο... :tongue: ε?

Όταν έχεις νέα πες μας... ε?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κοριτσάρες για πείτε καμιά ιδέα τι να κάνω με το δώρο της νονάς... Θέλω να το φτιάξω μπουμπουνιέρα αλλά δεν ξέρω που να το παω για να μου το φτιάξουν ή αν πείτε καμία ιδέα να το φτιάξω μόνη μου... Για πείτε...

EP8Ip2.png

ασε ντιμακι μπορει να επεσε ο πυρετος αλλα σημερα ξυπνησα με ενα στερνο που με καιει, βηχα, κλεισμενη φωνη κοκ...

Γκεο με γεια το δοντακι κι εμενα νομιζ σαν να εσκασε κατι αλλα δεν με αφηνει ουτε να δω ουτε να παισω χαχαχα

νικολ δεν ακταλαβα τι ακριβως θες για το δωρο...

αμ περιμενουμε νεα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...