Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!! galat περαστικά σας. Geo τι να πω κάποια στιγμή θα φάει τι θα κάνει;;

Εγώ σήμερα πήρα τέτοια απογοήτευση, της άλλαξα κάτι μικροδωράκια που μας έκαναν απο ένα μαγαζί και μετά απο πολύ σκέψη και ψάξιμο της πήρα το συντριβάνι της playskool όλο χαρα σήμερα της το βάζω και αυτή άρχισε ένα κλάμα αλλο πράγμα, το φοβάτε!!!!! Θα παίζω εγώ μου φαίνετε γιατι έχω ξετρελαθεί μαζί του. Βγάλαμε και άλλο δοντάκι σύνολο 5 χιχιχιχιχι, φέρτε μας μπριζολάκια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!!! galat περαστικά σας. Geo τι να πω κάποια στιγμή θα φάει τι θα κάνει;;

Εγώ σήμερα πήρα τέτοια απογοήτευση, της άλλαξα κάτι μικροδωράκια που μας έκαναν απο ένα μαγαζί και μετά απο πολύ σκέψη και ψάξιμο της πήρα το συντριβάνι της playskool όλο χαρα σήμερα της το βάζω και αυτή άρχισε ένα κλάμα αλλο πράγμα, το φοβάτε!!!!! Θα παίζω εγώ μου φαίνετε γιατι έχω ξετρελαθεί μαζί του. Βγάλαμε και άλλο δοντάκι σύνολο 5 χιχιχιχιχι, φέρτε μας μπριζολάκια

Αθηνουλα περαστικά κ από εμένα...

Ντιμάκι συντριβανάκι εννοείς αυτό με τις μπάλες που πετάγονται? Που κάνει κ μουσική? Αν εννοείς αυτό κ εμάς έτσι έκανε στην αρχή δεν του άρεσε καθόλου... τώρα του αρέσει κ το επεξεργάζεται... δως της λίγο χρόνο κ θα παίξει μαζί του κ αυτή... Κ εμείς στην αρχή είχαμε κολλήσει κ ο μικρός έκλαιγε... :rolleyes:

Το ποδηλατάκι πως είναι? Το περιμένουμε κ εμείς με ανυπομονησια...

Σιδερένιο το νέο δοντάκι...

Αλήθεια Αμ η κανάτα πως σου φαίνεται δε μου πες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

xaxaxaxa Κι εμενα αυτο που πεταει τις μπαλες το ειχε δει η ΕΙρηνη σε ενα σπιτι και το φοβοταν παααρα πολυ...μα κανει πολυ θορυβο!!!!

δεν πειραζει ντιμ, θα το παιξει πιο μεγάλη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οσο για το φαγητο, εγω τελικά νομιζω οτι ο θηλασμος, παιζει ρολο στα κακοφαγα/κακοϋπνα παιδακια...κι ας λενε οτι ειναι στο παιδι...

Κι εγω το πιστεύω πλέον αυτό:?

απλά τώρα ο μικρός τρωει ικανοποιητικές ποσότητες και γι'αυτο κοιμάται καλύτερα νομίζω....αλλά μου έχει κάνει αλλο κόλπο 2-3 φορές.....ξυπναει και ενω νομίζω οτι θελει να θηλασει, με δαγκώνει:confused: και συνεχίζει τη γκρίνια...και τις 2 φορες που έγινε αυτό, επειδη δεν ήξερα τι να κάνω, του έδωσα νερό και ηρεμησε:confused:....τόση δίψα πια???

Επισης ειμαστε οικογενειακως αρρωστοι οποτε για συναντηση εγω δεν θα μπορεσω σνιφφφφφφφ

περαστικά σας galataki

κι εγω είμαι με πονολαιμο απο χθες:? ελπίζω να μην κολλήσω τίποτα το μικρό

κρίμααα:mrgreen:.....θα το συνηθίσει....για βάλε Link να το δω

μεγεια το νεό δοντάκι:D

nikol είμαι ενθουσιασμενη με την κανατα.....το νερό εδω που είμαι, αν βάλεις στο ποτήρι και το αφησεις για 10-15 λεπτά, μετά μυρίζει......με την κανάτα είναι καλύτερο και απο εμφιαλωμένο και ας μενει και 24 ώρες μέσα.

c2Gbp2.png

Αm αυτό είναι http://blog.eimaimama.gr/2011/04/playskool.html. Νικολίνα το ποδηλατάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ είναι τρομερά άνετο και έχει πολύ καλές ρόδες και κινητό τηλέφωνο δεμένο με κορδονάκι μπροστά. Ρε κοριτσάρες να σας πω κάτι να δω αν είμαι εγώ η τρελή μάνα. Μια γνωστή μου, της οποίας η μπέμπα είναι μια βδομάδα μεγαλύτερη από τη δικιά μου, θα πάει τον άλλο μήνα 12 μέρες στις Μπαχάμες για να ξεσκάσουν με τον άντρα της. Και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν με αχρόνιστο μωρό να κανονίζεις τόσο μακρινό ταξίδι χωρίς αυτό;; Πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. είμαι εγώ η υπερβολική ή αυτή είναι αναίσθητη;;

Διαφημίσεις

Ναι ναι έτσι κ εδώ... Εγώ δεν μπορώ να πιω αλλο νερό...

Κ εμένα κοιμάται καλύτερα μές στην ημέρα πια... αλλά το βράδυ τα ίδια... ανά 2 άντε 3 ώρες ξυπνάει... Όσο για το δάγκωμα, Αμ, φαντάσου εμένα που έχει 6 κ ετοιμάζει κ άλλα 2 δόντια... Παντου δαγκώνει... παντου...ότι δέρμα βρει ελεύθερο στον αέρα, βουρρρρρρρρρρ

Το έχω ακουσει κ εγώ αυτό Ντιμάκι από πολλές μάνες... Εμένα με κοροιδεύουν που δεν πάω ουτε για καφέ χωρίς τον γιο μου...

Άντε να έρθει κ σε μάς το ποδηλατάκι... άντε άντε ανυπομονουμε... Όσο για το συντριβάνι... ναι αυτό έχουμε κ εμείς... θα το συνηθίσει... έχει πλάκα πάντως...

EP8Ip2.png

thanks dim:D

κι εγώ δε μπορώ να σκεφτώ οτι θα αφήσω το μπεμπίδιο...ούτε για μια μέρα δε μπορω, ποσο μάλλον για ταξίδι μακρινό.....είναι πολύ μικρα ακόμα....

αργότερα βλεπουμε...

c2Gbp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Αχ, Αθηνά, μ' έκανες και γέλασα... Μόνη της; Ξύπνια; Στην κούνια; Να κοιμηθεί; Αχ, ακόμα γελάω. Σπαράζει, μιλάμε. Δεν πειράζει, εγώ συνεχίζω ευλαβικά να τη βάζω κάθε βράδυ κοιμισμένη στην κούνια, κι ας ξυπνάει μετά από μια ώρα. Την παίρνω στο κρεβάτι και κοιμόμαστε. Τώρα έχει αρχίσει κι ένα καινούριο, κάνει ένα μαραθώνιο 8-10 το πρωί και δε μ' αφήνει να σηκωθώ από το κρεβάτι, η σκατούλα. Δε βαριέσαι, από Σεπτέμβριο το τρέινινγκ.

Θέλω κι εγώ να πάω να της πάρω κανένα παιχνίδι, αλλά ρε παιδιά είναι πολύ λόου τέκ η δικιά μου. Ενθουσιάζεται με τις χαρτoπετσέτες και μ' ένα μπουκάλι από νερό που το χουμε γεμίσει ρεβίθια και το χει κάνει μαράκα. Είναι ολιγαρκές το παιδί μου, όχι σαν τη μάνα της...

Για τη συνάντηση, εγώ θα είμαι σίγουρα το ερχόμενο Σάββατο στο ιβέντ μας, στο Ολυμπιακό χωριό, για το Deconstructing Mummy. Θα 'χω και workshop, όσες πιστές προσέλθετε! Θα 'χει και ξυλοπόδαρους για τα μικρά και εκτόνωση-έκπληξη για τις μαμάδες! Κι αν θέλετε καμιά άλλη μέρα για κανένα πάρκο, μέσα είμαστε, δε με χωράει το σπίτι!

Α, όσο για το φαγητό, δεν ξέρω αν είναι ο θηλασμός γιατί εμένα αυτές τις μέρες, που με είχε όλη τη μέρα πρόχειρη και θήλαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, παράλληλα αύξησε αρκετά και τις ποσότητες του φαγητού. Νομίζω πως ο θηλασμός είναι περισσότερο για το χάιδεμα παρά επειδή τα χορταίνει πια...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα κι ο δικός μου με τετοια τη βρίσκει...χαχαχαχα....και έχει ενα κόλλημα με τα πόδια και τα παπουτσια όλου του κόσμου..χαχαχαχαα

Χθές σκεφτόμουν το event και μπήκα στη σελίδα να δω ποτε είναι....το πιο πιθανο ειναι να έρθω πάντως

c2Gbp2.png

Εγώ δυστυχώς το άλλο σκ δε θα είμαι Αθήνα... Θα μας κάνει η νονά μας πατητή... :tongue: στην Βόρεια Εύβοια...

Όσο για τα παιχνίδια που λέτε... κ μένα δεν είναι πολύ των παιχνιδιών... Αλλά μην χαιρόμαστε.. έχουν ακόμα να γίνουν καταναλωτικά...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δυστυχώς το άλλο σκ δε θα είμαι Αθήνα... Θα μας κάνει η νονά μας πατητή... :tongue: στην Βόρεια Εύβοια...

Όσο για τα παιχνίδια που λέτε... κ μένα δεν είναι πολύ των παιχνιδιών... Αλλά μην χαιρόμαστε.. έχουν ακόμα να γίνουν καταναλωτικά...

πήρες τελικά στο ανθοπωλείο

xaxaxaxa kala κι εμένα δεν παιζει με τιποτα να τον αφησω ξυπνιο...αλλα ειπα μπας...το δοκιμαζατε...κι εμενα σπαραζει και πολυ πεισματαρικα , νομιζω δεν θα σταματησει ποτε....πλεον καταλαβαινουν ΠΟΛΥ καλα τι και πως και ποιος εναι διαθεσιμος χαχαχαχαχαχαχα

Οσο για το training κι εγώ ετσι λεω, αν του κοψω τα νυχτερινα ταισματα αφου χρονισει και μετα...

Ντιμ, ενα μωρο σχεδον μεχρι τους 18 μηνες, πιστευω δεν μπορει να καταλαβει ακι να επεξεργαστει τον αποχωρισμο απο τη μαμα του...νομιζει οτι εφυγε για παντα... δεν εχουν την μνημη και την αισθηση του χρονου, οποτε δεν ξερω αν κι εγω ειμαι υπερβολικγ, αλλα δεν θα το εκανα...οι μπαχαμες απο οσο ξερω δεν θα μετακομισουν!

Η πρωτη φορα που αφησα την Ειρηνη,δε ν θα το πιστεψετε, ειναι οτνα γεννησα τον μπομπο. Απλα δεν ετυχε...δεν το επιδιωξα κιολας...

Ουφ ψηνομαι κοριτσακια...39,3 χροναι ειχα να κανω πυρετο...

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα σας!

τι κανετε? galat περαστικα σου ευχομαι!

εμεις απο τη τριτη ξεκινησαμε βρεφικο. τη παω 1 ωρα καθε μερα και προς το παρον το εχει παρει καλα. δεν κλαιει (πραγμα περιεργο γιατι μου ειπαν στον σταθμο οτι τις πρωτες μερες θα κλαιει), απλωνει τα χερια στη δασκαλα της οταν τη παω και οταν παω να τη παρω δεν θελει να φυγει :shock: αυτες τις μερες ειναι μονη της γιατι τα βρεφακια ειναι διακοπες. τη δευτερα που θα επιστρεψουν και θα την αφησω και 2 ωρες να τη δω πως θα αντιδρασει....

ZOrwp3.png

galat :shock: wow!!! αυτός είναι πυρετός.....όχι δεκατάκια και αηδίες, μισες δουλειές...χαχααχα......περαστικά κοριτσάκι μου και πάλι

μια χαρά η κουκλα, nano.....προσαρμόζεται εύκολα:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...