Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά.... Χριστός Ανέστη κ απο εμάς...

Και εμείς σήμερα γυρίσαμε κ προσπαθουμε να μαζευτουμε...

Ο μικρός το φχαριστήθηκε, κοιμήθηκε αρκετά (την ημέρα... το βράδυ λίγο... λίγοοοοο μας ταλαιπώρησε καθώς είχε κέφια όταν ξύπναγε...)... ¨εκανε κουνια που του πήραν η γιαγιά κ ο παππούς κ έκανε βόλτες... Λίγο ξεθάρεψε κ πήγε λίγο στη θεία του....

Αυτά τα λιγα κ από εμάς...

Φιλάκια πολλά

Υ.Γ. ξέχασα το τηλ. του χαπάκι κ δεν επικοινώνησα μαζί της... :confused:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες! χρονια πολλα και χριστος ανεστη!

δυστυχως ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος και δεν προλαβαινω να συμμετεχω στο καφε μας. μπαινω οποτε μπορω και διαβαζω τα νεα σας και τα κατορθωματα των ζουζουνιων σας.

η αρτεμις μεγαλωνει και σιγα σιγα ηρεμει. σημερα πηγε και 1η μερα στο βρεφικο καθως γυρναω στη δουλεια τον αλλο μηνα και θελω σιγα σιγα να προσαρμοστουμε και οι 2...

συνεχιζει να μην κοιμαται και να γκρινιαζει ολη μερα αλλα πλεον δεν με νοιαζει. το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα στην υγεια της και χαρουμενη.

στις 15/5 θα τη βαφτισουμε στην αθηνα, στην εκκλησια που βαφτιστηκα εγω και ο αδελφος μου.

αυτα τα νεα μας εν ταχει. θα προσπαθησω να συμμετεχω περισσοτερο

ZOrwp3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Ζουζουνελ, Nano χαίρομαι που μπήκατε να μας πείτε νέα σας ελπίζω να σας βλέπουμε πιο συχνά.

Έχω αρχίσει να τα παίρνω με το "ο θηλασμός δεν προσφέρει κάτι στο παιδί μετά τους 6 μήνες, πως θα το βοηθήσεις να γίνει ανεξάρτητο" θα τα χώσω σε καμια μανούλα και θα γίνω κακιά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

νανο είδες? ηρέμησε η μικρουλα....χαίρομαι:D

dim μη δίνεις σημασία....εναλλακτικά χώσεεεεε!!!!

Ο δικός έχει αρχίσει και στρώνει καλό ωραριο ύπνου....κοιμάται μια χαρά το βραδυ, χαζοξυπνάει για λίγο, αλλά κοιμάται αμέσως και επιτελους ξεκουραζομαι κι εγω

c2Gbp2.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Ζουζουνελ, Nano χαίρομαι που μπήκατε να μας πείτε νέα σας ελπίζω να σας βλέπουμε πιο συχνά.

Έχω αρχίσει να τα παίρνω με το "ο θηλασμός δεν προσφέρει κάτι στο παιδί μετά τους 6 μήνες, πως θα το βοηθήσεις να γίνει ανεξάρτητο" θα τα χώσω σε καμια μανούλα και θα γίνω κακιά.

Με πρόλαβες Ντιμάκι κ στο καλοσόρισμα κ στο χώσιμο... Εγώ άκουσα εκτός τον θηλασμό μετά τους 6 μήνες (που το λέει κ η μάνα μου κ το πιστεύει αλλά δεν το λέει κ η πεθερά μου)... Επίσης, άκουσα κ το άλλο... Είμαι πολύ τυχερή που έχω καταφέρει να θηλάζω ακόμα, μετά από 8 μήνες... Είναι τύχη...

άκουσα κ το άλλο τραγικό: "δεν θα κάνω καμπύλη ζαχάρου (εγκυμονουσα στον 5ο μήνα) γιατί το συζήτησα με τον γιατρό μου κ αφου δεν έχω στις μηνιαίες εξετάσεις αίματος, δεν υπάρχει λόγος να περάσω αυτή την διαδικασία".... τραγικό????

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλή άνοιξη (λέτε; κάποτε;).

Nano, welcome back! Μη μασάς, κι εμένα αντάρτισσα είναι, αλλά δεν πειράζει, αυτό που λες, αρκεί να είναι καλά.

Amande, ζηλεύω! Θέλω κι εγώ να φτιάξει ωράριο! Δε λέω, ξεκουράζομαι, αλλά είναι επειδή κοιμάται μαζί μας. Τη βάζω κάθε βράδυ στο κρεβάτι της, αλλά σε μία ώρα ξυπνάει... Ενιγουέι, θα στρώσει κι αυτό, πού θα πάει;

Νικολίνα, ούτ' εγώ είχα κάνει καμπύλη γιατί η γιατρός μου είχε πει ότι οι ενδείξεις δεν το απαιτούν. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τρομερό, αλλά έκρινα ότι εφόσον της είχα εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα, ως γιατρό, δεν είχα λόγο να την αμφισβητήσω.

Συνάντηση θα οργανώσουμε τελικά;

Καλή συνέχειαααα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα προφανώς εσύ όμως δεν είχες πάρει κιλά (κ νομίζω ότι είναι ένας βασικός λόγος τα κιλά.) εμένα παράδειγμα ενώ είχα κάνει ήδη κ τη μεγάλη καμπύλη στον 8ο ξανάκανω τη μικρή γιατί λόγω κιλών φοβήθηκε αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο ότι το παιδί είναι μεγάλο κ έχω ζάχαρο... κ ξαναέκανα... Άρα σίγουρα παίζει κ αυτό ρόλο...

Τελος πάντων τι να πω... Νομίζω όμως ότι δεν είναι κακό να κάνεις τη καμπύλη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Όσο για τη συνάντηση... για πείτε... άντε...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ Χριστος Ανεστη...!Χρονια πολλα σε ολους!!Εμεις γυρισαμε προχθες αλλα που χρονος...η μικρη μας τον τελευταιο μηνα εχει ενα θεμα με τις κενωσεις της,εκει που τα εκανε τουλαχιστον 1 φορα τη μερα τωρα τα κανει 1 ανα 3-4 ημερες, συνεχεια αεριζεται (πολυυυυυυ μποχα ομως) κ το βραδυ φυσικα δεν κοιμαται καλα (πιθανως ποναει),βασικα αμφιβαλλω αν κοιμαται..απο φαγητο δεν πλησιαζει ΤΙΠΟΤΑ,τζαμπα η χαρα μου τοτε...Α!εδω κ μια εβδομαδα μπουσουλαμε!!Κ εχει κ πολυ γελιο οταν της κρυβομαι κ ψαχνει να με βρει,σκυβει απο δω,σκυβει απο κει κ μολις με βρει σκαει στα γελια!!Αχ..μεγαλωνουν τα μωρουλια μας!!γινονται παιδακια!!!!!!!

Kalispera! Χρονια πολλα...

γκεο εμενα εκανε προ μασας, 1 φορα στις 10 μερες....μετά δεν εστρωσε και πολυ...

εγω τον ...αναγκαζω να τα κανει, διοτι αν τον αφησω να περασει 1-2 μερες μετα στουμπωνει πολυ και δυσκολευεται...

του κανω ασκησει με τα ποδαρακια και τα πιεζω προς την κοιλια, ε με λιγη υπομονη τα κανει! χαχααχαχα

Οσο για την καμπυλη Νικολ, νομιζω οτι πραγματικα δεν ειναι τοσο απαραιτητη, εφοσο παρακολουθειται το ζαχαρο, το βαρος εγκυου/εμβρυου, το αμνιακο.... νομιζω οτι το κανου μηχανικα οι περισσοτεροι γιατροι και επειδη ειναι και ακριβη εξεταση ισως ειαι και προιον συνεργασιας με τα εργαστηρια...

Απο την άλλη, κακο δεν κανει, και καμια φορα μονο το ζαχαρο νηστειας δεν δειχνει...

εμενα μονο και μονο επειδη ηταν τσιμπημενο μια φορα το νηστειας με εβαλε να την κανω, και παλι την μικρή της 1 ωρας....Μαρτυριο....

Εμενα μπουσουλαει..τύπου, ειναι στα τεσσερα και δινει ωθηση πεφτει μπροστα και ετσι παει οπου θελει... το υπολοιπο σερνομενος στην κοιλια! χαχαχαχα

εχουν οντως πολυ γελιο....αν τον αφησω καθιστο παντς ξαπλωνει μπρουμυτα και ξαμολιεται! πρεπει ομως να προσεχω πολυ τα μικροαντικειμενα γιατι τρυπωνει σε οποιαδηποτε γωνία! Ολο εκει που δεν πρεπει να παει θελει να πηγαινει χαχαχαχαχαχα

Οσο για το φαγητο, εγω τελικά νομιζω οτι ο θηλασμος, παιζει ρολο στα κακοφαγα/κακοϋπνα παιδακια...κι ας λενε οτι ειναι στο παιδι...'

δεν μπορει ολη νυχτα να θηλαζει(εστω και πιπιλισμα 3-4 φορες) και τη μερα να πειναει...

Εμενα το βραδυ ξυπναει στη 1 ωρα, ή στις 2 αντε το πολυ στις 3 και μετα την περισσοτερη ωρα την βγαζουμε μαζι στο κρεβατι .... δεν ησυχαζει με τιποτα αλλιως...

απο φαι τρωει με ευχαριστηση φρουτα και φαγακι δεν εχω προβλημα απλως λιγο.

Το ιδανικο ειναι να μαθαινουν απο την αρχη να μπαινουν ξυπνια στην κουνια....

Οσες αντλειτε/παιρνουν μπιμπερο δοκιμαστε ν δωσετε το τελευταιο γευμα αφου θηλασει , με μπιμπερο... ετσι χορτατα αν τα βαλετε για υπνο και προσπαθησετε να τα κοιμισετε?

(εγω δεν μπορω να το κανω το πειραμα διοτι δεν πινει μπιμπερο και γιατι αν αρχισει αν κλαιει θα ξυπνησει και την Ειρηνη διπλο το κακο χιχιχι)

Επισης ειμαστε οικογενειακως αρρωστοι οποτε για συναντηση εγω δεν θα μπορεσω σνιφφφφφφφ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...