Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κουκλες!!

Σήμερα πάλι δεν είχε όρεξη... με το ζόρι φάγαμε λίγο παραπάνω από το μισό της κρέμας μας... Μάλλον τα δοντάκια είναι... τι να πω?

μια απο τα ίδια παλι κι ο δικος μου:?

Κοριτσάκια έχουμε μία πρόταση από χαπάκι που είναι Αθήνα... Μήπως να κανονίσουμε συνάντηση??? Τι λέτε?

Μου είπε επίσης να σας στείλω πολλά φιλάκια:tongue: γιατί δεν έχει ίντερνετ

εγω δε μπορω πάντως.....ειμαι εκτος....κριμααααα

nikol δε μου είπες για τα balms

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Am μαζί θα πάνε τώρα τα δικά μας...? Αχ... σήμερα λέω να φτιάξω ρεβύθια για να δουμε θα φάει?

Όσο για τα balms δεν τα παράγγειλα ακόμα... Ίσως το απόγευμα ή αύριο...

Για πείτε ιδέες για τη συνάντηση να πω κ στο χαπάκι... :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας τσούπρες! Κι εμείς βγάζουμε το πρώτο μας δόντι! Ίσως από κει να ήταν και ο πυρετός... Γκρίνια... Αγκαλιά... Τσίτα... Δε σας λέω τίποτα. Νικολίνα, συμπάσχω...

Ενιγουέι, εγώ για συνάντηση είμαι μέσα, αρκεί να κανονίσουμε κάπου που να έχει μετρό!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Am μαζί θα πάνε τώρα τα δικά μας...

αχχχ.... τι τραβαμε οι μανες!!

Όσο για τα balms δεν τα παράγγειλα ακόμα... Ίσως το απόγευμα ή αύριο...

το αλλο balm εννοεις αυτο?

http://www.iherb.com/Badger-Company-Baby-Balm-Chamomile-Calendula-2-oz-56-g/18407?at=0

c2Gbp2.png

μια γκρινια την εχει κι ο δικος μου σημερις τι να πω ο καιρος? η σεληνη? χαχαχαχαχαχα

για συναντηση...ποσο θα κατσει το χαπακι?

απο την αλλη εβδ πχ δευτερα πτου πασχα? η μεγ παρασκευη ?

εγω εχω τους νονους σημεα και αυριο τ απογευμα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Στελλίτσα σιδερένιο... :P Ωχ αν σου κάνει έτσι στο πρώτο... κάηκες... Καμομίλα της έδωσες? Εμάς λίγο μας έπιανε πάντως στα δοντάκια...

Αμ ναι αυτό λέω, εσύ μου το 'χες πει... :rolleyes:

"Φάγαμε" τις φακές μας... Με μεγάλη προσπάθεια αλλά κάτι φάγαμε... Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε... Στο ένα χέρι είχαμε ψωμάκι κ τσουπ κ μία κουταλιά φακές...

Του μπαμπά του παιδί είναι στα χουγια... Εξωτερικά μαμά, αλλά από χουγια μπαμπάς...:rolleyes:

Galatάκι κ εσείς ε?

Αχου δεν θυμάμαι πόσο θα κάτσει το χαπάκι αλλά θα της στείλω μήνυμα... Κ εγώ για την άλλη βδομάδα θα με βόλευε καλύτερα, αλλά από Τρίτη που θα γυρίσω... Θα της το πω κ θα επανέλθω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αμ ναι αυτό λέω, εσύ μου το 'χες πει... :rolleyes:

ναι, ναι.....απλά είπα μήπως είχες δει και καποιο άλλο...δεν θυμομουν όλα τα προιόντα:roll:......του παίρνω παντως και το ίδιο σε λαδάκι για μασαζ-ενυδατωση.....έβγαλαν και σαπουνι για μπανιο τέτοιο αλλά δεν το έχει φέρει το iherb akoma

c2Gbp2.png

καλησπέρα και από εμάς!!!! Σήμερα πήγαμε για ψώνια και μετά σουπερ μάρκετ με το μάρσιπο μας και μπορώ να πω ότι τελικά είναι λίγο δύσκολο να κουβαλάς για πολύ ώρα ένα μωρό 9 κιλών. Περάσαμε πολύ ωραία, πήραμε ωραία δωράκια και αδειάσαμε καλά καλά τις τσέπες μας, αλλά δε βαριέσαι. Στο κλαμπ αφαγίας να βάλετε και τη μικρή μου, με το ζόρι σήμερα έφαγε πολύ λίγο, μόνο ζιζί ήθελε. Μάλλον σκάει και το τέταρτο δοντάκι γιατί έχει τρελά σάλια. Τώρα βράζω τα αυγά για να τα βάψω αύριο και να κάνω τις καλλιτεχνίες μου, αύριο επίσης έχει τσουρέκια το πρόγραμμα. Αααααααα έκανα σήμερα μια πλάκα στον άντρα μου τρελή. Πήρα το τεστ εγκυμοσύνης που είχα κάνει στη μικρή και του λέω «κάτσε γιατί έχω κάτι να σου δείξω» και με το που το βλέπει άσπρισε, γούρλωσε το μάτι και μπέρδευε τη γλώσσα του. Στο τέλος του είπα ότι είναι πλάκα και το γλίτωσε το εγκεφαλικό. Αλήθεια τι είναι αυτές οι κρέμες που λέτε;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ax ntimaki αυγα? τσουρεκια? μην μου πεις οτι θα κανεις και κουλουρια??????? προκομενη εισαι κοπελια!!! Εγω τιποτα ποα ολα αυτα φετος, αν βαψει αυγα η μαμυ, τσουρεκι ετοιμο τερκενλης, κουλουρια επισης αν κανει η μαμυ! χαχαχαχαχα το ιδιο ισχυει και για μαγειριτσα!

Αντε να ψησω το κατσικακι την Κυριακη....χαχαχαχαχα

αχα τον ερμο τι του κανες με το τεστ χιχιχιχιχιχιχι

ναι τελικα κι εγω που ειανι 8,5 κιλα δεν μπορω πολλη ωρα τον μαρσιπο πια.... γενικως τα σλινγκ-μαρσιπο τα εχω χρησιμοποιησει 5-6 φορες.... τι τα ηθελα? αφου ειμαστε καροτσατοι τυποι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

είμαστε και κάποιας ηλικίας για τόσα βάρη....χαχαχαχαχαχα

εγώ τουλάχιστον...χαχχαχαχαχαχα

Κι εγώ σήμερα έκανα κουλουράκια και γεμιστά kanelbullar με νουτέλα (αυτά τα έβαλα κατάψυξη, θα φαγωθουν την Κυριακή) κα αυριο θα κάνω τσουρέκια...

Αυγά δεν έχω βάψει ποτε, θα κάνει η μάνα μου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

εγω εκανα τσουρεκια μια συνταγη σημερα κ εχω βαλει να φουσκωνει αλλη για αυριο...αλλααααα...δε ζυμωσα ΚΑΘΟΛΟΥ,δε λερωσα καν χερακι ουτε λερωσα πιατομανι...γιατι????για αυτο http://www.apothema.gr/kenwood_km070-major-59986-p...!!μου το πηρε ο αντρουλης μου κ εχω τρελλαθει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!εχει μουλτι,μπλεντερ,μυλο σιτηρων (κανω αλευρι μονη μου!!! )κ μυλο αλεσης ξηρων καρπων κ καφε...σουπερ!!!!η πρωτη δοση τσουρεκια βγηκε επαγγελματικη,χεχεχεχε,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αφρατα,ελαφρια(στο βαρος) τσουρεκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη ανασταση!!!!

καλημέρα!!! Geo και εγώ το πολυμίξερ της kenwood έχω διαφορετικά σιγά μη καθόμουν να ζημώνω 2 ώρες. Μια φορά το έκανα, μου έφυγαν τα χέρια και τα τσουρέκια ήταν για εργαλείο κατεδάφισεις.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ante καλε.ειναι σε 24 ατοκες (50 ευρω το μηνα) και εχουμε παρει το πολυμηχανημα που εχει μπλεντερ-τριφτη και πηραμε εξτρα τους 2 μυλους +ζυγαρια Παρλιαρου +μιξερ χειρος (ξερετε,αυτο το ματσουκι με το μπαρδον)..!αν ηταν μετρητοις ουτε στα πιο τρελα ονειρα!!!!!!!Καλημερες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...