Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

AX den ta εχω παρει ποτέ... ωραίο φαίνεται αυτο με τη καλεντουλα...

Αμ, απο τα βοννερ'ς τι αρωμα παιρνεις(σε μπαρα οχι υγρο) εχεις να προτεινεις?

λοιπον εγω παρει ηδη καμια 15αρια πραγματα απο Iherb einai εξαιρετικα εθιστικο!

αποσμητικο, krill oil, αλάτι,αντιηλιακο για τα σπορια,λαδι καρυδας,οδοντοπαστα,....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Galatάκι ευτυχώς που έμεινες εσύ εδώ από τις παλιές μανουλες κ μας δίνεις τα φώτα σου... Εμένα που έχει δηλ. 6 δόντια να μην δοκιμάσω τις ρυζογκοφρέτες? και επίσης, αν το κάνει μουσκεμα κ το τρώει μετά δεν φοβόμαστε μήπως πνιγουν??? (παναγιά μου)

Κ εμένα σήμερα όλο γκρίνια κ χωρίς όρεξη ουτε για τραχανά... (μάλλον από το εμβόλιο είναι)

Επίσης, Στελλίτσα ερώτηση φαρμακείου: τα χαπάκι σε τι μορφή τα πήρες? Είναι σε μπιλίτσες ή σκόνη?

Αμ λέω για την διαφήμιση με Ben&Jerry... τα αγαπημένα μου παγωτά... σλουρπ

Οι τσουπρίτσες μιλάνε μόνο μέσω του ρουφιανοsite... Εδώ δεν έρχονται... :P

αν γινουν πολυ νια νια δεν πνιγονται...ειδικα οι ρυζογκοφρετες λιωνουν, υπαρχουν και κατι που ειανι ακομα καλυτερες σε ορθογωνιο τις βρισκω μονο σε βιολογικαδικα αυτες λιωνουν τελειως ειναι ιδανικες...

δοκιμασε το να τον χεις εννοειται συνεχως υπο την προσοχη σου και αν δεις να πνιγεται μην του ξαναδωσεις...γενικα εχουν πολυ καλο αντανακλαστικο μην ανησυχεις τοσο για πνιγμο...

για τα ομοιοπαθητικα εγω τα πηρα σε καψουλες τα ανοιγω οταν χρειαστει και το διαλυω σε λιγο νερακι, προσοχη οχι μεταλλικο κουταλακι! ξυλινο η πλαστικο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι, Νικολίνα, ζήτα τα σε σκόνη μέσα σε καψουλίτσες, τα μπιλάκια αργούν να λιώσουν σε νερό και ολόκληρα δύσκολο να του τα δώσεις...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κ εμένα σήμερα όλο γκρίνια κ χωρίς όρεξη ουτε για τραχανά... (μάλλον από το εμβόλιο είναι)

κι ο δικος μου ειχε γκρινια το απογευμα και δεν εφαγε τον τραχανα:confused:.....

εμεις εβολιο δεν καναμε πάντως....

Αμ λέω για την διαφήμιση με Ben&Jerry... τα αγαπημένα μου παγωτά... σλουρπ

Οι τσουπρίτσες μιλάνε μόνο μέσω του ρουφιανοsite... Εδώ δεν έρχονται... :P

αα...ωστε έτσι??!!

εμνα δε μου εμφανιζει τετοιες δαφημισεις.....ξερουν οτι κανω διαιτα...χαχαχαχαχαχαχαχ

Επίσης, Αθηνά δώσε μου τα φώτα σου... για τη λίστα που λες, είναι καλά τα: Night Night της badger κ το balm με χαμομήλι κ καλέντουλα?

το night night εννοεις αυτό http://www.iherb.com/Badger-Company-Night-Night-Balm-2-oz-56-g/18404?at=0

το εχω παρει.....αλλα όλο ξεχναω να το βαλω στον μπεμπη....σε μενα πιάνει πάντως....χαχαχαχαχαχαχαχα

το αλλο balm που λες ποιο είναι??

Αμ, απο τα βοννερ'ς τι αρωμα παιρνεις(σε μπαρα οχι υγρο) εχεις να προτεινεις?

αδυναμία εχω στο almond, εχω παρει και τριανταφυλλο ωραίο είναι, και λεβάντα (μ'αρεσει πιο πολυ απο το τριανταφυλλο)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

το δώρο των γονιών μου για το πάσχα http://www.amazon.co.uk/Smart-Trike-Zoo-Parrot-Pink/dp/B003BNY8M4/ref=sr_1_19?s=kids&ie=UTF8&qid=1303245682&sr=1-19 δεν είναι τέλειο;;; Τα πεθερικά μας πήραν το καλοκαιρινό καρότσι και επίσης παραγγείλαμε το βαπτιστικό της σταυρό και είναι τέλειος (εγώ διαλέγω και ο αδελφός εγκρίνει)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καληνύχτα κοριτσάρες.

Νικολίνα ξέχασα να σου πω, τέλειες οι μετρήσεις σας, για να δούμε αυτό το μήνα μπορεί και να σας περάσουμε στο ύψος.

Η μικρή 2 μέρες τώρα όταν τη πάμε κοντά σε κουρτίνα τη πιάνει, κρύβεται και κάνει τααααααααααα. Τι γέλιο ρίχνω δε λέγεται. Επίσης έχω βρει το μπελά μου γιατί μου παίρνει τα γυαλιά και από τη χαρά της δεν ξέρει τι να κάνει ξεκαρδίζεται η ζουζούνα.

Διαφημίσεις

Και άντε πες το ποδηλατο είναι και μεγάλο.....ένα θερμος πήγα να παραγγείλω σήμερα για τον μπεμπη απο το αμαζον και δεν το έστελναν:evil:

δε κατάλαβες το ποδήλατο το έστειλαν. Και εγώ πήγα να παραγγείλω τη sofi και δεν την στέλνουν

δε κατάλαβες το ποδήλατο το έστειλαν. Και εγώ πήγα να παραγγείλω τη sofi και δεν την στέλνουν

:shock::shock::shock:....δεν πάνε καλά

(δεν το κατάλαβα γιατί έγραψες οτι δεν τα φέρνουν ελλάδα....αλλά μιλούσες γενικώς χαχαχααα)

c2Gbp2.png

ntim me geia και καλές βολτες! η Ειρηνη ακομα κανει σε ενα παρομοιο χαχαχαχαχαχα

αμαντε τριανταφυλλο δεν μουα ρεσει, ημουν μεταξυ almond, levanta tea tree kai...unscented xaxaxaxaxaxa βασικα θα επαιρνα το πορτοκαλι αλλα εχει εξαντληθει....

θα παρω almond!

genikvw to amazon stelnei oti thelei kai otan to thelei... genika αν διαβασεις στους ορους δεςν στελνουν ποριοντα μωρου ελλαδα, αλλα δεν ισχυει σε ολα...

εχω πετυχει το ιδιο προιον αλλες φορες να το στελνει αλλες οχι...

Καληνυχτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλέ βόλτες ντιμάκι... Τέλειο.. κ εμείς λέμε να πάρουμε ένα αλλά λίγο αργότερα... Άντε να μου πεις κ εσύ πόσο ψηλώσατε...

Σήμερα πάλι δεν είχε όρεξη... με το ζόρι φάγαμε λίγο παραπάνω από το μισό της κρέμας μας... Μάλλον τα δοντάκια είναι... τι να πω?

Εντωμεταξύ είμαι κ εγώ κομμάτια... Δεν ξεκουράζομαι καθόλου τελευταία κ τώρα το Πάσχα θα κουραστώ περισσότερο καθώς ο μικρός όταν είναι με πολύ κόσμο τόσο πιο πολύ κολλάει πάνω μου... οπότε όλο αγκαλιές θα θέλει...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κοριτσάκια έχουμε μία πρόταση από χαπάκι που είναι Αθήνα... Μήπως να κανονίσουμε συνάντηση??? Τι λέτε?

Μου είπε επίσης να σας στείλω πολλά φιλάκια:tongue: γιατί δεν έχει ίντερνετ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...