Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σπορίδιο δεν υπάρχει, μου έγυγε και αυτό το αγχος.

Κανέλλα;;;; Απο τώρα μπαχαρικά;;; Εμείς στις 2 του μήνα έχουμε ραντεβού και μετά θα πάμε πάλι στον χρόνο, οπότε έχω φτιάξει ολόκληρο ερωτηματολόγιο για αυτή την επίσκεψη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mmm εγω το ξανασκεφομαι για το badger alla δεν εχω νομιζω κι αλλη επιλογη.... ειναι πολυ στοκε, το california baby omως το βρισκω μονο αμερικα και δεν συμφερει.

ναι εγω του δινω μονο κρεας σχεδον...εμενα δεν ειπε τιποτα για μοσχαρι μαλιστα οταν τον ρωτησα 7,5 μηνων ελεγε οχι ακομα... τι να πω, ισως επειδη ειχε θεμα με αλλεργια ο δικος μου.

και οσπρια τι? φκαες? φαβα?

θα νηστεψουμε ασυτη την εβδομαδα χαχαχαχχαχα και μετα μοσχαρι χαχααχαχαχ

αληθεια ειναι μεγαλη Τριτη σημερα? εχω χασει τις μερες....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά εγώ όχι μόνο ξεχνάω τις ερωτήσεις αλλά κ το χαρτί που τις έγραψα... :rolleyes: Χθες το ξέχασα δηλ. κ ο χάμπι γέλαγε... :tongue: Ευτυχώς όμως θυμήθηκα τα πιο σημαντικά...

Όσο για το μοσχάρι κ εμένα μου είχε πει στην αρχή όχι ακόμα, αλλά μετά μου είπε ναι... Τι να πω δεν ξέρω...

Όσπρια μου είπε όλα... Εγώ πήρα φακές, ρεβύθια κ φάβα κ θα του δώσω κ μαυρομάτικα... Αύριο θα φτιάξω όσπρια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

α ντιμ πες καμια ερωτηση κι εγω σημειωνω γιΑτι τα ξεχναω μετα

Για την θάλασσα

Πότε να ξεκινήσουμε μπάνια

2. Τι ώρα να τη πηγαίνουμε

3. Πόση ώρα να διαρκεί το μπάνιο και αν πρέπει να την αφήνω στο πρώτο λίγα λεπτά και σιγά σιγά περισσότερο.

4. Να τη ξεπλένω μετά το μπάνιο στη παραλία ή όχι

5. Πόση ώρα πριν να την έχω ταΐσει

6. Να της βάζω και καπέλο όταν είναι μέσα στη θάλασσα

Για το φαγητό:

1. Πώς μπαίνουν οι τροφές μέχρι να ξαναπάμε

2. Πότε να αρχίσω να της τα δίνω λιωμένα και όχι πολτοποιημένα

Φαρμακείο:

1. Τι βάζω στα τσιμπήματα

2. Και τι πρέπει να έχω μαζί μου

Αυτά τα ολίγα προς το παρών

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, ρε Ντιμάκι, μου έδωσες ιδέες!

Για το κρέας, εμένα έτσι κι αλλιώς δεν το πολυτρώει, οπότε της το βάζω μία φορά τη βδομάδα (κι άλλη μία κοτόπουλο) και τις υπόλοιπες λαχανικά, ρύζι, ζυμαρικούλια... Όσπρια μου είπε από τώρα και λέω ν' αρχίσω με κόκκινες φακές που δεν έχουν φλούδι και είναι πιο ελαφριές. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να της δίνω ρυζογκοφρέτα βρεγμένη στο χεράκι να μασουλάει και γενικά ν' αρχίσω να μην της δίνω πολύ λιωμένα, αλλά πατημένα, και όσο δω και ανταποκρίνεται να την ενθαρρύνω.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κ εγώ ήθελα να ρωτήσω για τη θάλασσα κ το ξέχασα... :(

οπότε θα μας ενημερώσετε εσείς μέχρι να ξαναπάμε ε Ντιμάκι κ Στελλίτσα?

Κ εμένα μου είπε να αρχίσω τα λιωμένα καθώς κ ο μικρός τα θέλει, αφου έχει αρχίσει κ μασουλάει... Ρυζογκοφρέτα ε? Χμ... Θα το δοκιμάσω κ εγώ... Στελλίτσα.

Ντιμάκι όχι σπορίδιο ε? Κρίμα... :P (σε πειράζω)

EP8Ip2.png

θα βγει κ μερακλης ο βλαχοδημαρχος,χαχαχαχαχαχαχα...!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:tongue:

Σπορίδιο δεν υπάρχει, μου έγυγε και αυτό το αγχος.

όποτε νιώσεις ετοιμη λοιπόν:D

mmm εγω το ξανασκεφομαι για το badger alla δεν εχω νομιζω κι αλλη επιλογη.... ειναι πολυ στοκε, το california baby omως το βρισκω μονο αμερικα και δεν συμφερει.

για μενα θα παρω απο μερκολα.....μια κοπελα διπλα εβαζε και στον γιο της του μερκολα που ηταν περσι 2 ετων.....φανταζομαι αφου δεν εχει χημικουρα μπορουμε να βαζουμε και στα μπεμπιδια

θα παρω ομως και το badger....εχει και ενα που ειναι και εντομοαπωθητικο

Κ εγώ ήθελα να ρωτήσω για τη θάλασσα κ το ξέχασα... :(

νικολ νομιζω τα αγορακια δεν εχουν και τοσο θεμα με τη θαλασσα, ξεκινανε νωριτερα.....στα κοριτσακια αργουν λιγο οι γιατροι να δωσουν το οκ......απ'οτι μου εχουν πει:roll:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον τωρα που ηρθε ο χαμπι απο δουλεια...ας γραψω!

Εγω του δινω στο χερι ρυζογκοφρετα και φρυγανια χωρις αλατι-ζαχαρη και τρελενεται!!!! δεν τα βραχω με τοσα σαλια τα μουσκευει μονος του σε ντετε.

Ομως οταν βγαλουν δοντια , και ιδως οταν μεγαλωσουν(απο 1,5 χρονων πες) θελει προσοχη στα ενδιαμεσα σνακ και ιδιως σε αυτη που κολλανε στα δοντια οπως οι ρυζογκοφρετες...λογω της τερηδονας.

Για τη θαλασσα...για αττικη και κοριτσακια δεν το συζητω καλυτερα να μην μπουνε...ντιμ εσυ που εισαι σε νησι ανετα!

Για το ξεπλυμα, εγω την ξεπλενα μονο λιγο στο πουλακι με ενα μπουκαλακι νερο(ηταν ομως και μικρη 7 μηνων οταν μπηκε)

το ωραιο ειανι οταν θηλαζουν και το βζ ειναι θαλασσινο χαχαχα τρελενονται με τη γευση λογω αλατιου...

εννοειται μπανιο ή πρωι ή αργα το απογευμα οχι δηλ στο διαστημα 11-5

επειδη το πρωι ειναι κρυα εμεις πηγαιναμε το απογευμα.

καπελο ναι στη θαλασσα και το βρεχεις αναλογα τον ηλιο/ζεστη

τα υπολοιπα θα τα ρωτησω κι εγω...

ζυμαρικα και ρυζι,ε???? μμμμ πολυ καλη ιδεα! καλη ιδεα αν και μενα ειανι δυσκοιλιος και φοβαμαι λιγακι...

Αληθεια φλασια η Νικη που ειανι και η ολυμπια????μας ξεχασατε τσουπρίτσες

Σημερα για απογευματινο θα δοκιμασω ενα ξεχασμενο κουτι της Holle Που βρηκα στο ντουλαπι... δεν το εχω ανοιξει καν! για να δουμε

eNeap2.pngTSzHp3.png

άσχετο... αλλά αυτή τη νέα διαφήμιση από πάνω τι την ήθελαν??? :rolleyes:

ποιά απ'όλες??

oxi ayto kalytera, to apl na pareiw to entomoapouhtiko den exei kalo score

α..ναι?? δεν το είχα τσεκάρει καθόλου......αλλά γι'αυτό έχω εσενα...χαχααχαχ

c2Gbp2.png

Galatάκι ευτυχώς που έμεινες εσύ εδώ από τις παλιές μανουλες κ μας δίνεις τα φώτα σου... Εμένα που έχει δηλ. 6 δόντια να μην δοκιμάσω τις ρυζογκοφρέτες? και επίσης, αν το κάνει μουσκεμα κ το τρώει μετά δεν φοβόμαστε μήπως πνιγουν??? (παναγιά μου)

Κ εμένα σήμερα όλο γκρίνια κ χωρίς όρεξη ουτε για τραχανά... (μάλλον από το εμβόλιο είναι)

Επίσης, Στελλίτσα ερώτηση φαρμακείου: τα χαπάκι σε τι μορφή τα πήρες? Είναι σε μπιλίτσες ή σκόνη?

Αμ λέω για την διαφήμιση με Ben&Jerry... τα αγαπημένα μου παγωτά... σλουρπ

Οι τσουπρίτσες μιλάνε μόνο μέσω του ρουφιανοsite... Εδώ δεν έρχονται... :P

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...