Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμάν πολυλογία, λίγο έλειψα να γράψω ένα διαγώνισμα και γεμίσατε σχεδόν σελίδα. Άντε να τα βγάλεις πέρα με 6 μωρά, να ξεσκατίζεις, να ταΐζεις, να κοιμίζεις κ.τ.λ. και όλα αυτά επί 6!!!!!!!!

εμένα με καλαμάκι δεν πίνει, το μασάει και αν κάνει και ανέβει λίγο γουρλώνει τα μάτια και τρομάζει. επίσης δεν τρώει από το δάχτυλο, ακόμα και το φαγητό που τρώει πάω να της το δώσω με το δάκτυλο και κάνει το πανικό, είναι του σαβουάρ βιβρ η δικιά μου σε λίγο θα ζητήσει και μαχαίρι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

νικόλ τι είπε ο γιατρός;; Το γιγαντάκι σου πόσο πήγε;;

Αύριο θα κάνω το τεστ δεν παίζει να περιμένω καιρό με αυτές τις ενοχλήσεις. Για να δούμε περίοδος ή σπορίδιο;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια...

Γυρίσαμε από τον γιατρό κ αφου ηρεμίσαμε (πλάνταξε πάλι) είπα να σας πω ένα γεια...

Ψηλώσαμε... κ βαρύναμε (όχι πολύ)... 75 εκ. και 9.570.

Αρχίζουμε κ εμείς όσπρια από αύριο ή μεθαύριο...

Επίσης, πήρα κ εγώ αυτή τη λίστα με το φαρμακείο... κ προσπαθώ να βρω τι είναι το καθένα... Στελλίνα ξέρεις εσύ?

Μου είπε να τον παίρνω τηλ. κ να τον ρωτάω κ θα μας λέει εκείνος τι χρειάζεται... Ναι οκ δε θα πάρω κάτι χωρίς να τον ρωτήσω αλλά θα ήθελα να ξέρω τι είναι το καθένα... Το κακό είναι ότι ο μπέμπης δεν κάθεται μετά το εμβόλιο με τίποτα να συζητήσω μαζί του κ ότι προλάβω να πω πριν την εξέταση...

Επίσης, για αντιηλιακή μου πρότεινε της φρεζυντερμ...

Ντιμάκι... σπορίδιο.... :P

Αυτά τα λίγα από μένα...

Φιλάκια σε όλες κ καλό βράδυ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα μου, αυτά είναι τα πιο συχνά ομοιοπαθητικά που χρειάζονται τα παιδάκια. Πχ στη φασολίνα τωρα που ήταν άρρωστη μας είχε πει να της δίνουμε εναλλαξ δύο απ' αυτά, ανάλογα με το αν ήταν κρύα τα άκρα της ή ζεστά. Μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ για το τι είναι το καθένα, αλλά δε θα σε βοηθήσει και πολύ γιατί η ομοιοπαθητική λειτουργεί με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού και πρέπει να μπορείς να συνδυάσεις αρκετές γνώσεις για να καταλάβεις τις ιδιότητες της κάθε ουσίας. Το σημαντικό είναι πως είναι όλες ακίνδυνες! Βοηθάει πολύ πάντως να έχεις το φαρμακείο στο σπίτι, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει λίστα με εφημερεύοντα φαρμακεία που πουλάνε και ομοιοπαθητικά, οπότε αν σου κάτσει η στραβή βράδυ ή σκ πρέπει να παίρνεις ένα ένα τηλ. τα εφημερεύοντα για να δεις αν έχουν.

Στα δικά μας: η στεφανίτσα είναι μια χαρά από χθες κι εμένα τα κέφια μου έφτιαξαν κάπως. Μόνο που τώρα παίρνω εγώ τα ομοιοπαθητικά γιατί μ' έπιασε η μέση μου από την αγκαλιά τρεις μέρες... Α, και φυσικά ούτε μισή ώρα δεν κοιμάται πια μόνη στο κρεβάτι της. Μύλος...

Ενιγουέι... Ντιμ, καλή επιτυχία αύριο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

εμένα με καλαμάκι δεν πίνει, το μασάει και αν κάνει και ανέβει λίγο γουρλώνει τα μάτια και τρομάζει.

xaxaxa ki emena και περνει και ανασα μαζι, τρομος! αλλα το συνηθισε σιγα σιγα, σημερα παλι ηπιε νερακι....μακαρι γιατι ξερετε τον πονο μου με το μπιμπερο-εκπαιδευτικο ποτηρι-οτιδηποτε εκτος βζ....

Στελλίτσα μπραβο για τη Στεφανία!!! μην ανησυχεις για τον υπνο θα ξαναστρωσει.

Κι εμενα ειχε τσιμπουριασει τελευταια τωρα παλι ξεκολλησε...

Η ειρηνη φτερνιζεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αααααααααααααααααααααααααααααα ελπιζω να μην κολλησει ο μπεμπης

γκεο ευχαριστω για τις πληροφορίες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

α αντιηλιακό, εγω θα παρω της badger επισης ενα αλλο που ειχα pali to california baby ηταν τελειο και με πολυ καλο σκορ στο cosmeticbase.

τα freztderm δεν τα εμπιστευομαι...

Επισης σε αυτο που δεν συμφωνω με τον δικο μας, αλλα συμφωνω με της ντιμ τον γιατρο ειανι το καθε μερα κρεας (αντε 5 στις 7 μερες) γιατι η πρωτεινη και ο σιδηρος πιστευω οτι ειναι πολυτιμα σε αυτη τη φαση, και δεν μπορεις να κοβεις θηλασμο που ειανι τοσο καλή τροφη και να το αντικαθιστας με λαχανικα....

Οταν μπει και το αυγο και το ψαρι ισως, αλλα οχι τωρα... εγω του δινω σερι κοτοπουλο 5-6 μερες κανα 2 λαχανικα και μετα παλι 3-4 μερες κοτοπουλο κλπ

Μοσχαρι απο ποτε ειπε Νικολ? απο 8 μηνών? εχω να τον παω απο 6 μηνων(περα της εκτακτης για τις αφθες οπου τον ειδε πολυ βιαστικα)

και οσπρια απο 10?

αυγο αραγε? στο ετος?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Dimάκι περιμένουμε με αγωνία.... :rolleyes:

Στελλίτσα ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Σίγουρα θα πάρω από 2-3 από το καθένα... (αχρείαστα να 'ναι...)

Galatάκι εμάς μας έβαλε όσπρια από τώρα (8ο)... Οπότε μου είπε να μειώσω το κρέας κ να προσθέσω 2 μέρες όσπρια...

Μοσχάρι μου είχε προσθέσει στον 7ο... Εγώ του έδινα 2 μέρες κοτόπουλο, 2 μέρες λαχανικά κ 2 μέρες μοσχάρι... Τώρα θα προσθέσω κ τα όσπρια... Εσύ δεν κατάλαβα τι κάνεις? Του δίνεις πιο πολύ κρέας???

Για ψάρι δεν τον ρώτησα ούτε κ αβγό (αλλά δεν τα βιάζομαι κιόλας)... Υπολογίζω όταν θα ξαναπάω σε δύο πλέον μήνες να τα προσθέσουμε κ αυτά...

Επίσης, ξέχασα να τον ρωτήσω αν μπορώ να προσθέσω κανέλα... :rolleyes:

Αυτά τα λίγα κοριτσάκια μου...

Όσο για την αντιηλιακή με πείσατε θα πάρω κ εγώ αυτή της badger..

Αμ πως είναι ο μπέμπης σήμερα??? Ευχαριστουμε...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...