Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωωωω....έχω χ@3$ει πάνω μου.......και πλέον τρώει τόσα πολλά που δεν ξέρω απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.....εγω τρώω τα πάντα εν τω μεταξύ απο την αρχή σχεδόν.....ουφφφφ.....θα σκασω.....πάλι με την ειδική σ#@%τολογία θα ασχοληθώ

μήπως ήταν κανένα υπολλειμα ντοματουλας και δεν ήταν αίμα.....δεν έχω ξαναδει και αιμα στα κακα να ξέρω πως είναι:confused:

χθες ηπιε με καλαμακι πορτοκαλαδα, εκανε και μπουρμπουληθρες χαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμ μην αγχώνεσαι... Σταμάτα το αχλάδι, παρακολουθησε κ πάλι τα κακάκια του κ θα δεις... Ξέρω είναι τρέλλα όταν το βλέπεις... αλλά μην αγχώνεσαι...

Εντωμεταξύ έψαχνα Αθηνά να βρω ποια είναι η Γεωργία... χοχοχο

Την εικόνα γιατί την θέλεις????

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κατι ασχετο γκεο ασχολείσαι με αγιογραφια?

ποσο θα επαιρνες χοντρικα για να φτιαξεις μια εικονα?

εναν αγιο οχι κατι πολυ πολυπλοκο... για να συγκρινω με κατι που ακουσα...

αν θες πες μου και με πμ

ναι,ασχολουμαι...εξαρταται μεγεθος,προσωπα,ολοσωμο ή μπουστο,παρασταση,φοντο κλπ..πες μου τι θες να σου πω!!

Αμ μην αγχώνεσαι... Σταμάτα το αχλάδι, παρακολουθησε κ πάλι τα κακάκια του κ θα δεις... Ξέρω είναι τρέλλα όταν το βλέπεις... αλλά μην αγχώνεσαι...

Εντωμεταξύ έψαχνα Αθηνά να βρω ποια είναι η Γεωργία... χοχοχο

Την εικόνα γιατί την θέλεις????

εγω ειμαι κυρια κυρια!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοιτα...της μπουμπους που εχει τυχει να τα κανει κ 8 φορες/μερα μονο πολλες βλεννες εχω δει κ πρασιναδα...εμενα ερεθιζεται πολυ (βεβαια εγω το επαθα απο αλλεγια σε αντιβιωση που πηγα πολλες φορες τουαλετα κ απο τοτε μολις δυσκολευτω...αστα...μη συζητησω κ με τη γεννα τι εγινε... )000203F2.gif

amante mhn frikareis μια φορα που ειδες ροζ βλεννα, μπορει να μην ειανι απολυτως τιποτα, αν εβλεπες αιμα και μαλιστα πολλεες φορε, τοτε θελει ψαξιμο.

μπορει να ερεθιστηκε εσωτερικα

οπως ηρθε θα φυγει κι εμενα ειχε στο παρελθον βλεννες και ροζ και πρασινες αλλα δεν το πολυεψαξα και περασε...

κατα καιρους πρσινιζουν αλλα δεν ασχολουμαι

αΜαντε ερωτηση σοσ και οποια αλλη ξερη τι παιζει με iherb kai τελωνειο? περνανε συνηθως τα δεματα? θελω να κανω κι αλλη παραγγελια γιαυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μαντε ερωτηση σοσ και οποια αλλη ξερη τι παιζει με iherb kai τελωνειο? περνανε συνηθως τα δεματα? θελω να κανω κι αλλη παραγγελια γιαυτο...

μέχρι στιγμης δεν έχω κανενα προβλημα και παραγγελνω πολυ συχνα....απλα έχε το νου σου να μην είναι πολύ μεγάλο το ποσο αγοράς, για να μην τα κρατήσουν στο τελωνειο.....το ανωτερο που εχω παραγγειλει απο αμερικη (γενικα) είναι 50-60 ευρώ

κατα τα αλλα μπορεί να κάνω και παραγγελία και κάθε μερα ή ανα 2 απο το iherb, αν τύχει........και οι αλλες κοπελες που ξέρω παραγγέλνουν συνεχως

ευχαριστώ για τα υπολοιπα:)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...