Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια ...σας διαβασα στα γρηγορα....

πεαστικα στο φασολακι της στελλιτσας!!!!

εμενα δεν εχει βγαλει ακομα κανενα δοντι....τρωει ψωμι χωρις να το εχω βρεξει και τυρι γραβιερα(και μην κανω το αστειο να του βγαλω απο το στομα το κομματακι που εχει κοψει μας εχει ακουσει ολο το οικοδομικο τετραγωνο)

βαλαμε στη διατροφη μας το αβοκαντο....για το οποιο δεν μπορω να πω οτι τρελλαινεται ιδιαιτερα αλλα το τρωει και δοκιμασε πλεον και σπανακι...

εμας ο ντοκ μας ειπε απαραιτητος κρεας καθε μερα(πραγμα το οποιο με χαλαει) και οσπρια μετα τους 15 μηνες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oxι καλη μου,τιποτα δεν επαθε το γαλατακι σου!!οι φτωχες μαμαδες μια χαρα γαλα εχουν...ακου τοξινες...συγνωμη μα διαφωνω(κ ειμαι κ διαιτολογος)..οκ,συμφωνω οχι πανω απο 2 κιλα λογω θηλασμου (ισως φτωχυνει ποιοτικα σε λαθος διατροφη,αν τρεφεσαι ιδανικα μια χαρα βαρος μπορεις να χασεις!! )

τι να σου πω, η σύμβουλος μου το είπε, επειδή λέει οι τοξίνες μαζεύονται στο λίπος. Χαζομάρες μου είπε, χαζομάρες λέω.

Αθηνά πόσο έκανε το ένα φαναράκι;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπερα κοριτσακια ...σας διαβασα στα γρηγορα....

πεαστικα στο φασολακι της στελλιτσας!!!!

εμενα δεν εχει βγαλει ακομα κανενα δοντι....τρωει ψωμι χωρις να το εχω βρεξει και τυρι γραβιερα(και μην κανω το αστειο να του βγαλω απο το στομα το κομματακι που εχει κοψει μας εχει ακουσει ολο το οικοδομικο τετραγωνο)

βαλαμε στη διατροφη μας το αβοκαντο....για το οποιο δεν μπορω να πω οτι τρελλαινεται ιδιαιτερα αλλα το τρωει και δοκιμασε πλεον και σπανακι...

εμας ο ντοκ μας ειπε απαραιτητος κρεας καθε μερα(πραγμα το οποιο με χαλαει) και οσπρια μετα τους 15 μηνες

Χαπάκι και εμάς κρέας κάθε μέρα μας είπε, αλλά είναι το μοναδικό πράγμα που κάνω του κεφαλιού μου και της δίνω και 3 φορές χορτόσουπα. Εμάς όσπρια μας είπε 10 μηνών θα αρχίσουμε με φακές και τον άλλο μήνα θα αρχίσουμε και ψάρι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλα εγω κανω σε πολλα του κεφαλιου μου σχετικα με την διατροφη του...

φαντασου τον ρωτησα να του δινω βρωμη ή αλλα δημητριακα και μου λεει οχι δεν χρειαζεται...το απογευμα φαρι λακτε και κρεμα βανιλια...

κι εγω λοιπον αρχισα και του κανω ρυζογαλο ή του δινω αβοκαντο οπως ειπε η νικολινα...και θα του ξεκινησω και γιαουρτι (ο ντοκ ειπε μετα το 10ο)....

καποιες φορες του δινω κι εγω χορτοσουπα ή φαγητο απο το δικο μας

76IGp3.png

τι να σου πω, η σύμβουλος μου το είπε, επειδή λέει οι τοξίνες μαζεύονται στο λίπος. Χαζομάρες μου είπε, χαζομάρες λέω.

δε τα εβαλα μαζι σου ντιμακι,απλα το θεωρω χαζο...

Διαφημίσεις

Δεν ειναι εντελως βλακεια, εξαρταται τι διατια κανεις...αν κοψεις πχ τα πολλα κρεατα και γενικώς τα λιπαρα κανεις αποτοξινωση και οντως μερος των τοξινων περναει στο γαλα, γενικά λοιπον δεν κανει να χανεις πολυ βαρος αποτομα.

Απο την αλλη καλυτερα να περασουν καποιες τοξινες στο γαλα εφαπαξ, παρα να τις παιρνει λιγο λιγο και για οσο θηλαζει, ξερω κι εγω?

Εγω παντως τα ειχα θεσει ολα αυτα στη διαιτολογο η οποια το εψαξε παρα πολυ για τον αν και τι διατροφη θα μου βαλει ως θηλαζουσα, στην αρχη αρνιοταν! χιχιχιχι τελικά μονο εφοσον εκλεισε τους 6 μηνες η ΕΙρηνη ξεκίνησα και εχασα σε 1,5 μην 6 κιλά.

Ντιμ 1 ευρω τα φαναρακια. Εχει σε διαφορα χρωματα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

:mrgreen::lol:

ο δικος μου πάλι εχει τρελα με το αβοκαντο.....του εφτιαξα βρωμη σημερα με μπανανα και ήταν τελεια...αν βλεπατε όμως ξινιλα στη μουριτσα:? ετσι την πεταξα και εφτιαξα αβοκαντο,ψωμι,λεμονι,λαδι μπλιαααααααχχχχχχχχ και το εφαγε με τη μια:shock:

η παιδιατρος μας ειπε στον 9ο τελικα για τα όσπρια......αλλα το ακουσα και απο αλλη φιλη μου για τοσο αργα που λες

εγω προς το παρον του δινω 2 μερες μοσχαρι,2 κοτοπουλο,2 χορτοσουπα κ.ο.κ.....νομιζω πως το χρειαζονται λιγο διαλλειμα απο το κρεας

c2Gbp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες.

ΤΙ κάνετε? Πάλι είχατε κουβέντες χθες κ εγώ έλειπα... μα όλο έτσι γίνεται.. Τυχαίο?

Ντιμάκι.... τι ενοχλήσεις είναι αυτές? Λες????? Να μας το πεις ε?

Για την δίαιτα που λέτε ... αχ τι πονεμένη ιστορία... Εγώ γιατί δε λέω να μπω στο πρόγραμμα? Όλο από αύριο κ από αύριο είμαι... τι να πω... μου φαίνεται πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου, αλλιώς δεν...

Τι θα κάνετε το Πάσχα? Θα φύγετε θα μείνετε Αθήνα για πείτε?

Εμεις θα φύγουμε Μ. Παρασκευή για Κόρινθο...

Στελλίτσα λες για συνάντηση? Για πείτε ιδέες κ αν τα καταφέρουμε ωραία θα είναι

Κωνκωνάκι που είσαι?

Κανένα νέο από μαρουλίτα?

Αααα ξέχασα να σας πω... τώρα που σας διάβαζα το θυμήθηκα (το είχα "ξεχάσει" γιατί χθες τα χρειάστηκα)... Χθες του έδωσα ένα κομμάτι ψωμί (σκληρό, κόρα) στο χέρι κ κάποια στιγμή τον ξέχασα κ είχε πάρει μέσα στο στόμα του μία μπουκιά κανονική (έχουμε κ 6 δόντια)... Χ@#$κα πάνω μου... ευτυχώς του έβαλα το δαχτυλάκι μου κ τα αφαίρεσαι (ήταν κ μεγάλα...)... Φρίκαρα... δεν του ξαναδίνω με τίποτα...

Σήμερα έχουμε γιατρό... για να δουμε πόσο μεγαλώσαμε...

Αλήθεια κ η Ζουζουνέλ που είναι????

:rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Δεν ειναι εντελως βλακεια, εξαρταται τι διατια κανεις...αν κοψεις πχ τα πολλα κρεατα και γενικώς τα λιπαρα κανεις αποτοξινωση και οντως μερος των τοξινων περναει στο γαλα, γενικά λοιπον δεν κανει να χανεις πολυ βαρος αποτομα.

Απο την αλλη καλυτερα να περασουν καποιες τοξινες στο γαλα εφαπαξ, παρα να τις παιρνει λιγο λιγο και για οσο θηλαζει, ξερω κι εγω?

Εγω παντως τα ειχα θεσει ολα αυτα στη διαιτολογο η οποια το εψαξε παρα πολυ για τον αν και τι διατροφη θα μου βαλει ως θηλαζουσα, στην αρχη αρνιοταν! χιχιχιχι τελικά μονο εφοσον εκλεισε τους 6 μηνες η ΕΙρηνη ξεκίνησα και εχασα σε 1,5 μην 6 κιλά.

Ντιμ 1 ευρω τα φαναρακια. Εχει σε διαφορα χρωματα...

κοριτσια μου,οι οροι τοξινες-αποτοξινωση δεν υφιστανται...δε ξερω αν καταννοειτε τι σημαινουν ή απλα συνηθισαμε να το ακουμε..αν περναμε ΤΟΞΙΝΕΣ θα πεθαιναμε!!!συμφωνω για τα αντιβιωτικα των ζωων αλλα οχι τοξινες!!!

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1675 να ενα π.χ. τι κανουν κ τι ειναι οι τοξινες

http://en.wikipedia.org/wiki/Toxin

εγω κανω διατροφη αλλα οχι για να χασω βαρος (δε παιρνω ομως)..

Διαφημίσεις

α χαπακι η γραβιρα ειναι πολυ αλμυρη... το αλατι θελει μεγαλη προσοχη για τα νεφρακια τους... ανθοτυρο τρωει εναλλακτικα?

δεν εχω δοκιμασει να του δωσω...ενταξει μην φανταστεις οτι του δινω και συνεχεια....και ποσο νομιζεις τρωει καλε....πιο πολυ ειναι να ξεγελιεται και να καθεται οσο τρωμε εμεις

εντομεταξυ βρε κοριτσια νερο πινουνε???εμενα δεν το θελει ιδιαιτερα...

76IGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

χαπακι και ο δικός μου υπαρχουν μέρες που πίνει ελάχιστο και άλλες που πίνει περισσότερο.....το max είναι 120 Ml την ημέρα.....του δίνω πίνει λίγες γουλιες και το αφήνει.....

Εχω αγχωθει....σημερα νομίζω οτι είδα λίγη βλέννα ροζ στα κακακια.....και μετά ξαναεκανε πολυ λιγο πρασινα με βλεννες κάπως (πρασινες όμως)......υπαρχει περιπτωση να είναι απο το αχλαδι???? (το είχα σταματησει τοτε που έκανε τον εμετο- που μπορει και να ήταν τυχαιος απο το κουνημα στο αμαξι- και έτυχε εκεινη την εβδομαδα να βγαλει και λιγα σπυρακια στο προσωπο) και το ξαναρχισα προχθες

c2Gbp2.png

διαιατα και εγω ολο σημερα και σημερα και ποτε δεν αρχισζω, κι ας εχω και στοωο τη βπατιση....

αμαντε μπορει να ειναι ευαισθησια και σε οτιδηποτε εφαγες εσυ...αστε να πανε δεν βρισκεις ευκολα ακρη με αυτα...

επισης μπορει να μην τον ειχαν πειραξει τα γαλακτοκομικά πχ εως τωρα και να εφτσε το σημειο που τον πειραξαν...

δοκιμασε να κοψεις και το αχλαδι παντως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

νερο εμενα δνε πινει καθολου

βασικα δεν ξερει να πιει.... με το κουταλακι αν του δωσω πινει αλλα δεν μπορω να κανω αυτη τη δουλεια

Ευτυχως εμαθε σχεδον αν πινει με καλαμακι και οταν το τελειοποιησει θα πινει φανταζομαι

χθες ηπιε με καλαμακι πορτοκαλαδα, εκανε και μπουρμπουληθρες χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

κατι ασχετο γκεο ασχολείσαι με αγιογραφια?

ποσο θα επαιρνες χοντρικα για να φτιαξεις μια εικονα?

εναν αγιο οχι κατι πολυ πολυπλοκο... για να συγκρινω με κατι που ακουσα...

αν θες πες μου και με πμ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...