Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stella na tin προσεξεις μετα τον πυρετο, μετα το τριημερο, μηπως βγαλει εξανθημα, δεν ειναι τιποτα εναι καποιες ιωσεις τετοιου τυπου.

Νικο ποσα δοντια????/

Εμενα παλι ρε παιδια θηλαζει λιγο αλλα πολυ συχνα, με εχει προχειρη...

αμ πως κοιμαται δηλ? χωρις θηλασμο?

Εμενα τρωςο το βραδυ304 φορες, μετα φρουτα μετά τα φρουτα μετα το μσημεριανο, μετα το απογευματινο και κανα 2 φορες πριν κοιμηθει χαχαχαχαχαχαχα

Σημερα ομως ειμαι πολυ νευριασμενη, στους 8 μηνες ακριβως μου ηρθε η περιοδος......

μπουχουχουχουχουχουχου

λυπο λυπο δεν ηθελα καθολου να ερθει.... για αυτο χθες ητνα ανησυχος, πρεπει να ειχα μειωση....

Το μονο θετικό ειανι οτι δεν ειμαι εγκυος και οτι θα αρχισω να αδυνατιζω...ελπιζω χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ίσως αλλα χωρίς δόντι? εγώ και η Στέλλα χαχαχαχαχα στην κλέβω!

Παντως σας ευχομαι αν παει μεχρι το χρονο και παραπανω.... ενταξει δεν εχω πονους κλπ ουτε κραταει μερες, αλλα μου τη σπαει είχα κακομαθει 1,5 χρονο τωρα....

Επισης δεν ειναι στην αρχη τοσο συχνη η εμφανιση! Νομιζω ανα 40 μερες ειχα τιτε στην ΕΙρηνη...

Καληνυχτα ομορφες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Stella na tin προσεξεις μετα τον πυρετο, μετα το τριημερο, μηπως βγαλει εξανθημα, δεν ειναι τιποτα εναι καποιες ιωσεις τετοιου τυπου.

Νικο ποσα δοντια????/

Εμενα παλι ρε παιδια θηλαζει λιγο αλλα πολυ συχνα, με εχει προχειρη...

Εμενα τρωςο το βραδυ304 φορες, μετα φρουτα μετά τα φρουτα μετα το μσημεριανο, μετα το απογευματινο και κανα 2 φορες πριν κοιμηθει χαχαχαχαχαχαχα

Σημερα ομως ειμαι πολυ νευριασμενη, στους 8 μηνες ακριβως μου ηρθε η περιοδος......

μπουχουχουχουχουχουχου

λυπο λυπο δεν ηθελα καθολου να ερθει.... για αυτο χθες ητνα ανησυχος, πρεπει να ειχα μειωση....

Το μονο θετικό ειανι οτι δεν ειμαι εγκυος και οτι θα αρχισω να αδυνατιζω...ελπιζω χαχαχαχαχαχα

Καλημέραααααα

Καλώς ήρθες κ εσύ Γαλατάκι... :tongue: Δεν ήξερα ότι με την περίοδο

αδυνατίζουμε.... ναι ε??? Μπααα εγώ δε θα το λεγα...

Εμείς βγάλαμε το 6ο δόντι... Και συνεχίζουμε... Αύριο έχουμε γιατρουδάκο.. για να δουμε πόσο σαματά θα κάνουμε...

Εντωμεταξύ σκέφτομαι την βάφτιση κ με πιάνει σύγκρυο... θα ρίξει πολύ κλάμα...

Αυτά τα λίγα από μένα...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα!!!!!!!

Σεξυ βραδυα και χθες πρεπει να ξυπνησε και 10 φορες...

Νικολίνα ειχα ακουσει στην τιβι, οτι η προλακτινη(η η προεγστερονη? δεν θυμαμαι) που ειναι παρα πολυ ψηλα οταν θηλαζεις(για αυτο δεν εχεις και περιοδο) μπλοκαρει τον μεταβολισμο και δεν μπορεις να αδυνατισεις ευκολα οταν το προσπαθεις.

Ειναι μαλλον σαν αμυνα της φυσης για να μην λιμοκτονουν οι θηλαζουσες χαχαχαχα

Παντως και στην Ειρηνη οταν ειχα αρχισει διαιτα απο τη στιγμη που αδιαθετησα εχανα περισσοτερο...

Το θεμα ειανι οτι δεν θελω να κανω διαιταααααααααααααααααααααααααααααααααα

Α δεν σας ειπα! την Δευτερα πηγ αγι ακαφε στο κολωνάκι μετα απο χροοοοοοοοοοοοοοοονια (και καφε και κολωνακια χρονια χαχαχαχα)

ο μικρος ομως πλανταξε αρον αρον γυρισα...δεν πειραζει που θα παει...θα γυρισει ο τροχος!

Α! και ολο ξεχναω Κωνκώνιιιιιιιι που εισαι?

Πηρα τα φαναρακια τελικά χθς τα βρηκα κιόλας ΠΑΜΦΘΗΝΑ στο τζαμπο.... μας κοιτουσε η ταμις που πηραμε καμια 70αρια

χαχαχαχα

ομως μετανιωσα που τα πηρα ολα εκρου (μηπως επρπει να παρω μισα γαλαζι ή σε διαφορα χρωματα) ειμαι πολυ του λιτού εγω.... απο την αλλη τα αλα χρωματα δεν ηταν ματ, γυαλιζε καπως...

τεσπα σιγα πολυ το ψαχνουμε νομιζω!

Νικοίνα του αδερφου μου που ειανι βουδας, κυριολεκτικα δεν υπαρχει πιο ησυχο παιδι και καλόβολο, στηβ βαπτιση πααααααααααααααανταξε

και πριν μπει στην εκκλησια....ειλικρινα το λυπηθηκα δεν μπορουσε να παρει ανασα, ωσπου κοιμιθηκε εξαντλημεο πανω την μαμα του μετα το μυστηριο...

στο τραπεζι ηταν κεφάτος ομως...

Νομιζω την ημερα της βαπτισης πρεπει να ειναι σαν νημην συμβαινει τιποτα, να ασχολεισαι μαζι του (αντι πχ να κανεις χτενισμα) και θα βολευε αν παρει κανα υπνακο στο αυτοκινητο πριν...

η Ειρηνη εκλαψε λιγο οταν βγηκε απο την κολυμπηθρα και την ντυναμε εκανε συνεχεια μπρρρρρρρ μπρρρρρρρρρρ χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ μαζί σου Αθηνά... Ξεκινάω κ την τρίτη μέρα όλο κάποια ατασταλία κάνω... Εντωμεταξύ δεν έχω ρούχα.. δε μου κάνει τίποτα... (μην ξεχνάμε ότι πήρα κ πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη...)

Τεςπα... θα το αποφασίσω που θα πάει...

Όσο για την βάφτιση, κ εγώ στον ύπνο από πριν ποντάρω... μήπως κ τον πιάσουμε στον ύπνο δηλ. Και επειδή εμείς θα ταξιδέψουμε 3 ώρες για την εκκλησία... ίσως να μας 'σωσει" αυτό... Για να δουμε...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Kαλημέρα όμορφες!!!

θηλάζει μια φορά και κοιμάται κατα τις 11.30....όσες φορες και να προσφέρω, δεν...με τιποτα...χθες ειδικά με δάγκωνε.

μέχρι την προηγουμενη εβδομαδα, θηλαζε 3-4 φορες μέχρι να κοιμηθει.....μήπως παίζει ρόλο και η περίοδος??

μπουχουχουχουχουχουχου

καλως ήρθες στο club μας...χαχααχαχαχ

για να δω κι εγώ.....χαχαχαχχαχα...έχω ξεκινήσει διαιτα απο την προηγουμενη εβδομάδα.....ελπιζω να χασω την κοιλίτσα

ενταξει δεν εχω πονους κλπ ουτε κραταει μερες, αλλα μου τη σπαει είχα κακομαθει 1,5 χρονο τωρα....

το ίδιο

c2Gbp2.png

οπότε χωρίς περίοδο έμεινα εγώ και η Στέλλα;;

κι εγω!!!!

Καλημερες!Εμενα η μικρη εξακουλουθει να θηλαζει 538 φορες τη μερα κ τη νυχτα (ειμαι σα ζομπι,ειδικα χθες δε κοιμοταν,ολο εκλαιγε-εχει κ 3 μερες να χ*#&@*ει,αφηστε...

Διαφημίσεις

Χαχα, όντως, εμείς τίποτις, ούτε δόντια ούτε περίοδο...ίσως επειδή θηλάζει πολύ ακόμα, δεν ξέρω. Ευτυχώς σήμερα έφαγε κάπως καλύτερα.

Αθήνα κ εμένα πλαντάζει όταν λείπω κ εγώ κ ο μπαμπάς. Με κανέναν δεν κάθεται η σκατούλα. Ευτυχώς τώρα κάθεται λίγο κ παίζει μόνη της στο πάρκο -πρωτάκουστα πράγματα!

Να σας πω, ψήνεστε για καμιά συνάντηση μεγάλη βδομάδα;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλησπέρα!!!!!! Σήμερα έχω ψοφήσει στις δουλειές και ο νεροχύτης είναι πάλι γεμάτος.

Geo όλα στα δόντια τα ρίχνουμε, σου εύχομαι να βγουν κάπως μαζεμένα, να έχεις την γκρίνια μια και καλή.

Στέλλα δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο πόσο συχνά θηλάζει γιατί εμένα κάνει πολύ καιρό 3 θηλασμούς την ημέρα. Μάλλον είναι θέμα οργανισμού. Εγώ πάλι έχω κάτι τρελές ενοχλήσεις στη κοιλιά χαμηλά και οι ορμόνες οργιάζουν. Έχω και ένα φόβο γιατί όλα αυτά τα συμπτώματα τα είχα στις αρχές της εγκυμοσύνης και δεν θέλω καθόλου μια δεύτερη στο καπάκι, όχι πριν αδυνατίσω και ρίξω λίγο τις πιθανότητες για διαβήτη κύησης. Από δίαιτα καλά πάω έχω χάσει 3,5 κιλά και η σύμβουλος μου είπε ότι δεν κάνει να χάνουμε πάνω από 2 κιλά το μήνα γιατί αυξάνονται οι τοξίνες στο γάλα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μάλλον είναι θέμα οργανισμού. Εγώ πάλι έχω κάτι τρελές ενοχλήσεις στη κοιλιά χαμηλά και οι ορμόνες οργιάζουν. Έχω και ένα φόβο γιατί όλα αυτά τα συμπτώματα τα είχα στις αρχές της εγκυμοσύνης και δεν θέλω καθόλου μια δεύτερη στο καπάκι, όχι πριν αδυνατίσω και ρίξω λίγο τις πιθανότητες για διαβήτη κύησης.

ωω....λες??

Από δίαιτα καλά πάω έχω χάσει 3,5 κιλά και η σύμβουλος μου είπε ότι δεν κάνει να χάνουμε πάνω από 2 κιλά το μήνα γιατί αυξάνονται οι τοξίνες στο γάλα.

τους 2 πρώτους μήνες έχασα όλα τα κιλά μαζεμένα:confused:.....χωρίς διαιτα....έφυγαν με τα ξενυχτια και τους θηλασμούς.....ήταν χάλια το γαλατάκι μου?:-(

c2Gbp2.png

oxι καλη μου,τιποτα δεν επαθε το γαλατακι σου!!οι φτωχες μαμαδες μια χαρα γαλα εχουν...ακου τοξινες...συγνωμη μα διαφωνω(κ ειμαι κ διαιτολογος)..οκ,συμφωνω οχι πανω απο 2 κιλα λογω θηλασμου (ισως φτωχυνει ποιοτικα σε λαθος διατροφη,αν τρεφεσαι ιδανικα μια χαρα βαρος μπορεις να χασεις!! )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...