Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι, δε μου το πε, αλλά δε μου πε και να μη βάλω, οπότε αυτοσχεδιάζω:) Το κάνει να, πάντως... Ακόμα και χθες με το 39 το 'φαγε! Μόλις γίνει καλά θα ξεκινήσω και φακές κόκκινες ή φάβα.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αυτό εννοούσα με το "υπομονη" ότι ήθελε το χρόνο της... Όσο για το αν θα επαναλάβει την ίδια επιτυχία... ε μην περιμένεις ότι κάθε μέρα θα τρώει το ίδιο... μία έτσι μία αλλιως είναι...

Λοιπόν για πρωί εμείς είχαμα ξεκινήσει με ενα φρουτο ανά βδομάδα. Τρώμε τα πάντα εκτός από φράουλα κ τα εξωτικά φρούτα.

Το μεσημέρι τρώμε λαχανόσουπες (καρότο, πατάτα, σέλινο, κολοκύθι, ντομάτα, μπρόκολλο, αρακά) ανά δύο μέρες, τις επόμενες δύο μέρες προσθέτουμε κοτόπουλο μετά ξανά λαχανόσουπα κ μετά προσθέτουμε μοσχάρι κ ξανά λαχανόσουπα.... Επίσης, όλο λέω να φτιάξω κ φασολάκια πράσινα...

Το απόγευμα εγώ δίνω 4 επιλογές.

1. τραχανά (σταρένιο χωρίς αβγό)

2. αβοκάντο, ψωμί, λάδι, λεμόνι (έχει γίνει το αγαπημένο του)

3. ντομάτα, παξιμάδι. ανθότυρο, λαδάκι

4. πρόβειο ή κατσικίσιο γιαουρτάκι (προσθέτω κ λίγη λιωμένη μπανάνα)

Αυτά κοριτσάκι...

Η αμάντε θα σου πει κ για ένα site..... Για πες αμ...:rolleyes:

στις επιλογες 2 κ 3 βρεχω ψωμί ή παξιμαδι ε?

ναι, ναι τώρα.......χαχααα......αυτό εδώ είναι το site http://www.wholesomebabyfood.com/index.htm

Eπίσης για απογευματινο του δίνω, γλυκοπατατα+μηλο ή λίγο γιαούρτι, κολοκύθα.

Μπορείς να της δίνεις και κάποιο δημητριακό, όπως βρώμη (βρασμένη εννοείται με φρουτάκια π.χ. μπανάνα ή και μήλο)

Στις φρουτόκρεμες ή στο απογευματινο γιαουρτι με καποιο φρουτο, προσθέτω μια τσιμπια κανέλα κάποιες φορές.....αλλά αυτό άστο για αργότερα

Σήμερα θα του κάνω αγκινάρες αλα πολίτα μπλούμ....χαχαχαχαχα......αγκιναρα,καροτο,πατατα, αρακά

το ματιασα το παιδιιιιιιιιιιιιιιι,η κακουργα..εφτιαξα μπανανα πορτοκαλι υπεργλυκια κρεμα κ ουτε να δοκιμασει..φτουυυυυυ μου κανει...:-(

Διαφημίσεις

τη μπανανα την εβαλα για να δειτε το μεγεθος, και τη νουτελα για να...φατε ψάρια! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχω λιωσειιιιιι:lol::lol::lol:

ειναι πολύ καλη ιδεα πάντως, το είχε κανει και μια φιλη μου και ειναι απο τις λιγες μπομπο που εχω κρατήσει.

μπράβοοοοοοοο geo καλές μάσες. εμείς χθες περάσαμε ένα βράδυ χάλια, η μικρή βγάζει τα δύο επάνω δόντια και ξύπναγε με κλάματα κάθε τρεις και λίγο

:? ευχομαι να ηρεμησει γρηγορα ντιμ!! κι ο δικος μου εχει λιγη γκρινια αυτες τις μερες, ευτυχως οχι το βραδυ...

Εγώ τα πήρα όλα από δύο (συν Depon σιρόπι) και χθες το εγκαινιάσαμε γιατί χτύπησε 39άρια η μικρή

περαστικα στη μικρη, στελλίτσα

στις επιλογες 2 κ 3 βρεχω ψωμί ή παξιμαδι ε?

ναι

το ματιασα το παιδιιιιιιιιιιιιιιι,η κακουργα..εφτιαξα μπανανα πορτοκαλι υπεργλυκια κρεμα κ ουτε να δοκιμασει..φτουυυυυυ μου κανει...:-(

μην αγχωνεσαι, ειναι και με τις μερες τους

δε δοκιμασε καν!αλλα κ παλι αν της το δωσω στο χερι το τρωει..μηπως δε θελει μπανανα?μηπως τα θελει ζεστα?

δινε της στο χερι και ξαναπροσπαθεις αυριο παλι

c2Gbp2.png

Geo όπως το λέει η άμ είναι με τις μέρες τους...

Πάντως μετά τη μπανάνα βάλε μήλο κ μάλιστα βάλτο λίγο βρασμένο... ίσως είναι πιο εύκολο για τη μικρή να το φάει...

όσο για το χέρι κ μένα μερικές φορές δεν τα θέλει από το κουτάλι, αλλά από το δάχτυλο... Τι να πω... άβυσσος...

Εμείς σήμερα για να φάμε τη σουπίτσα με το κοτόπουλο, έπρεπε να του δίνω λίγο λίγο με το χέρι ανθότυρο... κ τσουπ από πίσω κουταλιά φαγητό...

αν πάντως βάλεις παξιμάδι να το βάλεις αρκετή ώρα σε νερό για να γίνει σαν σφουγγάρι κ το ψωμί πάλι να το μουλιάσεις...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

περαστικα στα κοριτσακια ντι, και στελλίτσα! 39 γιατι? ουφφφ θα τα ειχα χρειαστει, δεν ειμαι καθολου εμπειρη με πυρετους...μηπως εχει κανα λαιμο? σημερα πως ειναι? ευτυχως ερχεται σαββατοκυριακο και θα την φροντισεις....

γκεο, κι εμενα τωρα αρχισε να τρωει καλυτερα μην αγχωνεσαι θα φαει... δωσε της ο,τι της αρεσει... και στο χερι δνε πειραζει, νομιζω οτι δεν ειναι του αλεσμενου η δικια σου θα φαει μια και καλη

Εγω του εδωσα ψωμακι την κορα στο χερι, ξετρελαθηκε το παπαριασε τελειως! επισης του εδωσα κομματακι ανθοτυρο με το χερι μου μια χαρα το εφαγε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

και για να ανεβετε και παλι φρέσκο:

μαμα, ελα να πουμε τα χαρωπάτα!

.... οχι δεν ειναι καποιο χωριό της Κεφαλονιάς

εννοουσε το " χαρωπά τα 2 μου χερια τα χτυπω"

χαχαχαχαχαχαχαχα

Στο ιδιο μηκος κυματος 25η μαρτιου με ρωτουσε "Μαμα τι ειναι μούξα?

"Μου ξανάρχονται ένα -ένα...."

eNeap2.pngTSzHp3.png

και για να ανεβετε και παλι φρέσκο:

μαμα, ελα να πουμε τα χαρωπάτα!

.... οχι δεν ειναι καποιο χωριό της Κεφαλονιάς

εννοουσε το " χαρωπά τα 2 μου χερια τα χτυπω"

χαχαχαχαχαχαχαχα

Στο ιδιο μηκος κυματος 25η μαρτιου με ρωτουσε "Μαμα τι ειναι μούξα?

"Μου ξανάρχονται ένα -ένα...."

Δεν υπάρχει αυτό το κορίτσι... έχω πέσει κάτω κ γελάω ... κ ο μικρός με κοιτάει σαν χάνος...

περαστικα στα κοριτσακια ντι, και στελλίτσα! 39 γιατι? ουφφφ θα τα ειχα χρειαστει, δεν ειμαι καθολου εμπειρη με πυρετους...μηπως εχει κανα λαιμο? σημερα πως ειναι? ευτυχως ερχεται σαββατοκυριακο και θα την φροντισεις....

γκεο, κι εμενα τωρα αρχισε να τρωει καλυτερα μην αγχωνεσαι θα φαει... δωσε της ο,τι της αρεσει... και στο χερι δνε πειραζει, νομιζω οτι δεν ειναι του αλεσμενου η δικια σου θα φαει μια και καλη

Εγω του εδωσα ψωμακι την κορα στο χερι, ξετρελαθηκε το παπαριασε τελειως! επισης του εδωσα κομματακι ανθοτυρο με το χερι μου μια χαρα το εφαγε!

Την κόρα? Πως? Τι ψωμί? Θέλω κ εγώ να του δώσω κ φοβάμαι....

Εμένα αρχίζει κ μασουλάει ήδη (έχουμε κ 5 ήδη δοντάκια κ βγάζουμε κ 6 τώρα)... Λέτε να μην τα κάνω τελείως νιανιά?

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κόρες?? που χαθήκατε??

Ο μικρός δεν πολυθηλαζει πια:?.....πίνει τα ξημερωματα κατα τις 6, ίσως και καποια φορά στις 8-8.30 και μετά το βράδυ πάλι.....εννοείται πως προσφέρω ενδιάμεσα αλλά με "φτύνει" χαχαχαχαχα.......τόσο πολύ χορταίνουν απο τη "μάσα":confused:???

c2Gbp2.png

Καλησπέρα σε όλες!

Περαστικά, Ντιμ... Σε κόλλησε η Στεφανία, φαίνεται... Ευτυχώς σήμερα δεν το χει περάσει το 38,5 και ευτυχώς τα μωρά δεν πτοούνται από τον πυρετό όπως εμείς, αλλιώς θα χα φρικάρει. Την έχω με εναλλάξ ντεπόν και ομοιοπαθητικό κι ελπίζω ως τη δευτέρα να ναι καλά.

Με το φαί, εννοείται, πήγαμε ΠΟΛΥ πίσω, δε θέλει ούτε να το δει, μόνο να θηλάζει. Αλλά και πριν θήλαζε αρκετά. Τις καθημερινές 8, 9.30, καμιά φορά και μέσα στην ημέρα και μετά πάλι το απόγευμα 19.00, 21.00 και ανά δίωρο-τρίωρο μέχρι το πρωί. Το σκ που μ'έχει πρόχειρη, όποτε της γυαλίσει...

Πάω να θερμομετρήσω, σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Τι κάνετε κόρες?? που χαθήκατε??

Ο μικρός δεν πολυθηλαζει πια:?.....πίνει τα ξημερωματα κατα τις 6, ίσως και καποια φορά στις 8-8.30 και μετά το βράδυ πάλι.....εννοείται πως προσφέρω ενδιάμεσα αλλά με "φτύνει" χαχαχαχαχα.......τόσο πολύ χορταίνουν απο τη "μάσα":confused:???

Μην αγχώνεσαι Am και μένα τις περισσότερες φορές έτσι είναι.. εκτός αν κάτι τον αγχώσει οπότε κ θα ζητήσει λίγο μεμέ της μαμάς του... :tongue:

καλησπέρα!!!!!! Αρρώστησα ευτυχώς δεν έχω πυρετό. am και εμένα έτσι πίνει γάλα

Περαστικά Ντιμάκι...

Καλησπέρα σε όλες!

Περαστικά, Ντιμ... Σε κόλλησε η Στεφανία, φαίνεται... Ευτυχώς σήμερα δεν το χει περάσει το 38,5 και ευτυχώς τα μωρά δεν πτοούνται από τον πυρετό όπως εμείς, αλλιώς θα χα φρικάρει. Την έχω με εναλλάξ ντεπόν και ομοιοπαθητικό κι ελπίζω ως τη δευτέρα να ναι καλά.

Με το φαί, εννοείται, πήγαμε ΠΟΛΥ πίσω, δε θέλει ούτε να το δει, μόνο να θηλάζει. Αλλά και πριν θήλαζε αρκετά. Τις καθημερινές 8, 9.30, καμιά φορά και μέσα στην ημέρα και μετά πάλι το απόγευμα 19.00, 21.00 και ανά δίωρο-τρίωρο μέχρι το πρωί. Το σκ που μ'έχει πρόχειρη, όποτε της γυαλίσει...

Πάω να θερμομετρήσω, σας φιλώ!

Στελλίτσα περαστικά... Άντε κρίμα να ταλαιπωρήστε έτσι...

Φιλάκια πολλά σε όλες

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...