Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

00020403.gifκαλημεραααααααααααααααααααααααααα

εμενα με εσωσε το μελανι,κ δε φευγει κ ετσι κανει τη δουλεια του...απο τοτε τιποτα..μονο τη κρεμα της βελεντα βαζω κ οχι καθε φορα! (τη πλενω παντα,ποτε μωρομαντηλο εκτος κ αν ημαστε εξω... )

Κ εγώ δεν βάζω μωρομάντηλα μόνο έξω...

Και της βελέντα επίσης την έβαζα (τώρα όχι για να φύγει πρώτα η κοκκινίλα)...

κι εμενα το χει κανει παλαιοτερα...μην ανησυχεις..

Ευχαριστώ geo...

χμ... και που ήσουν κυρία μου???

Πως είναι το ματάκι της μπουμπους σου?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικολ στειλε προσκλ να παρω καμια ιδεα

ειρηνη

μαμα αυτη ποια ειναι? κοιτψντας μια εικινα της παναγιας με τον χριστο (νταξ ομολογω δεν ειμαι της θρησκειςας-εκκλησιας καθολου)

-η παναγια

-αααααααα και αυτο τοτε ειναι ο παναγουλης!

χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Galat θεά η μικρή!!!!!!!

Νικολίνα μου ήμουν Αθήνα στους δικούς μου. Το ματάκι της μικρής δεν τρέχει συνέχεια. Είναι συνέχεια υγρό, κάνει πολύ εύκολα υπεφικίντιδα και τσίμπλες. Μέχρι τώρα έχουμε χαλάσει 1,5 μπουκαλάκι tobrex. Ο παιδο – οφθαλμίατρος μου είπε ότι μάλλον θα ανοίξει λόγο της ζέστης και ότι ουσιαστικά δεν βοηθάει το μασάζ για να ανοίξει ο δακρυγόνος αδένας. Μου είπε να το κάνω αλλά περισσότερο για δικούς μου ψυχολογικούς λόγους και ότι σε ένα παιδάκι αν είναι να μην ανοίξει ο αδένας, δε πρόκειται να ανοίξει από το μασάζ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Σόρι που έχω χαθεί, έχω τις μαύρες μου όπως σας είπα, η μικρή βήχει ακόμα, χθες την πήγαμε στον παιδίατρο να την ακροαστεί, ευτυχώς δε βρήκε κάτι ανησυχητικό, αλλά σήμερα έχει ξυπνήσει από τις 6.30, δεν τρώει πολύ-πολύ και όλο κλαίει. Ουφ, παιδιά, τα χω φτύσει -ψυχολογικά κυρίως. Από τη μία ηρεμώ λίγο στη δουλειά, από την άλλη αγχώνομαι τρελά που δεν είμαι μαζί της κι έχω τύψεις και και και...

Τελοσπάντων...

Νικολίνα, μήπως δεν είναι σύγκαμα αλλά καμιά αλλεργιούλα σε τροφή; Για ρώτα τον ντοκ...

Ντιμ, περαστικά, δε σου έχω απαντήσει ακόμα, το θυμάμαι τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Το σημειώνω τώρα...

Χαπάκι, καλορίζικο!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Αθηνά... με έκανες να γελάσω... χαχαχα... ο παναγουλης...

Θα σας στείλω κ φωτό να δείτε τα προσκλητήρια... αν δεν τα καταφέρω τώρα το απόγευμα...

Στελλίτσα... κουράγιο... κ περαστικά στη μικρή...

Κοριτσάκι μου τι να σου πω... δεν ξέρω... Ίσως είναι ακόμα νωρίς για να "ανέβουμε"... τι να πω? Για πείτε εσείς οι πιο έμπειρες μάνες...

Όσο για το αν είναι σύγκαμα... όταν τον είχε δει έτσι είχε πει... κ δεν έχει αλλαξει κ κάτι... θα δουμε πάλι την Δευτέρα...

Καλημέρα σε όλες!

Σόρι που έχω χαθεί, έχω τις μαύρες μου όπως σας είπα, η μικρή βήχει ακόμα, χθες την πήγαμε στον παιδίατρο να την ακροαστεί, ευτυχώς δε βρήκε κάτι ανησυχητικό, αλλά σήμερα έχει ξυπνήσει από τις 6.30, δεν τρώει πολύ-πολύ και όλο κλαίει. Ουφ, παιδιά, τα χω φτύσει -ψυχολογικά κυρίως. Από τη μία ηρεμώ λίγο στη δουλειά, από την άλλη αγχώνομαι τρελά που δεν είμαι μαζί της κι έχω τύψεις και και και...

Τελοσπάντων...

Νικολίνα, μήπως δεν είναι σύγκαμα αλλά καμιά αλλεργιούλα σε τροφή; Για ρώτα τον ντοκ...

Ντιμ, περαστικά, δε σου έχω απαντήσει ακόμα, το θυμάμαι τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Το σημειώνω τώρα...

Χαπάκι, καλορίζικο!

Άντε να στείλουμε όλες θετική ενέργεια η μία στην άλλη για να ανέβουμε??? Άντε... ελάαατεεεε....

EP8Ip2.png

post-26699-14825440743136_thumb.jpg

Το πίσω μέρος..

Και σας θυμίζω ότι μου τα έφτιαξε ένας ξάδερφος μίας φίλης μου, που έχει ταλέντο στην ζωγραφική. Τα χρωμάτισε με ξυλομπογιές κ σκαναρισμα κ όλα στο χέρι...

Πως σας φαίνονται?

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

πολυ ομορφο νικολ!

Στελλουνα και λοιπες νταουνιασμενες σας φιλω, περιεργως εγω ειμαι σχετικα καλα, και θα σας βαζω ατακες της Ειρηνης αν ανεβαινετε!

Πχ μαμα μπηεκς στο ιντερνετ?

-ναι

- και απο που βγηκες?

χαχαχαχαχαχαχα

Για το βηχα της φασολινας μηπως να δοκιμαζες και υγραντηρα(δεν ειχα ποτε αλλα που ξερεις)

νικολ για το συγκαμα, μπορει να ειναι συγκαμα αλλα να σημαινει αλλεργια... επισης δεν κοβεις για λιγο τα οξινα(αν βαζεις πορτοκαλι στη φρουτοκρεμα ή ακτινιδιο)

εμεις λααααου λαου με τις τροφες τις δοκιμαζουμε πολυ σταδιακα κι ετσι ακομα δεν εχουμε δοκιμασει ολο το ρεπερτοριο, παντως το παξιμαδι-λαδι-ντοματα τρελο χιτακι(ανθροτυρο δεν βαζω ακομα σε καμια εβδομαδα)

εγινε σαν ταραμας το τσακισε

επισης το αβοκαντο ψωμι λαδι λεμονι

Α! Βρηκα εναν ωραιο τραχανα στον σκλαβετνιτη, ολικης(σκουρο δηλ) γλυκο με προβειο γαλα. λεγεται ΑΡΚΑΔΙΑ. Τον εχει και σε ξυνο(εμενα μου αρεσει περισσοτερο)

θα τον δοκιμασω και θα σας πω, γιατι ολοι οι αλλοι εχουν απο γιαουρτι και γαλα αδιευκρινιστο, μεχρι γαλα σκονη και μεχρι αυγα!

αυταααααααα

τα κοιμισα ε ,ναι απιστευτος συγχρονισμος, παω για κανα σιδερωμα

eNeap2.pngTSzHp3.png

τώρα τα είδα....κατι θα είχε μπλοκάρει

πολύ ωραία:D.....

θέλω κι εγω εναν καλλιτέχνη για τα 4 προσκλητηριά μουυυυυυυυυυυυυυυ

για πες πως τα κάνατε....πήρες το χαρτί και εκτύπωσες κειμενο απο το pc?

galat απίστευτη η μικρή...χαχαχαχα...

c2Gbp2.png

Am αν θέλεις να σου δώσω το mail του παιδιου... βέβαια δεν ξέρω αν θα συμφέρει για τόσα λίγα που θες...

Το κειμενάκι το βρήκα στο parents ... μεταξύ πολλών άλλων... κ πήρα χαρτί (λίγο χοντρό) κ τα τύπωσα... Λίγο ταλαιπωρήθηκα με την διάταξη στο word, αλλά αν μου δώσεις το mail σου μπορώ να σου στείλω την διάταξη κ μερικά κειμενάκια κ να αλλάξεις ή να προσθέσεις ό,τι θες.

Αθηνά.... προσκυνώ την Ειρήνη... Θ Ε Α....

Αντε να το δοκιμάσω κ να αφαιρέσω το μανταρίνι...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...