Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάρες!!! nikolina θες να σου στήλω κεραλοιφή που φτιάχνει η μαμά μου και είναι σούπερ;;

εγώ δεν έχω καλά νέα πήγα τη μικρή σε παιδοοφθαλμίατρο γιατι το δεξι μάτι συνέχεια δακρύζει και τσιμπλιαζει και τελεικά ο δακρυγόνος αδένας είναι κλειστός, αν δεν ανοίξει μέχρι τέλος Ιουνίου θα πρέπει να κάνει επέμβαση η οποία βέβαια θέλει ολική νάρκωση. επίσης έχει υπερμετροποία σε μικρό βαθμό, θα χρειαστεί έναν επανέλεγχο σε 2 χρόνια εκτός και αν δούμε να ψιλοαλιθορίζει οποτε θα πρέπει να τη φέρουμε να τη δει. (sorry για τα ορθογρφικά σας έβγαλα τα μάτια)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κουκλιτσες,δεν ειχα ιντερνετ και δεν ξερω τα νεα σας για πολυ καιρο...εμεις ειμαστε μια χαρα,μετακομισαμε σε ενα πολυ μεγαλυτερο σπιτι...

ο μουργακος μεγαλωνει και θεριευει...

ντιμ μου διαβασα τα νεα σας,ελπιζω να μην χρειαστει να κανετε επεμβαση και να πανε ολα καλα με τα ματακια της μικρης σου

76IGp3.png

Kαλημέρα!!!

Αντε βρε χαπάκι και ανησυχήσαμε....σε "ψάχναμε" κάτι σελιδες πιο πρίν....καλή προσαρμογή στο καινουργιο σας σπίτι:D....φιλάκια στον μικρό!

Ντιμ κι εγώ ευχομαι να πάνε όλα καλά με τη μπουμπου!!

c2Gbp2.png

Καλημέρα...

Ντιμάκι περαστικά... Ελπίζω να την γλιτώσετε κ να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα... Μασαζάκι δεν παίρνει να κάνεις για να ανοίξει?

Όσο για την κεραλοιφή πήρε ο χάμπι από φαρμακείο... (αν κ δε μου φαίνεται τόσο καλή.. τεςπα...) Ευχαριστώ πολύ πάντως.... Αληθεια είναι πηχτή αυτή η κεραλοιφή? Είναι σαν στόκος? Κ γυαλίζει?

Πάντως από χθες που βάλαμε βαλσαμέλαιο κ πλυθήκαμε κ με βάλσαμο κ βάλαμε κ την κρέμα που μου είπε ο γιατρός (κ την ξαναβρήκαμε) είμαστε πολύ καλύτερα... Θα βάλω κ την κεραλοιφή στα ενδιάμεσα (δεν πιστεύω να μην μπορώ να την βάζω συνέχεια στην αλλαγή της πάνας??? γιατί την κρέμα την βάζω μόνο 2 φορές την ημέρα αν κ φυτική)...

Χαπάκι καλή προσαρμογή... κ φιλάκια στο μπεμπόνι...

Αμ ήρθε η κανάτα???

Αααα επίσης, τύπωσα το πρόχειρο προσκλητήριο... βγήκε πολύ καλό... θα σας στείλω φωτό...

Κορίτσια κάτι έκτακτο... Δείτε αυτό κ προσέξτε τι αγοράζετε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=292004&cid=5

Φιλιά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

νικολ σήμερα ήρθε αλλά πρεπει να παω απο το ταχυδρομείο γιατί ήταν ψιλομεγαλο το δεμα και δεν μπορουσε να το φέρει ο ταχυδρόμος....

περιμένω φωτο απο τα προσκλητήριααααα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

nikolina respect gia mia ακομα φορα στον ντοκ...τα a vogel προιοντα ειναι πολυ ψαγμενα τα ειχα βρει μονη μου οταν ειχα αρρωστησει πριν 3 μηνες και δεν ηθελα να παρω τιποτα χημικο...πηρα ενα σιροπι και εδωσα και στη μικρη της εκανε θαυματα!

και εχει μονο μελι αχλαδι και αγριο ελατο.

ειναι καταπλητικα προιοντα θα παρω σιγουρα και οδοντοκρεμα

Αν δεν τα βρισκεις, παρηγγελετα απο καποιο ελληνικο φαρμακειο ονλαιν, τα εχουν, για πιο φθηαν δεν ειχα προλαβει να κοιταξω το βιαζομουν....

η δικια μου κεραλοιφη ειναι πηχτη σαν παγωμενο λιπς καπως...αλλα μαλακωνει αμεσως και οταν την απλωνω εναι διαφανη στον πωπω σαν λαδι.

Ντιμακο περαστικα ο πορος ειανι συνηθισμενο αρκετα να φρασσει, ειανι ρουτινας επεμβαση... της κανεις μασαζακι? ισως ανοιξει και δεν χρειαστει η επεμβαση...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά όντως καλά κ φυτικά προϊόντα αλλά δεν έκανε κ πολλά.... τώρα σε συνδυασμό με το βαλσαμέλαιο, την κεραλοιφή κ αυτή νομίζω ότι πάει κάτι να γίνει...

Αυτή που πήρα εγώ είναι λίγο νιανιά... για να δουμε ... ελπίζω να κάνει δουλειά

EP8Ip2.png

Καλή αρχή Am....

Κοριτσάρες... για ρίξτε καμία ιδεα για το τι χρειαζόμαστε για ένα χρήσιμο (κ άχρηστο) φυτικό (όσο γίνεται) φαρμακείο... Τώρα που έρχονται διακοπές κ εξορμήσεις... Πρέπει να εξοπλιστώ με πραγματάκια (π.χ. για τσιμπήματα τι βάζουμε?)... Για πείτε...

:rolleyes:

EP8Ip2.png

nikolina αν καταλαβα καλα εχεις θεμα με το συγκαμα ε?

εγω του βαζω μονο το βραδυ sudocrem για μενα ειναι η καλυτερη και 1-2 φορες που κοκκινισε λιγακι γιατι καθυστερησα να τον αλλαξω εβαλα λιγο μετα ηταν οκ

καλησπερα σε ολες σας και στα μπεμπακια σας,ευχαριστω για τις ευχες σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες... που είστε όλες? Επέστρεψε το χαπάκι ε?

Κοριτσάκι έχω θέμα ναι... κ επειδή έχει κρατήσει τόσο πολύ το σκέφτομαι να του βάλω χημικά... Μέχρι τώρα δεν του έχω βάλει τίποτα χημικό... αλλά έχω σκάσει που δεν φεύγει η κοκκινίλα με τίποτα... Εχτές ενώ μέχρι το απόγευμα ήταν καλύτερα (με την vogel, το βαλσαμέλαιο κ την κεραλοιφή) από το απόγευμα πάλι κατακόκκινο... Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω... Εντωμεταξύ να το αφήσω λίγο ανοιχτό όπως όλοι λένε... αυτό το σκατό αρχίζει κ εξερευνεί το σώμα του κ το έχει κάνει σφεντόνα... :rolleyes:

Αυτά τα λίγα...

Αθηνά που είσαι?

Στελλίτσα?

Ντιμάκι ???

Ζουζουνέλ?

και όλες οι μανουλίτσες.... που είστε????

EP8Ip2.png

Κοριτσάκια... λίγο πριν μου ξύπνησε ο μικρός ανύσηχος... προσπαθουσε να σηκώσει το κεφαλάκι του κ κατάλαβα ότι ήθελε να ρευτεί... Οπότε τον σήκωσα κ έβγαλε γαλατάκι από τη μύτη του... κ μετά ρεύτηκε...Τι είναι τουτο πάλι? Δεν το έχει ξανακάνει.... :confused:

EP8Ip2.png

00020403.gifκαλημεραααααααααααααααααααααααααα

εμενα με εσωσε το μελανι,κ δε φευγει κ ετσι κανει τη δουλεια του...απο τοτε τιποτα..μονο τη κρεμα της βελεντα βαζω κ οχι καθε φορα! (τη πλενω παντα,ποτε μωρομαντηλο εκτος κ αν ημαστε εξω... )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...