Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ti einai το Ρέα?

Επισης για την αγάβη το ξερω κι εγώ ααααααααααα ηταν ερωτηση παγίδα! χαχαχαχαχα

Καλ το πλέξιμο πρεπει να ειναι σουπερ αγχολυτικο ντιμ, παλια μου ειχε δειξει βελονακι η γιαγια μου πριν χροοοοοοοονια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες...

Τι κάνετε?

Πως είστε?

Αθηνά πως ήταν η βάφτιση? Περιμένουμε φωτό...

Αμ την παρέλαβες την κανάτα? Επειδή είναι από διαφορετικά καταστήματα για αυτό δεν ήρθαν μαζί... Στο έλεγε κ στο mail...

Ντιμάκι κάτι καινουριο από τη μπουμπου σου???

Στελλίτσα τι κάνεις?

Geo ακόμα μου έχεις θυμώσει?

Παρουσίες-απουσίες... στις υπόλοιπες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα , ηταν τελεια η βαπτιση αλλα και ο μικρός κυριος ουτε κιχ δεν εβγαλε ο καημενο μου! κοιμηθηκε και με τη μουσικη τερμα σε καποια φαση...χαχαχαχαχα

Για να δουμε αν θα ειναι ετσι ησυχο οταν βαπτιστει και αυτος!

Σημερα παρελαβα ενα φορεματακι monsoon απο αγγλια 30 ευρω(εδω εκανε 85) και ειναι τελειοοοοοοοοοοοοο πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα. Ακομα και για βαπτιστικο θα μπορουσα να το δωσω στην μπουμπου, αλλα τωρα εκλεισα ηδη, δεν πειραζει θα της το δωσω στα πρωτα της γενεθλια.

Επισης εκανα και μι παραγγελια απο Iherb ena katapliktiko σαπουνι και ενα σιροπι ω3 για την ΕΙρηνη... τι φοβερο σαιτ και μονο 4 δολ μεταφορικα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα , ηταν τελεια η βαπτιση αλλα και ο μικρός κυριος ουτε κιχ δεν εβγαλε ο καημενο μου! κοιμηθηκε και με τη μουσικη τερμα σε καποια φαση...χαχαχαχαχα

μπράβο το αγόρι μας:D

Σημερα παρελαβα ενα φορεματακι monsoon απο αγγλια 30 ευρω(εδω εκανε 85) και ειναι τελειοοοοοοοοοοοοο πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.

μια χαρά...αυτές είναι τιμές!!

Επισης εκανα και μι παραγγελια απο Iherb ena katapliktiko σαπουνι και ενα σιροπι ω3 για την ΕΙρηνη... τι φοβερο σαιτ και μονο 4 δολ μεταφορικα....

ποιο σαπούνι πήρες?.....κι εγω όλο σαπούνια παίρνω σε κάθε παραγγελια..χαχαχαχαχαχα

τα ω3 απο πότε της τα ξεκίνησες?

εγώ παίρνω για μένα του μερκολα

c2Gbp2.png

Καλημέρα μανουλες... που είστε όλες? Χαθήκαμε....

Αθηνά κ am δε σας πιάνουμε καθόλου.... ρίξτε link για να δουμε κ εμείς τα ψώνια σας...:tongue:

βρε κοριτσάκια έχουμε εδώ κ 2 μήνες το σύγκαμα να μας ταλαιπωρεί κ πιστεύω ότι τον ενοχλεί αρκετά γιατί εδώ κ μία βδομάδα δεν θέλει ούτε μπάνιο να κάνει... Πείτε τι να κάνω... Δεν είναι βέβαια όπως στην αρχή αλλά δεν έχει περάσει κ εντελώς... Αυτό με το νισεστέ που μου είπατε πως είναι αυτό? Τι υφή έχει?

Φιλάκια

EP8Ip2.png

Kαλημέρα!!!

ΤΟ Krill oil παίρνεις? τι μεταφορικά εχει?

ναι, αυτό....το παίρνω όταν έχει free shipping, αλλιώς δεν συμφέρει...το μάιο θα βάλει νομίζω πάλι

σαπουνι african black soap

καλά, δεν είναι τέλεια τα nubian??!!.....έχω παρει άλλα, την επόμενη θα πάρω και το african

παιρνω και τα bonner's.

Αθηνά κ am δε σας πιάνουμε καθόλου.... ρίξτε link για να δουμε κ εμείς τα ψώνια σας...:tongue:

βρε κοριτσάκια έχουμε εδώ κ 2 μήνες το σύγκαμα να μας ταλαιπωρεί κ πιστεύω ότι τον ενοχλεί αρκετά γιατί εδώ κ μία βδομάδα δεν θέλει ούτε μπάνιο να κάνει... Πείτε τι να κάνω... Δεν είναι βέβαια όπως στην αρχή αλλά δεν έχει περάσει κ εντελώς... Αυτό με το νισεστέ που μου είπατε πως είναι αυτό? Τι υφή έχει?

Φιλάκια

νικολ

σου κάνω copy το μνμ της κοπέλας

αφού την πλένω στη βρύση με λίγο αφρολουτράκι, την στεγνώνω από τα πολλά νερά με την πετσέτα. μετά ταμποναριστά την στεγνώνω με χαρτί απαλό στις πτυχώσεις του δέρματός της, να μην υπάρχει καθόλου υγρασία. με καθαρό χέρι της βάζω ελαιόλαδο με φορά από πάνω προς τα κάτω. βουτάω την παλάμη μου σε ένα δοχειάκι με ελαιόλαδο που έχω και με ανασηκωμένο το χέρι της το αλοίφω παντού. μετά παίρνω με το χέρι μου μπόλικο νισεστέ και της το βάζω από πάνω προς τα κάτω. κυρίως τα περνάω με τα δάχτυλα στις πτυχώσεις. γίνεται σαν κρούστα.

την πρώτη φορά μου έπεφταν λάδια, νισεστές κάτω. μετά είναι παιχνιδάκι.

και το κυριότερο, το μωρό δεν συγκαίγεται ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. τα υλικά είναι εύκολα, φτηνά, υπάρχουν σε κάθε σπίτι και δεν φορτώνεται το δερματάκι του μωρού με χημικά.

αν δεν υπάρχει ερεθισμός, βάζεις μόνο ελαιόλαδο.

εγώ του βάζω αυτή απο νεογέννητο http://www.iherb.com/Badger-Company-Baby-Balm-Chamomile-Calendula-2-oz-56-g/18407?at=0 είναι για πρόληψη.....αν θες να παραγγείλεις απο το iherb, κάπου είχa ξαναδώσει εκπτωτικό κουπονι UKA920

....επίσης πολύ καλή είναι αυτή (για πιο ευαίσθητα δερματάκια)http://www.etsy.com/listing/47387149/baby-bum-salve

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ποπο ψαγμένες μάνες! Εγώ τον Μερκολα τον έχω παρατήσει τελευταία γιατί μου την έσπασε λίγο το hard sell, αλλά Ω3 πρέπει να ξεκινήσω άμεσα γιατί τα νεύρα είναι τσίτα.

Δε σας γράφω πολλά γιατί θα με μαλώσει η Νικολίνα που είμαι ντάουν:) Θα περάσει, όμως, που θα πάει...

Φιλιά πολλά!

ΠΣ. Α, Νικολίνα, για το επίμονο σύγκαμα έχω διαβάσει ότι δουλεύει τέλεια το μελάνι (από το φαρμακείο)....

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

a nai ki emena μου την σπαει ο μερκολα γιατι ειναι πολυ εμπορικός....απλα μαθαινω απο φιλες οπως πχ αμαντε χαχαχαχα τι παιρνουν και το ψαχνω... δεν εχω παρει ποτε απο μερκολα...τον μαιο θα τον τιμησω!

Παντως πρωτη παραγγελια που εκανα αο iherb exei πολυ λιγα μεταφορικα, θα το τιμησω στο μελλον δεόντως!

Νικολινα, πιστευω οτι μερος της γκρινιας ειανι και το συγκαμα... ο ντοκ δεν σου ειπε να βαλεις κατι?

εμενα δεν εχουν συγκαει ποτε(και δεν τα αλλαζω/πλενω και συχνα χαχαχαχαχα) αλλα σε καποιες φορες που εβλεπα να παει να κοκκινισει εβαζα κεραλοιφη (απο ροζμαρινο αλλα ισως υπαρχει και αλλου πιο φθηνη)

επισης και το βαλσαμολαδο μηπως κανει? για ψαξτο... (σπαθολαδο λλιως)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ποπο ψαγμένες μάνες! Εγώ τον Μερκολα τον έχω παρατήσει τελευταία γιατί μου την έσπασε λίγο το hard sell, αλλά Ω3 πρέπει να ξεκινήσω άμεσα γιατί τα νεύρα είναι τσίτα.

Δε σας γράφω πολλά γιατί θα με μαλώσει η Νικολίνα που είμαι ντάουν:) Θα περάσει, όμως, που θα πάει...

Φιλιά πολλά!

ΠΣ. Α, Νικολίνα, για το επίμονο σύγκαμα έχω διαβάσει ότι δουλεύει τέλεια το μελάνι (από το φαρμακείο)....

Δε σε μαλώνω κοριτσάκι... κ εγώ down είμαι τελευταία...

Θα πάρω κ μελάνι...

a nai ki emena μου την σπαει ο μερκολα γιατι ειναι πολυ εμπορικός....απλα μαθαινω απο φιλες οπως πχ αμαντε χαχαχαχα τι παιρνουν και το ψαχνω... δεν εχω παρει ποτε απο μερκολα...τον μαιο θα τον τιμησω!

Παντως πρωτη παραγγελια που εκανα αο iherb exei πολυ λιγα μεταφορικα, θα το τιμησω στο μελλον δεόντως!

Νικολινα, πιστευω οτι μερος της γκρινιας ειανι και το συγκαμα... ο ντοκ δεν σου ειπε να βαλεις κατι?

εμενα δεν εχουν συγκαει ποτε(και δεν τα αλλαζω/πλενω και συχνα χαχαχαχαχα) αλλα σε καποιες φορες που εβλεπα να παει να κοκκινισει εβαζα κεραλοιφη (απο ροζμαρινο αλλα ισως υπαρχει και αλλου πιο φθηνη)

επισης και το βαλσαμολαδο μηπως κανει? για ψαξτο... (σπαθολαδο λλιως)

Πήρα βάλσαμο κ είπα να το φτιάξω μόνη μου αλλά επειδή δεν τα κατάφερα ζήτησα από τον χάμπι να μου το πάρει από φαρμακείο... Επίσης, θα πάρω κ εγώ αυτή την κεραλοιφή από ροζμαρίνο... (αυτή με την καλέντουλα ε?)

Ο γιατρός είχε πει να βάζω μία κρέμα της a vogel που, αφού με τα χίλια ζόρια την βρήκαμε, δεν έκανε κ πολλά (έως τίποτα) κ δεν την βρίσκω τώρα (έχει έλλειψη)....

Εντωμεταξύ εγώ συνέχεια τον πλένω κ τον αλλάζω πολύ συχνά ... μόνο το βράδυ τον αφήνω (αλλά του βάζω πολλή κρέμα )...

Λες ρε Αθηνά να είναι από αυτό η γκρίνια? Αν κ γκρίνιαζε κ από πριν... ίσως να γκρινιάζει κ για αυτό...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...