Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως....μην με βαρεσετε αλλα πιανει! χαχαχαχαχαχαχα για μενα, σε μικρο δεν θα εδινα ΠΟΤΕ ζαχαρη εννοειται....

Παντως συνεχεια γραφουν αρθρα για το ποσο κακο κανει η ζαχαρη....αυτοι ξεφυγαν λιγάκι χαχαχαχα

Και ευτυχως γιατι η μανα μου πρεπει να τα ακουει απο την τηλεοραση και οχι απο μενα "την υπερβολικη που δεν θα φαει και λιγο σοκολατιτσα το παιδι"

Μεχρι τα 2 η Ειηρνη δεν ειχε φαει ζαχαρη και αλατι ΚΑΘΟΛΟΥ

που ηταν πολυ πολυ δυσκολο γιατι σε οποια παιδικη χαρα να πας το μπισκοτο ρεει ελευθερα, ολα τα παιδικά παρτυ ειναι πανδαισία τζανκ και ζαχαρης και ειναι δυσκολο να μην κοιταει σαν στερημενο και να ληγουρευεται....

Ομως επειδη ακριβως δεν ειχε μαθει σε γλυκιες γευσεις(ουτε μελι) δεν τα αναζητουσε, και...φροντιζα να πηγαινει ταισμενη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μετα δυστυχως το χασαμε λιγο ολο και τρωει χαζομαρες αλλα τι να γινει εστω και τοσο καλα ηταν που το κρατησε

Παντως υπαρχουν ωραιοτατα υποκαταστατα της ζαχαρης και ου κακαο , εχουεμ εν καιρω να γραψουμε πολλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρες κ από μένα...

ΠΟυ είστε όλες χαμένες????

geonutr δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες???? Πλάκα έκανα ε?

Am πως σου φαίνεται η κανάτα???

Galat πως είναι ο μικρός? Πέρασαν οι άφθες του?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

γκεο που τα βρισκει αυτα τα ιμοτικον χαχαχαχα

Νικολινα μου καλυτερα ειανι δοξα το θεό, αλλά μαι ανησυχια την εχει, υποψιαζομαι δοντι ομως.

Αμ..... εισαι πολυ ψαγμενη!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα μπραβο μπραβο μπραβο!

Μην μου πεις πως ξερεις και το σιροπι αγαβης και το λιναροσπορο αντι του αυγου????

Εγω εκελισα τα παντα για το κοριτσακι που θα βαπτισβω και ειμαι ευτυχισμνη, ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Θα σας πω περισσοτερα αυριο.... φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες

ναι,παρεξηγηθηκα..δε σου μιλαω τωρα...000203DB.gif

αχαχαχαχαχαχαχα (τελειο??? )

:cry: :cry: :cry: :cry:

γκεο που τα βρισκει αυτα τα ιμοτικον χαχαχαχα

Νικολινα μου καλυτερα ειανι δοξα το θεό, αλλά μαι ανησυχια την εχει, υποψιαζομαι δοντι ομως.

Μην μου πεις πως ξερεις και το σιροπι αγαβης και το λιναροσπορο αντι του αυγου????

Εγω εκελισα τα παντα για το κοριτσακι που θα βαπτισβω και ειμαι ευτυχισμνη, ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σας πω περισσοτερα αυριο.... φιλια

Με το καλό η βάφτιση... Μπράβο νονά.. θα περιμένουμε φωτό...

Όσο για αυτά που λέτε αντί αυγου κ λοιπά... μένω άναυδη.

Άσχετο.... χθες πήγα στο Ρέα... Πολύ χλιδή παιδιά... κάτι δωμάτια τεράστια... Με οθόνη από πάνω από το κρεβάτι σου ... Το μόνο κακό είναι ότι ΔΕΝ έχει πάρκινγκ (ή μάλλον έχει αλλά είναι μακριά κ μικρό κ σε λίγο επικίνδυνη περιοχή)...

Αυτά... φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κοριτσάρες δείτε αυτό http://www.sunnyside.gr/the_wardrobe/t-shirts_sweatshirts/green_baby_a-_line_top.html και αυτό για αγοράκια http://www.sunnyside.gr/the_wardrobe/t-shirts_sweatshirts/green_baby_a-_line_top.html πήρα 2, 3 πραγματάκια που είχε σε καλή τιμή

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Good morning!!!

Am πως σου φαίνεται η κανάτα???

nikol να σου πω να γελάσεις....άνοιξα το δέμα και μου είχαν στείλει μόνο τα φίλτρα....χαχααχαχαχαχαα.....η κανατα απο εβδομάδα

εννοείταιιιιιι.......αλλά να ξέρεις η αγάβη δεν ειναι και τόσο καλή, να διαβάσεις στο μερκολα......χαχαχαχαχαχαχαχαα

καλημέρα!!! Σήμερα είχα το καλύτερο ξύπνημα ever. Ξύπνησα απο μια φωνούλα που με φώναζε μαμά μουυυυ

ααααχχχχχ.....ντιμ σοβαρά λιωνω κάθε φορά που το γράφεις:D

c2Gbp2.png

θελω κ εγω μαμαμαμαμαμαμμαμα.......μονο μπαμπα λεμε και κουπεπου (και κανουμε κουπεπε ταυτοχρονα,χαχαχαχα)...σελω κεγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Με συγχωρειτε που μπαινω σφηνα στο καφε σας..Αλλα αν καποια κοπελιτσα δει κατι θα μας βοηθησει παρα πολυ....

εκλαπη αυτοκινητο απο την περιοχη μενιδιου ξημερωματα 9/4 μαρκας toyota corolla 1800ts χρωμα μολυβί 5θυρο και πινακιδες ΙΒΧ 8115 μεσα υπηρχε καθισματακι αυτοκινητου,χρωματος μπλε......παρακαλω για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο τηλ..6944376184 κ.Μαρια και στο εμαιλ [email protected]

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...