Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κούκλες για τις ευχές σας. Η μικρή πήρε φόρα με το μαμα και το λέει συνέχεια. Μου φένεται τόσο περίεργο που μιλάει

ααααχχχχχχ!!!!!

(επαιζα πιανο την εχω την ταχυτητα)

κι εγω πρωην πιανίστρια......χαχαχααχαχα

Παλι καλα που βαπτιζει ο αδερφος μου το παιδακια του την κυριακη και να κανω μια....αναστήλωση!

καλό ρεκτιφιε....χαχαχαχαχαχα

με το καλό και η βάπτιστη:Dνα χαίρεστε το μπεμπίδιο:D

Ντιμ να την ηχογραφησεις στο κινητο σου και το βαλεις για ηχο μηνυματος!:P:p:p

ωωω....ναι...αυτό κάνε:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ρε Amande πρώην πιανίστρια... :tongue: (χρειαζόμαστε κ άλλα όργανα εκτός των πλήκτρων.... μη μαζευτούμε πολλές με τα πιάνα κ αρμόνια ε??? :tongue:)

Τι έκανες τελικά Am με την κανάτα???

Αθηνά... καλά λέει η Am με το καλό η βάφτιση του ανηψιού την Κυριακή... (τους ξέχασα κ εγώ τους τρόπους μου... ευτυχώς η Amande μου το θύμισε)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τι να γινει οταν εχω τον μικρο αγκαλια γινεται πολεμος με το πληκτρολογιο το θελει συνέχεια, και το τραβαει πατάει κουμπια, ειναι πολυυυυυυυ πεισματαρης και διεκδικητικός.....

επισης γραφω σε χρονο ντετε(επαιζα πιανο την εχω την ταχυτητα) αλλα ετσι κανεις λαθη που δεν προλαβαινω να διορθωσω! χαχαχαχαχα

αποτριχωση και φρυδια ειναι πονεμενη ιστορια.

Παλι καλα που βαπτιζει ο αδερφος μου το παιδακια του την κυριακη και να κανω μια....αναστήλωση!

Ντιμ να την ηχογραφησεις στο κινητο σου και το βαλεις για ηχο μηνυματος!:P:p:p

Ειναι πολυ γλυκουλικα οταν μιλανε...

εγω αποψιλωση θα το ελεγα,χαχαχαχα

Αm ειναι η aMANDE ή ειναι οπως λεμε

ααααααααμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

καλεεε,εγω παιζω αλλο οργανο...χμχμχμχμχμ,γκουχ,γκουχ....αχαχαχαχα

για να επαανελθω..κορες,σημερα περασα τη νυχτα του αγιου Βαρθολομαιου...η μικρη δε με αφησε να κοιμηθω ουτε 10 λεπτα,μου ξυπναει στις 6 (:shock:)-ενω ξυπναει 11-12 -και ξανακοιμηθηκε 7κ30,κ ξυπνησε 8κ30,9κ30,10κ30 κ τελειωτικα 12...ζαλιζομαι κ κουτουλαω κ σαν να μη φτανουν μονο αυτα με λεει κ μπαμπα!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!!!!!!! Σήμερα είπαμε και μαμα μου.

geonutr με το που κοιμηθεί πες την και εσύ για ύπνο γιατι δε σε βλέπω καλά.

Αθηνά με το καλό η βάπτιση και καλή κούρα ομορφιάς.

Amande τι παρέλαβες;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

xaxaxaxaxa......

νικόλ μόλις παρέλαβα;).....την παρήγγειλα με το που μου έστειλες το λινκ....χαχαχαχαχαχ....συνοπτικές διαδικάσιες

Am (από το Amande geonutr) να δεις καλά τις οδηγίες κ να αλλάξεις κ 3-4 φορές το νερό πριν πρωτοπιείτε... Να μου πεις εντυπώσεις... κ αν χρειαστείς κάτι πες το ε?

Geonutr άσε τα γκουχουγκουχου... :rolleyes: καλά σε λέει μπαμπά η μικρή... :cool:

EP8Ip2.png

Καλά λέμε δε σας προλαβαίνω! Μπαίνω αραιά μέχρι να σας διαβάσω ουάααααα ο ένας μαμάααα ο άλλος περνάει ο χρόνος και δε γράφω τίποτα!

Με το καλό οι βαπτίσεις!

Συγχαρητήρια στα μωράκια με τα κατορθωματά τους!

Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω ψιλοαγχωθεί με το δικό μου γιατί δε κάνει τίποτα από όλα αυτά που λέτε! Μόνο χωρεύει όταν ακούει την ''μελωδική'' μου φωνή να τραγουδάει ''πάει η βαρκούλααα παει η βαρκούλα του ψαράαα...''

Το πρώτο μου παιδάκι τα είχε ήδη κάνει όλα! Βέβαια στο πρώτο ήμασταν με τις ώρες αγκαλιά να τραγουδάμε να παίζουμε και να κάνουμε διάφορα ενώ αυτός όταν τον έχω αγκαλιά (και γενικά δηλαδη) θέλει μόνο να θηλάζει!!!!!!!!!

Ελπίζω ν μην παίζει τίποτα από όλα αυτά τα σενάρια που κάνω με το μυαλό μου!:(

Σας φιλώ όλες!

ΥΓ. θα έρθει καμία Πάτρα να σας γνωρίσω και εγώ;;;;;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Amande τι παρέλαβες;;

μια κανατα φιλτρου για νερακι:D

Am (από το Amande geonutr) να δεις καλά τις οδηγίες κ να αλλάξεις κ 3-4 φορές το νερό πριν πρωτοπιείτε... Να μου πεις εντυπώσεις... κ αν χρειαστείς κάτι πες το ε?

οκ;)

δεν παιζει και ηρέμησε....:D

καλα θα ηταν ευακι αλλα ας όψεται η οικονομικη κρίση:?

c2Gbp2.png

Geonutr άσε τα γκουχουγκουχου... :rolleyes: καλά σε λέει μπαμπά η μικρή... :cool:

δεν καταλαβα τι εννοεις....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλά λέμε δε σας προλαβαίνω! Μπαίνω αραιά μέχρι να σας διαβάσω ουάααααα ο ένας μαμάααα ο άλλος περνάει ο χρόνος και δε γράφω τίποτα!

Με το καλό οι βαπτίσεις!

Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω ψιλοαγχωθεί με το δικό μου γιατί δε κάνει τίποτα από όλα αυτά που λέτε! Μόνο χωρεύει όταν ακούει την ''μελωδική'' μου φωνή να τραγουδάει ''πάει η βαρκούλααα παει η βαρκούλα του ψαράαα...''

Το πρώτο μου παιδάκι τα είχε ήδη κάνει όλα! Βέβαια στο πρώτο ήμασταν με τις ώρες αγκαλιά να τραγουδάμε να παίζουμε και να κάνουμε διάφορα ενώ αυτός όταν τον έχω αγκαλιά (και γενικά δηλαδη) θέλει μόνο να θηλάζει!!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες!

Κοριτσια ευχαριστώ για τις ευχες για το ανιψουδι μου!

Ευη καλεεεεεε τι αγχωνεσαι και εισαι και εμπειρη! Κι εμενα τιποτα απο ολα αυτα μονο χορο.

Α σημερα βρηκαμε κι ενα παιχνιδακι του βαζω τη σαλιαρα στη μουρη και την τραβαει μονος του και γελαει χαχαχαχαχα

Επισης θηλαζει κι εμενα σημερα ακαταπαυστα τι παθανε???

Οσο για την Πατρα θελω πολυ να ερθω, καποιο ΣΚ μεσα στον Ιουνιο ισως... θα φροντισω να συναντηθουμε σιγουρα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Με το καλό οι βαπτίσεις!

Σας φιλώ όλες!

Άκου αγχώνεσαι... όχι καλέ... σιγά... το καθένα κ τη χάρη του...

δεν καταλαβα τι εννοεις....:rolleyes:

Σε πειράζω βρε geonutr... :tongue:

EP8Ip2.png

τι έγινε κοπελιές, που χαθήκατε;; Evi mou να τα σκέφτονται αυτά οι πρωτομάνες όχι και οι έμπειρες, το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ όπως κάθε μήνα πήρα το mammy και δίνει συμβουλή για να σταματήση ο λόξιγκας να δώσουμε στο παιδί να πιπιλίσει ζάχαρη, εφόσον βέβαια έχει ξεκινήσει στερεες. Ωραίες συμβουλές δίνει... Θα φάνε κράξιμο μέχρι εκεί που δεν παίρνει

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ όπως κάθε μήνα πήρα το mammy και δίνει συμβουλή για να σταματήση ο λόξιγκας να δώσουμε στο παιδί να πιπιλίσει ζάχαρη, εφόσον βέβαια έχει ξεκινήσει στερεες.

:shock::shock::shock::shock::shock:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...