Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα Αθηνά μου είπε ο αδελφός μου οτι σε ένα στενάκι κοντά στην αρχή της Κηφισίας είναι μια γυναίκα που ράβει μόνο βαπτιστικά, θες να ρωτήσω διεύθυνση;; Θα πάει μέσα στην εβδομάδα να δει τι τιμές έχει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, Αθηνά, εγώ αυτά έχω λατρέψει, αλλά δε μου βγάζει τιμές, να πάρει...

Νικολίνα, κι εμένα τα ίδια μου λέει η μαμά μου, κι επίσης ότι επειδή είμαι αγχώδης τύπος, το γάλα μου πειράζει τη μικρή. Λες και ο θηλασμός είναι μόνο για ζεν γυναίκες... Ενιγουέι...

Α, Στεφανίτσα+τραχανάς=love at first bite! Αύριο θα δοκιμάσω ανθότυρο.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αχ, Αθηνά, εγώ αυτά έχω λατρέψει, αλλά δε μου βγάζει τιμές, να πάρει...

aaaa...πολύ ωραία κι αυτα!!!

Α, Στεφανίτσα+τραχανάς=love at first bite! Αύριο θα δοκιμάσω ανθότυρο.

τελικά πολύ σουξε ο τραχανάς!!!!χαχαχαχ

c2Gbp2.png

Καλημέρες...

Τέλειο site αυτό Στελλίτσα.. Πανέμορφα τα φορεματάκια... Καλή επιτυχία στο ψάξιμο Αθηνά...

Geo κ Dim ευχαριστούμε για τις διευθύνσεις... Εγώ βέβαια επειδή έχω τον γκρινιάρη (κ είμαι κ λίγο μακριά) δεν προλαβαίνω να πάω στο κέντρο. .. οπότε το πλαίσιο μια χαρά είναι... Ελπίζω μεγαλώνοντας ο μικρός να ακολουθεί τη μαμά στα ψαξίματα... γιατί ήταν πριν την εγκυμοσύνη το αγαπημένο μου χόμπι... :D

Κ εμείς χθες φάγαμε το γιαουρτάκι με μπανάνα... πάλι έβγαλε λίγες κοκκινίλες εκεί γύρω από το στοματάκια αλλά μέχρι εκεί...

Φιλάκια κ καλή μέρα σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ntim xronia pολλα και μπραβο στη μπουμπου σου!!!!

Εμενα λεει μαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μονο οταν κλαιει απελπισμενα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Τα σαιτ αυτα τα εχω δει, αλλα μου πεφτει μακρυα το ενα(πειραιας)

ωραιο το φορεματακι ντιμ...αλλα και παλι μου φαινονται ακριβα... βρισκαν φανταστικα ντιορ, κλοέ κλπ στην ιδια /χαμηλοτερη τιμη απλα θα κοιταξω πρωτα εδω(θελω να το δω απο κοντα το αγγιξω)

Θα παω και στα Monsoon kamia φορα εχει ωραία πραγματακια...

Για το κεντρο λεω να κανω μια εξορμηση το Σαββατο με τον μπεμπη (νικολ ουτε σε καροτσι/μαρσιπο δεν ηρεμει?)

eNeap2.pngTSzHp3.png

ts ts ts τροποι....μπαιενι οσαν σιφουνας ρωταει για τα φαγητα και φευγει

χαχαχαχαχαχαχα

Εγω την βραζω οπωα ολα τα λαχανικα , σκετη δεν την εχω δωσει, ποσο γλθκο δηλαδη?

μελαδακια θα την εδινα εγω, αλλιως δεν μπορω να σκεφτω, με κανα φρουτο ? μπανανα? θεε μου τι τρωεν κι αυτα μπλιαααχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...