Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα μπεμπόνια...

Dimάκι εγώ θέλω να κάνω στολισμο... στείλε μου με πμ αν με βολευει το μαγαζί που λες...

Στελλίτσα κ εγώ τον παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά... άντε να κοιμάται καμια ώρα παραπάνω... Αυτός θέλει να τρώει κάθε δύο ώρες...

Ώστε στον 8ο τρώμε κ όσπρια...χμ.. καλή φάση...

Amande θα ρωτήσω την evi...

Σας ρώτησα για το χαρτί των προσκλητηρίων? Τι χρησιμοποιήσατε κ από που το πήρατε????

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Πώς τον θηλάζεις στο κρεβάτι; Εμένα έχει συνηθίσει ξαπλωμένη στο πλάι, οπότε ξυπνάω μόνο για να τη βάλω στο στήθος. Σου λέω, κι η φασολίνα κάθε δίωρο ξυπνάει. Μερικές μέρες ίσως και συχνότερα, αλλά πλέον δεν κοιτάζω ώρες, ξανακοιμάμαι αμέσως...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλησπερα κοριτσακια!

Πως ειστε? Εμείς μια χαρα!

νικολινα μου χαρτι για τα προσκλητηρια ειχα παρει απο το πλαισιο. Εχει σε διαφορα μεγεθη και χρωματα ειδικά για προσκλητηρια. Εχει και ασορτι φακελους αν θελεις.

amande εμείς οσπρια μετα τον χρονο, επειδη ειναι καπως βαρια.

Για γιαουρτάκι που λετε η δικιά μου το τσακίζει, αλλά εμείς τρωμε το advance.

Εχετε δωσει καμια άλλη κρεμα εκτος απο το ρυζαλευρο?

καλά το μεσημεριανο μας σήμερα έκανε πάταγο!!! έφτιαξα χορτόσουπα και έριξα 2-3 κ.σ τραχανά γλυκό (χωρις αυγά εννοείται, πήρα της Αδαμαντίνας).....το μπεμπίδιο κόντεψε να φάει κι εμένα...χαχαχαχαα......και με τη φρουτόκρεμα καλύτερα τα πήγαμε σήμερα...ίδωμεν

κωνκωνακι δεν έχω δώσει κρέμες μέχρι στιγμής.....μόνο γιαούρτι, αβοκάντο και ποριτζ (το οποίο μόνο που δεν μου το έφτυσε στα μούτρα...χαχαχαχα)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Χμ, δε θυμάμαι κάτι για τα υγρά (αν και σίγουρα πρέπει να πίνεις αρκετά μετά τη συνεδρία). Για το φαγητό θα έλεγα καλύτερα να μην έχεις φάει πολύ, απλώς... Αχχχ, ζηλεύω!!!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Χμ, δε θυμάμαι κάτι για τα υγρά (αν και σίγουρα πρέπει να πίνεις αρκετά μετά τη συνεδρία). Για το φαγητό θα έλεγα καλύτερα να μην έχεις φάει πολύ, απλώς... Αχχχ, ζηλεύω!!!

φαντάζεσαι να πιω πολλή νερό και κατα τη διάρκεια της συνεδρίας να θέλω τουαλέτα. Χαχαχαχαχα πλάκα θα έχει, εεεε κοπελιά σταμάτα το διαλογισμό θέλω τουαλέτα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

έχω ακόμα φαγούρα αλλά πάω πολύ καλύτερα, μάλλον τα πεύκα φταίνε. Ήθελα και εγώ Μπόχαλη για καφέ (τίγκα στο πεύκο είναι)

ααααχχχχχχ....θέλω κι εγώ Μποχαλη!!!! και διαλογισμό!! α βρε ντιμακι τι μου κάνεις μεσημεριάτικα!!

Τι έγινε με τις μέλισσες, δε μου είπες.....

Αυριο θα του κανω μοσχαρι και θα βάλω και λίγο κεχρί (αντί του ρυζιού)

c2Gbp2.png

ααααχχχχχχ....θέλω κι εγώ Μποχαλη!!!! και διαλογισμό!! α βρε ντιμακι τι μου κάνεις μεσημεριάτικα!!

Τι έγινε με τις μέλισσες, δε μου είπες.....

Αυριο θα του κανω μοσχαρι και θα βάλω και λίγο κεχρί (αντί του ρυζιού)

ψωφίσαν οι κακόμοιρες και φταίει η βαρεμάρα του πεθερού μου γιατί δεν ήθελε να τις πάει στο χωράφι που είναι 5 χιλιόμετρα μακριά και τις πήγε σε ένα μόλις 500 μέτρα και οι καϊμένες ήρθαν εδώ και έψαχναν το μελλίσι τους

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...