Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κούκλες!!!! Εμείς πίνουμε γάλα στις 8.00 - 8.30, φρούτα 10.00 - 10.30, μεσημεριανό 2.00- 2.30 (εκτός απο κάθε τρίτη που τρώει ο άντρας μου 13.00 και δεν τη κάνω καλά, θέλει να φάει και αυτή) και απογευματινό 6.00 - 6.30 (εκτός και αν κοιμάτε οπότε τη ταϊζω όταν ξυπνήσει) και βραδινό γαλατάκι 8.30 - 9.00 και νάνι της.

Geonutr και εγώ αυτό που λέει η amande θα σου έλεγε. Κάποιες φορές που μπορεί να ξυπνήσει για γάλα στις 6 το πρωί κοιμάτε μέχρι τις 10 και τότε της δίνω τα φρούτα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

το πρωί δεν ξυπναει για γάλα? αν πίνει π.χ. κατα τις 8 όταν ξυπνήσει για τα καλά στις 11 δως της τα φρουτάκια
Geo εσένα χορταίνει ύπνο το παιδί για αυτό δεν τρώει...

η μικρη επειδη κοιμαται μαζι μου τρωει οποτε θελει...ξυπναει αρκετες φορες..δηλαδη μολις ξυπνησει για τα καλα να της δινω φρουτα???μα αρνειται κατηγορηματικα...

έχει πρόβλημα με το κουτάλι γενικά? ούτε και απο τα άλλα είπες τρώει? δοκιμασε να της δώσεις κάποιες φορές τα φρουτάκια με τον τροφοδότη να συνηθίσει λίγο τις γευσεις, ίσως "πιάσει"....βάλε ενα κομματάκι μήλο, μπανανα κτλ να δεις αντιδράσεις......μπορεί να μην της αρέσει και το αλεσμένο φαγητό, ξέρω αρκετά παιδακια που δεν έφαγαν ποτέ αλεσμένο....και άλλα που άργησαν γενικά να δεχθουν κάτι άλλο πέρα απο το μητρικό αλλα στην πορεία έφαγαν και με το παραπάνω.

dim η μικρή σου έχει το ονειρεμένο πρόγραμμα κάθε μανας!!.....να δω πότε θα το καταφέρουμε κι εμείς..χαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Σ' εμάς το σενάριο της ιδανικής μέρας είναι: 9.30 τελευταίο γάλα πριν φύγω για τη δουλειά, φρούτο κατά τις 12, φαγητό κατά τις 3, απογευματινό κατά τις 6 κι από τις 8 και πέρα γάλα (όπως είπα και στον παιδίατρο, εμείς δεν έχουμε τελευταίο γάλα, θηλάζουμε σε σχήμα κύκλος). Αυτό βέβαια σπάνια συμβαίνει, γιατί πολλές φορές η μικρή κουράζεται και δε θέλει να φάει, οπότε της δίνουμε γάλα, κοιμάται και όταν ξυπνήσει ξαναξεκινάμε το φαί, οπότε πάει περίπατο το απογευματινό. Δεν πειράζει, ό,τι τρώει καλό είναι. Geonutr, υπομονή. Μην αγχώνεσαι γιατί το καταλαβαίνει, πιστεύω, και δυσκολεύει περισσότερο η πίστα.

Όσο για το σπανακόρυζο, με τον ίδιο τρόπο της έχω φτιάξει και πρασόρυζο και λαχανόρυζο -μόνο που δε θέλει λεμόνι, η χαζούλα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

έχει πρόβλημα με το κουτάλι γενικά? ούτε και απο τα άλλα είπες τρώει? δοκιμασε να της δώσεις κάποιες φορές τα φρουτάκια με τον τροφοδότη να συνηθίσει λίγο τις γευσεις, ίσως "πιάσει"....βάλε ενα κομματάκι μήλο, μπανανα κτλ να δεις αντιδράσεις......μπορεί να μην της αρέσει και το αλεσμένο φαγητό, ξέρω αρκετά παιδακια που δεν έφαγαν ποτέ αλεσμένο....και άλλα που άργησαν γενικά να δεχθουν κάτι άλλο πέρα απο το μητρικό αλλα στην πορεία έφαγαν και με το παραπάνω.

dim η μικρή σου έχει το ονειρεμένο πρόγραμμα κάθε μανας!!.....να δω πότε θα το καταφέρουμε κι εμείς..χαχαχαχαχα

τις πρωτες μερες ειχε φαει μπανανα κ μηλο απο τροφοδοτη κ τρελαινοταν..τωρα ετσι κ της τα δωσω δε τα θελει..μυστηριο πλασμα σου λεω...ναι,το κουταλι το μασουλαμε αλλα δε τρωμε απο αυτο..!

Ξέρεις τι; Νομίζω πως στην αρχή χαίρονται με το διαφορετικό, αλλά μετά που καταλαβαίνουν ότι το διαφορετικό ήρθε για να αντικαταστήσει το θηλασμό, ζορίζονται. Εμένα μ' έσωσε το ότι δεν είμαι σπίτι και την ταΐζει άλλος. Τα σαββατοκύριακα που είμαι εδώ και μυρίζει στήθος πάει το πρόγραμμα άπατο. Αλλά εντάξει μωρέ, τι να κάνουν κι αυτά; Σιγά σιγά οι αλλαγές...

107fc7d98c.png

Κι εμεις καααααπως ετσι..... θα σηκωθουμε κατα τις 9.30(εχει θηλασει) κατα τις 11-12 φρουτα κατα τις 3-4 φαγητο και μετα γααααααααααααλλλλλλλλλλαααααααααα α! και στο ενδιαμεσο γαλα εαν απαιτηθει...

Ακομα δεν εχω ασχοληθει με το απογευματινο, βαριεμαι και συνεπεσε και η στοματιτιδα τωρα, οποτε περιμενω να συνελθει.

Και εννοειται ολο το βραδυ παρτυ....ξυπανει αρκετα συχνα τελευταια...για να δουμε που θα το παει...

Σημερα η ΕΙρηνη θηλαζε τα κουκλια της και τα αρκουδια και τα σκυλακια και τα γατακια οοοοοοολα τα πλασματα αμε! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα σε όλες τις μανουλες... Σήμερα γέννησαν κ δύο πολύ καλές μου φίλες κ ήρθαν στον κόσμο ένα αγοράκι κ ένα κοριτσάκι :P

Αθηνά "ευτυχώς" που λες κ εσύ ότι θηλάζει πολύ συχνά κ έτσι δεν το θεωρώ εντελώς "εξωγήινο το παιδί μου... γιατί ειδικά χθες τα είδα όλα... δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου... να δουμε πόσο ακόμα θα αντέξω... (κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι το τσιγάρο.... λες κ θα βοηθούσε βέβαια...)

Στελλίτσα κ εγώ συμφωνώ με αυτό που λες... το καταλαβαίνουν ότι το καινουριο φαγητό θα σταματήσει το μεμέ κ τρελαίνονται.. Ίσως για αυτό κ ο δικός μου το βράδυ με βάζει κάτω... :rolleyes:

Εντωμεταξύ έφαγα κόλλημα με το scrapbooking... αλλά με συγκρατουν οι τιμές του σπορ αυτου... προσπαθώ να βρω ιδέες για το βιβλίο ευχών..κ έχω βρει κάτι τρελλές ιδέες... αλλά πολλά λεφτά.. κ δε θέλω να δώσω τόσα...

Αυτάαααα τα λίγα... για την ώρα ο μικρός κοιμήθηκε... πως τα καταφέρνει πάντως όταν νυστάζω εγώ αυτός να χτυπιέται κ όταν κοιμάται αυτός εγώ να έχω υπερένταση... (από την υπερπροσπάθεια να τον κοιμήσω)

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέραααα!!

Σημερα η ΕΙρηνη θηλαζε τα κουκλια της και τα αρκουδια και τα σκυλακια και τα γατακια οοοοοοολα τα πλασματα αμε! χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχχαχαχχα

καλημέρα σε όλες τις μανουλες... Σήμερα γέννησαν κ δύο πολύ καλές μου φίλες κ ήρθαν στον κόσμο ένα αγοράκι κ ένα κοριτσάκι :P

Να σας ζήσουν τα μωρούλια νικόλ:D

Αθηνά "ευτυχώς" που λες κ εσύ ότι θηλάζει πολύ συχνά κ έτσι δεν το θεωρώ εντελώς "εξωγήινο το παιδί μου

εγώ πάλι σκεφτόμουν χθες πως λογικό είναι να μην πεινάνε τις νορμαλ ώρες με τοσους θηλασμούς...αφού μας έχουν ξεζουμισει το βράδυ πως θα φάνε φρουτα το πρωί???

πως τα καταφέρνει πάντως όταν νυστάζω εγώ αυτός να χτυπιέται κ όταν κοιμάται αυτός εγώ να έχω υπερένταση... (από την υπερπροσπάθεια να τον κοιμήσω)

τα καταφέρνουν, τα καταφέρνουν μια χαρά...χαχαχααχαχα

c2Gbp2.png

να ρωτήσω και κάτι ακόμα.....όσπρια ξεκινήσατε?? ακολουθώ το πρόγραμμα του παπαβεντση και μέχρι τέλος του εβδομου μήνα γράφει οτι πρεπει 1-2 φορες την εβδομάδα να τρώνε όσπρια.

c2Gbp2.png

Καλημέρα και από μας. Σήμερα έτσι όπως τη τάιζα τα φρούτα έκανε εμετό και πλάνταξε στο κλάμα, δεν έχω ιδέα τι έφταιξε, τώρα θήλασε και κοιμάται. Και η δικιά μου ξυπνάει το βράδυ για γάλα, 1 με 2 φορές.

Νικολίνα να σας ζήσουν τα μωράκια.

Amande ο δικός μας παιδίατρος μας είπε μετά τον 9ο όσπρια. Τον δικό σου παιδίατρο δεν τον ρώτησες;;

Χθες πήγα να δω για στολισμό και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν πολύ οι τιμές. Γύρω γύρω η κολυμπήθρα με λουλούδια, ένα ποδήλατο στολισμένο και μια σύνθεση από μπαλόνια (κοριτσάκι) μου είπε 100 ευρώ. Και η κάθε γλάστρα με αγγελική μέσα σε χρωματιστό τσίγκινο γλαστράκι θα πάει περίπου 7 ευρώ, σύνολο 170. Θα χαλάσω και άλλα 30 ευρώ περίπου σε ράνερ και κορδελίστσες για να στολιστούν τα τραπέζια, οπότε ήμαστε εντός προϋπολογισμού. Αααα αν κάποια κοπέλα κάνει στολισμό, το ανθοπωλείο που είχα στο γάμο κάνει απίστευτη δουλειά και έχει μακράν τις καλύτερες τιμές, αν ενδιαφέρετε καμία δίνω διεύθυνση.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Σήμερα έτσι όπως τη τάιζα τα φρούτα έκανε εμετό και πλάνταξε στο κλάμα, δεν έχω ιδέα τι έφταιξε, τώρα θήλασε και κοιμάται.

:?

Amande ο δικός μας παιδίατρος μας είπε μετά τον 9ο όσπρια. Τον δικό σου παιδίατρο δεν τον ρώτησες;;

λείπω καιρό απο Αθηνα και τώρα για τα εμβόλια πήγα σε μια άλλη εδω που είμαι αλλά ξέχασα να τη ρωτήσω:?

nikol η evi θα ξέρει σίγουρα να σου πει, που φτιάχνει τα πάντα απο τέτοιες δημιουργιες...αλλά έχει καιρό να "μπει"....

dim με τις μελισσες τι εγινε??

c2Gbp2.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε όσπρια από τον 8ο, amande. Πώς και πώς το περιμένω...

Νικόλ, κι εμένα ξυπνάει συνέχεια, μη μασάς. Απλώς την παίρνω στο κρεβάτι, θηλάζει και ξανακοιμόμαστε μαζί. Και εκείνη ηρεμεί καλύτερα και εγώ κοιμάμαι λίγο. Ξερω ότι από πολλούς θεωρείται αντιπαιδαγωγικό, αλλά είναι και τι λειτουργεί για τον καθένα.

Αχ, είπες εμετούς ντιμάκι και θυμήθηκα τον πόνο μου. Γαμώτο, εμένα ακόμα κάνει αναγωγές όταν πίνει γάλα. Και συχνά βγάζει και υλικό από τα στερεα γεύματα. Κι επίσης όταν πίνει γάλα πνίγεται πολύ συχνά. Ουφ, παλιο-παλινδρόμηση...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...