Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αθηνά το παξιμάδι το έβαλα σε νεράκι (γιατί ο χάμπι πηρε σταρένιο κ δεν λιώνει εύκολα... το είχε πει η στελλίτσα να πάρουμε κριθαρένιο αλλά μπερδεύτηκε) κ ξεφλουδισα κ την ντοματίτσα (ο ντοκ είπε να μην αφαιρέσω τα σποράκια) κ έβαλα κ το ανθότυρο στο μουλτι όλα κ λίγο λαδάκι... πολύ νόστιμο... Το ίδιο έκανα κ με το ψωμί κ το αβοκάντο... αυτο είναι λίγο άνοστο... σκέφτομαι να προσθέσω κ λίγο αγγουράκι... Σήμερα θα γελάσω κ εγώ.... με την ξινίλα... για να δουμε...

Geo θα φάει που θα πάει... κάτι θα βρεις που θα της αρέσει η μυρωδιά...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, κοριτσάκια!

Αθηνά και Ντιμ, περαστικά! Ντιμάκι έφαγες τίποτα και σε πείραξε;

Νικολίνα, αυτό με τον ίκτερο παίζει σε μωράκια που θηλάζουν, λέγεται ίκτερος θηλασμού αλλά είναι ακίνδυνος και δε συνιστά σε καμία περίπτωση ένδειξη για διακοπή του θηλασμού. Μπορεί να κρατήσει και 2 μήνες, αλλά δεν πειράζει. Κι εμένα η δικιά μου κιτρινούλα ήταν, αλλά την παρακολουθούσαμε και όλα μια χαρά. Να, τα λέει κι εδώ (από τη μέση και κάτω). Ενιγουέι, ας κάνει καθε μαμά ό,τι της ταιριάζει καλύτερα, αρκεί να έχει σωστή πληροφόρηση.

Αθηνούλα, εγώ το απογευματικό παξιμάδι/ψωμάκι της το δίνω πατημένο στο χέρι, μπούχτισα με το μούλτι. Αν και χθες μπούχτισα γενικώς και της έδωσα το σπανακόρυζο (σπανάκι/κρεμμυδάκι/άνιθος/ρύζι/λάδι βρασμένα κι αλεσμένα, μη φανταστείτε) που είχε αφήσει το μεσημέρι. Να το έκανε!

Σας φιλώ, πάω να δουλέψωωωω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Amande η τέταρτη επιλογή είναι γιαουρτάκι πρόβειο ή κατσικίσιο...

τις άλλες 3 θέλω..χαχαχαχα

ααα.....μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπωσεις απο το γιαούρτι...χαχαχαχαχ....καλή επιτυχία:D

Τα προσκλητήρια θα τα φτιάξω εγώ ναι..

μπράβο!!! θέλω φωτο!!

φρουτα τσου(εχθες προσπαθησα μπανανα-αβοκαντο..ουτε που δοκιμασε,τη μουρη γυρισε..μα καλα,να δοκιμασει κ να μη της αρεσει οκ,αλλα χωρις μου γυρνας τη μουρη????μα γιατι??

το βραδυ τσιμπαγα λιγο περτικαλι,λεω κατσε να της δωσω,ετσι κομματι..παλι γυρισε μουρη...

τωρα εβρασα καροτο κ θα αλεσω με μπανανα και λιγο χυμο πορτοκαλι..θα με σκασει!!!!

καλά geo και μένα που τα έτρωγε τώρα κάνει απεργία....έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμους...σήμερα έβαλα σκετη μπανανα, μητρικό,1 δαμάσκηνο και τίποτα!!! μετά έφτιαξα το κλασσικό αβοκάντο μπανάνα και έφαγε μετα κόπων και βασάνων....

c2Gbp2.png

Δεχόμαστε επίθεση από μελίσσι!!!!!! Η πεθερά μου είχε 3 μελίσσια στο κήπο και χθες τα μετακίνησε και τώρα έχουν κυκλώσει όλο το σπίτι και έμπαιναν από τις χαραμάδες κάτω από τις πόρτες. Έχωσα τη μικρή στο δωμάτιο της με πετσέτα από κάτω στη πόρτα, ο μπαμπάς μας έκανε σαφάρι και τις σκότωσε όλες μέσα στο σπίτι, ένα φαράσι μάζεψα και τώρα δε κοτάμε να βγούμε από το σπίτι. Ακύρωσα και τα μαθήματα γιατί δεν μπορεί να πλησιάσει άνθρωπος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια!

Αθηνά και Ντιμ, περαστικά! Ντιμάκι έφαγες τίποτα και σε πείραξε;

Νικολίνα, αυτό με τον ίκτερο παίζει σε μωράκια που θηλάζουν, λέγεται ίκτερος θηλασμού αλλά είναι ακίνδυνος και δε συνιστά σε καμία περίπτωση ένδειξη για διακοπή του θηλασμού. Μπορεί να κρατήσει και 2 μήνες, αλλά δεν πειράζει. Κι εμένα η δικιά μου κιτρινούλα ήταν, αλλά την παρακολουθούσαμε και όλα μια χαρά. Να, τα λέει κι εδώ (από τη μέση και κάτω). Ενιγουέι, ας κάνει καθε μαμά ό,τι της ταιριάζει καλύτερα, αρκεί να έχει σωστή πληροφόρηση.

Αθηνούλα, εγώ το απογευματικό παξιμάδι/ψωμάκι της το δίνω πατημένο στο χέρι, μπούχτισα με το μούλτι. Αν και χθες μπούχτισα γενικώς και της έδωσα το σπανακόρυζο (σπανάκι/κρεμμυδάκι/άνιθος/ρύζι/λάδι βρασμένα κι αλεσμένα, μη φανταστείτε) που είχε αφήσει το μεσημέρι. Να το έκανε!

Σας φιλώ, πάω να δουλέψωωωω...

Σπανακόρυζο ε? Χμ... Εμένα τον πειράζει γμτ το σπανάκι... Κρίμα...

Ευχαριστώ για την πληροφορία για τον ίκτερο..

Δεχόμαστε επίθεση από μελίσσι!!!!!! Η πεθερά μου είχε 3 μελίσσια στο κήπο και χθες τα μετακίνησε και τώρα έχουν κυκλώσει όλο το σπίτι και έμπαιναν από τις χαραμάδες κάτω από τις πόρτες. Έχωσα τη μικρή στο δωμάτιο της με πετσέτα από κάτω στη πόρτα, ο μπαμπάς μας έκανε σαφάρι και τις σκότωσε όλες μέσα στο σπίτι, ένα φαράσι μάζεψα και τώρα δε κοτάμε να βγούμε από το σπίτι. Ακύρωσα και τα μαθήματα γιατί δεν μπορεί να πλησιάσει άνθρωπος.

Παναγιά μου... σαφάρι στο σπίτι... Προσέχετε...

Amande οι απογευματινές επιλογές είναι: τραχανάς γλυκός (με το σιτάρι, χωρίς αβγό)

παξιμάδι, ντομάτα, ανθότυρο κ λαδάκι

αβοκάντο, ψωμί, λάδι, λεμόνι

κ γιαούρτι

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Παναγία μου:shock::shock::shock:.....τι να πω ντιμακι!!να προσέχετε!!

nikol ευχαριστώ...θα τα έχω στα υπόψιν για τον επόμενο μήνα;)

σπανακόρυζο πότε ξεκινήσατε?

c2Gbp2.png

Είπα κ εγώ θα τα τρώει όλα αυτό το παιδί.... Γιαούρτι-μπέμπης... σημειώσατε Χ... ξυνιστήκαμε... αλλά φάγαμε 10 κουταλιές.. καλά ήταν.

Εμείς που λες amande τρώμε κατά τις 10-11 (ανάλογα τι ώρα θα φάμε το πρωί)... Μετά ανά 4 ώρες...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

indieee γειααααα :tongue: δοκίμασε αυτά κ γιαούρτι πρόβειο ή κατσικίσιο (που μπορείς να το αναμειξεις με μπανάνα λιωμένη για να γλυκάνει)...

Τι κάνει το μπεμπέ?

Κοριτσάρες εσείς που έχετε φτιάξει προσκλητήρια... πείτε μου σε τι χαρτί τυπώσατε κ που το βρήκατε?

Επίσης, θέλω να φτιάξω βιβλίο ευχών... για πείτε που μπορώ να βρω τετράδιο? Ή να πάρω φύλλα ξεχωριστά για να τα τρυπήσω????

EP8Ip2.png

thanks nikol....τέτοια ώρα του δίνω αλλά δεν τον πετυχαίνω τον τελευταίο καιρό....δεν πεινάει (ενω έχει να θηλάσει απο 8.30 το πρωι) και πάει 12 για τα φρουτα....οποτε το μεσημεριανο 4 και το βραδινο 8....πολύ αργά μου φαίνονται:?

αα... με το γιαουρτάκι έτσι κι ετσι σήμερα, του έδωσα πρόβειο και έφαγε κατι παραπάνω απο το μισό.

c2Gbp2.png

έλα... τέλεια amande... λίγο παραπάνω από το μισό είναι τέλειο... Όσο για τις ώρες ή άστον λίγο παραπάνω ή όσο θέλει... μπορεί να μην θέλει να φάει πολύ... Μην τρελαίνεσαι...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...