Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετσές της έλειπε, το ξέρετε;; Γεμισα παντού σπιράκια, φαγούρα και πάει ο σύζηξ να πάρει αταραξ που είναι σίγουρα συμβατο με το θηλασμο

:shock::shock: γιατί???? περαστικά ντιμ!!

0,70 λιρες....

ντιμ περαστικά...

τσάμπα....ααα....θα πάρω 1-2, ποιό νουμερο πήρες?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

TO 80 πηρα, αν και λεει εως 12 μηνων, εγω υπολογιζω ο δικος μου να πιασει τα 80 του χρονου την ανοιξη οποτε τον χειμωνα που μας ερχεται θα το φορεσει... το 90 μου φαινεται μεγαλο δεν ξερω...παρε ενα κι ενα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες...

Έχω παρατηρήσει ότι όποτε λείπω σας πιάνει λογοδιάρροια κ όταν είμαι παρούσα... λείπετε :( Τυχαίο???

Αθηνά τι κάνει ο μπόμπος σήμερα? Πως είναι?

Ντιμάκι πως είσαι εσύ?

Εμείς κάναμε δουλίτσες το σκ... Πήραμε τις μπουμπουνιέρες μας (κουφέτα κ διακοσμητικά) κ ψιλοτελειώνουμε με τα προσκλητήρια... Για να δουμε...

Επίσης, δοκιμάσαμε τις 3 από τις 4 επιλογές στο απογευματινό μας... Σήμερα σειρά έχει το γιαουρτάκι...

Άσχετο, κ ας με διαφωτίσετε κ εσείς... Γεννάει μία φίλη μου αύριο (προγραμματισμένη καισαρική λόγω προβλήματος στη μέση) κ την πήρα τηλ. για να μιλήσουμε κ μου είπε το κουλό... (εμένα μου φάνηκε κουλό)... Της είπε μία μαμά ότι έκοψε το θηλασμό στα 2 (από τα τρία συνολικά) παιδιά της γιατί λέει με το που θήλαζε ανέβαζαν ίκτερο....:rolleyes:

Παίζει κάτι τέτοιο????

Της είπα κάποια πράγματα (της είχα δώσει κ το βιβλίο της Πατσούρου) κ ελπίζω να την "έπεισα"... Αλλά μου την έδωσε πολύ... Έτσι σκέφτηκα μήπως πάω κ εγώ ως σύμβουλος θηλασμού... Ντιμάκι μπορώ???? Και τι πρέπει να κάνω?

Τελος πάντων...

Κατά τα άλλα τα ίδια κοριτσάκια... Βγάζουμε κ άλλο δοντάκι... Το κάτω πλαϊνό... και πλέον δεν καθόμαστε... αλλά θέλουμε να είμαστε όρθιοι... και επίσης, χορεύουμε με το "φίλα με ακόμα"... :rolleyes:

Βαλς με τη μαμά... (Ετοιμαζόμαστε για το dancing with the babies) :P

Φιλάκια σε όλες

Υ.Γ. αααα ξέχασα... επίσης, έφτιαξα μία diapper cake για την φίλη μου που γεννάει αύριο... Piece of cake η φάση... Πολυ το χάρηκα... Και δε μου στοίχησε κ πολλά...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

nikol καλημέρα....επειδή βιάζομαι θα σου απαντήσω τώρα μόνο για το ερωτημα σχετικά με το θηλασμό.....απ'οτι ξέρω όχι μόνο δεν ισχύει αλλά επιβάλλεται τα μωράκια με ίκτερο να θηλαζουν

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

nikol καλημέρα....επειδή βιάζομαι θα σου απαντήσω τώρα μόνο για το ερωτημα σχετικά με το θηλασμό.....απ'οτι ξέρω όχι μόνο δεν ισχύει αλλά επιβάλλεται τα μωράκια με ίκτερο να θηλαζουν

Κ εγώ έτσι ξέρω (αν θυμάμαι καλά κάπου το είχα διαβάσει) κ της το είπα... τελικά τι δικαιολογίες βρίσκει ο καθένας... Η κοπέλα λογικά δε θα μπορουσε να θηλάσει το δεύτερο παιδάκι της (γιατί το πρώτο το θήλασε) ίσως επειδή δεν προλάβαινε ή δεν την "αφηνε το πρώτο παιδάκι.. αλλά γιατί να λές τέτοια "ψέμματα" σε μία μανουλα to be? Πόσο με εκνευρίζει αυτό... Πές δεν μπορουσα.. δεν ήθελα... κάτι τέτοιο... όχι ανεβασε ίκτερο...

EP8Ip2.png

ξαναήρθα:tongue:

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες...

Έχω παρατηρήσει ότι όποτε λείπω σας πιάνει λογοδιάρροια κ όταν είμαι παρούσα... λείπετε :( Τυχαίο???

τυχαίο, τυχαίο:tongue:

ψιλοτελειώνουμε με τα προσκλητήρια... Για να δουμε...

τι εννοείς ψιλοτελειώνετε, τα φτιάξατε μόνοι σας??

Επίσης, δοκιμάσαμε τις 3 από τις 4 επιλογές στο απογευματινό μας....

ποιές είναι οι άλλες επιλογές?? να ξέρω κι εγώ:)

αααα ξέχασα... επίσης, έφτιαξα μία diapper cake για την φίλη μου που γεννάει αύριο... Piece of cake η φάση... Πολυ το χάρηκα... Και δε μου στοίχησε κ πολλά...

μπράβο χρυσοχερά:D:D

Κ εγώ έτσι ξέρω (αν θυμάμαι καλά κάπου το είχα διαβάσει) κ της το είπα... τελικά τι δικαιολογίες βρίσκει ο καθένας... Η κοπέλα λογικά δε θα μπορουσε να θηλάσει το δεύτερο παιδάκι της (γιατί το πρώτο το θήλασε) ίσως επειδή δεν προλάβαινε ή δεν την "αφηνε το πρώτο παιδάκι.. αλλά γιατί να λές τέτοια "ψέμματα" σε μία μανουλα to be? Πόσο με εκνευρίζει αυτό... Πές δεν μπορουσα.. δεν ήθελα... κάτι τέτοιο... όχι ανεβασε ίκτερο...

ε...μα...ξέρω κι εγώ??!! δλδ τόσο δύσκολο είναι να πει την αλήθεια?? εκτός κι αν της το είπε κανένας άσχετος και το υιοθέτησε:rolleyes:

c2Gbp2.png

Καλημέρα κούκλες!!! Τα σπυράκια και η φαγούρα καλά κρατάει, πήρα τελικά το παιδίατρο για το τι φάρμακο θα πάρω και είπε aerious.

Νικολίνα για να γίνεις σύμβουλος πρέπει να έχεις θηλάσει τουλάχιστον ένα χρόνο, να παρακολουθήσεις τις μηνιαίες συναντήσεις για ένα χρόνο και να διαβάσεις κάποια συγκεκριμένα βιβλία που σου δανείζουν από τη βιβλιοθήκη της LLL, η όλη διαδικασία κρατάει περίπου 2 χρόνια. Εγώ ξεκίνησα από τώρα και θα γίνω περίπου τα Χριστούγεννα για δύο λόγους: 1ο εδώ δεν μπορώ να παρακολουθώ συναντήσεις γιατί δεν υπάρχει άλλη σύμβουλος (για αυτό ανεβαίνω Αθήνα αυτή τη φορά, για να πάω σε συνάντηση) και 2ο λόγο έλλειψης LLL και πραγματικά τρελής παραπληροφόρησης σε θέματα θηλασμού, η λίντερ μου είπε ότι είναι σημαντικότερο να ξεκινήσουμε νωρίς και θα με βοηθάει σε ότι χρειάζεται.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αθηναααααααα,δε σε προλαβα γμτ..τα καλσονακια ειναι χαλιαααα,τα ειχαν παρει αλλα κοριτσι απο τις αγορες μεσω ιντερνετ κ τα πεταξαν γιατι βρωμαγαν πλαστικιλααααα...σνιφ σνιφ,κριμα

Διαφημίσεις

Geo κ εμένα με πρόλαβες....

Amande η τέταρτη επιλογή είναι γιαουρτάκι πρόβειο ή κατσικίσιο...

Τα προσκλητήρια θα τα φτιάξω εγώ ναι... κ τις μπουμπουνιέρες... Ζήτησα από έναν φίλο μου να μου φτιάξει κάτι σχέδια με πειρατές κ θα τα τυπώσουμε εμείς...

Dimάκι thanx... για τις πληροφορίες κ περαστικά...

EP8Ip2.png

ΝΙκολ ευγε εγω τιποτα ακομα, να γινει ο μπεμπης καλα και θα ξεκινησω...

Για το απογευματινο πως το κανεις> στο μουλτι πχ λιωνεις μαζι ανθοτυρο ντοματα και παξιμαδι? η τα δινεις πατημενα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

geooooooo......πρόλαβες εμένα όμως......χαχαχαχαχαχ......μόλις ετοιμαζόμουν να το πάρω.....στο check out ήμουν....χαχαχαχαχαχαχα

φιουυυυυ,ευτυχως!!!

αχ κοριτσακια μου σας ζηλευω που τρωενε τα μπεμπε σας..εμενα ακομα τπτ περα απο 2-3 μερες που καταπιε 5-10 κουταλιτσες καροτοπατατοκρεμμυδολαδο...(ουφ,το πα)

φρουτα τσου(εχθες προσπαθησα μπανανα-αβοκαντο..ουτε που δοκιμασε,τη μουρη γυρισε..μα καλα,να δοκιμασει κ να μη της αρεσει οκ,αλλα χωρις μου γυρνας τη μουρη????μα γιατι??

το βραδυ τσιμπαγα λιγο περτικαλι,λεω κατσε να της δωσω,ετσι κομματι..παλι γυρισε μουρη...

τωρα εβρασα καροτο κ θα αλεσω με μπανανα και λιγο χυμο πορτοκαλι..θα με σκασει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...