Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δοκιμασε να τα βρασεις κιολας, δινει διαφορετική υφη...

Του εδωσα κι εγω λιγο κατσικισιο και οχι απλα ξυνιζοταν αλλα αναγουλιαζε σαν να παει να κανει εμετο....

Ετσι εκανε και η ΕΙρηνη, δεν το θελει ο οργανισμος του ειναι φανερο.

Κοριτσια ειμαι να σκασω δεν λεει να περασει η στοαμτιτιδα, νομιζω εβγαλε κι αλλη αφθα και ξεκινησε 2ος γυρος βασανου...και ο καημενο μονο βαγγαει λυπημενος, ουτε και σε τετοιο πονο δεν κλαιει πολυ...λυ -πο λυ-πο

αντε παλι περιμενε καμια εβδομαδα....θα ξαναπαρω τον ντοκ να μου δωσει κατι δεν γινεται ολη μερα και ολη νυχτα να μην μπορει να φαει , να κοιμηθιε και να ησυχασει λιγο...τωρα τον εστειλα βολτα να ξεχαστει...

αμαντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θελω κι εγω κρασι και εξοδο και ,...να πινει απο μπιμπεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μπουχουχουχουχ δεν πινει με τιποτα, μονο με κουταλακι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορεί....ποιός τον ξέρει...χαχαχαχα

αχ,ξεχασα να σας πω....του έδωσα προχθες κατσικισιο γιαουρτι και τέτοια ξινίλα δεν είχα ξαναδει απο άνθρωπο...δε μπορούσα να σταθω απο τα γέλια..χαχαχαχαχ

αφου είχε μόνο ξινίλα πάλι καλά, η δικιά μου έκανε εμετό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Του εδωσα κι εγω λιγο κατσικισιο και οχι απλα ξυνιζοταν αλλα αναγουλιαζε σαν να παει να κανει εμετο....

Ετσι εκανε και η ΕΙρηνη, δεν το θελει ο οργανισμος του ειναι φανερο.

Κοριτσια ειμαι να σκασω δεν λεει να περασει η στοαμτιτιδα, νομιζω εβγαλε κι αλλη αφθα και ξεκινησε 2ος γυρος βασανου...και ο καημενο μονο βαγγαει λυπημενος, ουτε και σε τετοιο πονο δεν κλαιει πολυ...λυ -πο λυ-πο

αντε παλι περιμενε καμια εβδομαδα....θα ξαναπαρω τον ντοκ να μου δωσει κατι δεν γινεται ολη μερα και ολη νυχτα να μην μπορει να φαει , να κοιμηθιε και να ησυχασει λιγο...τωρα τον εστειλα βολτα να ξεχαστει...

αμαντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θελω κι εγω κρασι και εξοδο και ,...να πινει απο μπιμπεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Αχ μωρέ ταλαιπωρείτε το παιδάκι.

Αμ Αθηνά ζιζί, ζιζί τόσο καιρό σιγά μη θέλει μπιμπερό για χαζό το πέρασες το παιδί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Το βράζω τις περισσότερες φορες, και σήμερα πάλι βρασμένο ήταν:?

χχιχιχι.....να σου πω δεν έχουν άδικο...εγω δε μπορώ ουτε να τα μυρίσω τα κατσικίσια γάλατα και γιαούρτια, κρίμα και είναι τόσο καλά!!

πωπω ταλαιπωρία το μωρό....πάρε το γιατρό γαλατάκι

με το κουταλάκι τότε...χαχαχαχαχα...αχ!!ωραία πέρασα!! Είχα να πιω 16 μήνες!!!

αφου είχε μόνο ξινίλα πάλι καλά, η δικιά μου έκανε εμετό.

ο δικός μου έκανε εμετό τις 2 κουταλιες ποριτζ που του έφτιαξα....εκεί να δεις τίναγμα και στράβωμα η μουρίτσα....βρε πολύ περίεργα είναι χαχαχαχαχα

και δεν έφαγε το ποριτζ που ήταν γλύκα και έφαγε αβοκάντο-αγγουρι-2 κουταλιές γιαούρτι που ήταν χάλιαααααααα

αθηνάαααααα, με ξέχασες!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

A ναι? Δεν πειράζει, ουτως ή αλλως μου φαίνονται ζεστα και πιο κοριτσίστικα.... αλλα ειναι πολυ ομορφα γελιο εχουν.

Πρεπει οπωσδηποτε να αρχισω να κοιταζω για βαπτιστικα, κυριως γιατι θα βαπτισω εγω 29 μαιου και 1 εβδ μετα βαπτιζουμε και τον μικρουλη μας...

Καλα ουτε ονομα δεν εχουμε βρει ακομα τελικα τι να κοιταζω για μπομπονιερες χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

οχι βρε και ενα αγοραζεις! Επειδη εγραφε more than 10 available? εννοει οτι υπαρχουν διαθεσιμα 10 κομματια... δεν πατησα βεβαια και confirm sthn αγορα....

μου αρεσει το 2 και το 14 .........λες να παρω? μηπως ειναι καπως για αγορακια?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...