Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα πας για ibclc η΄για λιντερ της LLL? Μπράβο παντως ντιμ, καλη επιτυχια!

Εγω μεσα για συναντηση 11-13 αλλα ειναι εργασιμες και δεν νομιζω να ειναι πολυ ευκολο...

Να δουμε και τι καιρο θα εχει!

για λίντερ της LLL δεν θέλω να το κάνω επαγγελματικά με χρήματα γιατί εδώ δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν, είναι και αρκετά κουτοπόνηροι και θα νομίζουν ότι τους δουλεύω. Μου αρκεί να βοηθήσω όσες μανούλες το θέλουν και να προσπαθήσω να βάλω τις βάσεις για αλλαγή νοοτροπίας. Ως λιντερ θα έχω καλύτερη βοήθεια από γυναικολόγους, μαίες και παιδιάτρους. Τουλάχιστον ο δικός μου θα με υποστηρίξει αν και έχει κάποιες αντιρρήσεις για αυτά που συστήνουν για διατροφή του παιδιού σε στερεές τροφές και για την άμεση ανταπόκριση στο κλάμα, αλλά με συζήτηση και κουβέντα θα τα βρούμε. επίσης μου είπε να μη ξαναδώσω πουρέ κάστανου στο παιδί γιατί είναι τροφή λέει που μπαίνει μετά το χρόνο και έχει συνδεθεί με τη κολιοκάλη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

amande μου λεπτοι ειμαστε και εμείς. Και ο γιος μου λεπτος ειναι. Απλά επειδη ξερω απο κακοφαγα παιδια τον τελεταιο μηνα ετρωγε πολύ καλα η μικρή και περιμενα παραπανω. Τεσπα...πρεπει να το παρω αποφαση και να σταματησω να αγχωνομαι για τα κιλά τους.

ναι βρε κοριτσάκι μου μην ανησυχείς, αφου είστε έτσι οικογενειακώς λογικό δεν είναι?

Τουλάχιστον ο δικός μου θα με υποστηρίξει αν και έχει κάποιες αντιρρήσεις για αυτά που συστήνουν για διατροφή του παιδιού σε στερεές τροφές και για την άμεση ανταπόκριση στο κλάμα

δλδ??...(δεν κατάλαβα:oops: )

c2Gbp2.png

μόλις έκλεισα 4ωρη περιποίηση σε σπα δώρο του σύζηξ για τα γενέθλια μου. Θα ισιώσει το κορμάκι μου και θα μου πάει και 70 ευρώ μόνο. Αχχχ πόσο μου έλειψε ένα ρέικι και μετά ένα μασαζάκι.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου εγω στο τρεξιμο αλλα εκατσα για ενα διαλειματακι...τα μεγαλα θα κοιμηθουν σκ στην μαμα μου οποτε θα εχω τα μωρακια σημερα και αυριο...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

γεια σου ρε Μαρουλιτα....πολυ χαιρομαι οταν μαθαινουμε νεα σου , παιρνω κουραγιο...

Να ειστε παντα καλα!

Αληθεια....1)ποτε βρισκεις χρονο για... σεχ

και 2) τι αυτοκινητο εχετε που να σας χωραει ολους??????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ντιμ ΜΠΡΑΒΟ σου μονο αυτο εχω να πω.

Οσο για το καστανο, αν θεωρειται ξηρος καρπος καλυτερα να το αποφυγεις.

Καπου διαβασα οτι πλεον συστηνουν αν αποφευγονται εως τα 5 ετη.

(εγω δινω στην ΕΙρηνη παντως)

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας κόρες!!! έχω ερώτηση ςος ......θα βγω σήμερα μετά απο 1,5 χρόνο....γεααααααααα.......και θελω να πιω 2-3 ποτηράκια κρασί, μετα απο πόσες ώρες να ξαναθηλάσω (στο μπεμπη θα έχω αφήσει αντλημενο ετσι κι αλλιώς)???

c2Gbp2.png

γεια σας κόρες!!! έχω ερώτηση ςος ......θα βγω σήμερα μετά απο 1,5 χρόνο....γεααααααααα.......και θελω να πιω 2-3 ποτηράκια κρασί, μετα απο πόσες ώρες να ξαναθηλάσω (στο μπεμπη θα έχω αφήσει αντλημενο ετσι κι αλλιώς)???

μετά απο 3 ώρες είναι οπότε είσαι οκ στο θέμα θηλασμός. Καλά να περάσεις και να το χαρείς

Διαφημίσεις

γεια σου ρε Μαρουλιτα....πολυ χαιρομαι οταν μαθαινουμε νεα σου , παιρνω κουραγιο...

Να ειστε παντα καλα!

Αληθεια....1)ποτε βρισκεις χρονο για... σεχ

και 2) τι αυτοκινητο εχετε που να σας χωραει ολους??????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ντιμ ΜΠΡΑΒΟ σου μονο αυτο εχω να πω.

Οσο για το καστανο, αν θεωρειται ξηρος καρπος καλυτερα να το αποφυγεις.

Καπου διαβασα οτι πλεον συστηνουν αν αποφευγονται εως τα 5 ετη.

(εγω δινω στην ΕΙρηνη παντως)

ακριβώς αυτό μου είπε οτι θεωρείται ξηρός καρπός, αλλά γιατί οι σύμβουλοι το προτείνουν απο τώρα;; Το πιθανότερο είναι να ακολουθούν οδηγίες απο ξένες χώρες που έχουν διαφορετικά διατροφικά μοντέλα.

Kαλημέρα κοριτσια!!! Δεν ειχα ιδέα πόσο πολύ χρειαζόμουν μια βόλτα μέχρι που βγήκα:D:D

Για πείτε τώρα....τι θα κάνω με τη φρουτόκρεμα που αρνειται πεισματικά να φάει?? το μόνο που τρώει είναι μπανάνα αβοκάντο......μηλο και οι συνδυασμοι του με τίποτα (απο τον τροφοδότη όμως το μασαει).....

c2Gbp2.png

Kαλημέρα κοριτσια!!! Δεν ειχα ιδέα πόσο πολύ χρειαζόμουν μια βόλτα μέχρι που βγήκα:D:D

Για πείτε τώρα....τι θα κάνω με τη φρουτόκρεμα που αρνειται πεισματικά να φάει?? το μόνο που τρώει είναι μπανάνα αβοκάντο......μηλο και οι συνδυασμοι του με τίποτα (απο τον τροφοδότη όμως το μασαει).....

Καλημέρα!!!!! Δε χρειάζεται σώνει και καλά να φάει μήλο, μπορεί να τον ενοχλεί η υφή που δίνει το μήλο. Άστον λίγο και προσπαθεις αργότερα.

μπορεί....ποιός τον ξέρει...χαχαχαχα

αχ,ξεχασα να σας πω....του έδωσα προχθες κατσικισιο γιαουρτι και τέτοια ξινίλα δεν είχα ξαναδει απο άνθρωπο...δε μπορούσα να σταθω απο τα γέλια..χαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...