Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εενταξει εγω παιρνω του βασιλοπουλου που ειανι οικονομικο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλα δεν πολυ πινω γαλα γενικως...

Νικολινα εκανα τη φαρσα σου στο αλλο καφε που γραφω για να δουμε αντιδρασεις! χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ,κοριτσια μου,να σας πω τον καημο μου??ειχα παραγγειλει ενα καροτσακι απο το αμαζον (το εψαχνα αρκετο καιρο σε καλη τιμη και ξαφνικα το εβαλε και το αγορασα..),για μενα το ωραιοτερο που εχω δει...και σημερα μου ηρθε...αλλο..και μου ειπαν να το επιστρεψω,να μου στειλουν τα λεφτα αλλα δεν εχουν το ιδιο να μου το αλλαξουν....παει το καροτσακι μου,σνιφ,κλαψ,λυγμ...

Διαφημίσεις

βρε κοριτσάρες τι λογοδιάρια σας έπιασε;; Νικολίνα καλή η πλάκα σου αλλά πραγματικά δε θα μάσαγα γιατί προχθες μιλάγαμε οπότε κάτι θα έλεγες για υποψία!!!!!!!

Σήμερα χάθηκα γιατί πήγαμε για δουλιές και στο γιατρό για εμβόλιο. Η μπουμπού είναι 8640 και 73 πόντους, θα αρχίσουμε και εμείς παξιμάδι με ντομάτα και ανθότυρο, επίσης μου είπε αν θέλω να δίνω το απόγευμα πουρέ απο καρότο αλεσμένο με χυμό πορτοκάλι. Αν το φάει η δικιά μου καλός έχει. Ρε κορίτσια 11/4 με 13/4 θα έρθω Αθήνα δε παίζει να τα πούμε τότε;;; Θα βρεθήτε όλες και εγώ θα είμαι στην απέξω σνιφ σνιφ... Σας αφήνω πάω για μάθημα θα μπω το βράδυ πάλι

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

πωωω....geo....κρίμααααα:?

dim αχχχχ....δε θα εχω επιστρεψει ακόμα:?....μαη θα έρθεις??

μμμμμ.....ωραίος ο πουρές καρότου

ο Μάης είναι ο πιο δύσκολος μήνας μου εξετάσεις βλέπεις. Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις θα έρθω (περιπου αρχες Ιουνίου) και θα κάτσω μέχρι να δώσει το οκ ο ντοκτορ για μπάνια. Αυτο το μήνα θα έρθω για να πάω σε συνάντηση της LLL γιατί μη ξεχνάμε έχουμε να γίνουμε και σύμβουλοι θηλασμού.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

θα πας για ibclc η΄για λιντερ της LLL? Μπράβο παντως ντιμ, καλη επιτυχια!

Εγω μεσα για συναντηση 11-13 αλλα ειναι εργασιμες και δεν νομιζω να ειναι πολυ ευκολο...

Να δουμε και τι καιρο θα εχει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

γκεο, μην σκάς για το καρότσι...αν το θές για δευτερο "ελαφρυ" που βασικα δεν χρειαζεται κιολας(το θες στις διακοπες μονο, ακομα και δευτερο παιδι οταν κανεις ποτε δεν βγαινεις με 2 καροτσια μαζι)

παρε κανενα με 50 ευρω απο το Λητω(ειχα ενα ιταλικο πολυ ομορφο με τεντα κιολας) ή απο το mytoys px και κανεις τη δουλεια σου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

νικολιναααα απαπαπαπα σα δε ντρεπεσαι! :lol::lol::lol: Κρίμα πάντως....

amande τελειο το βιντεακι. χαχαχαχα

Πηγαμε παιδιατρο σημερα και καναμε εμβολιακι, αφου την εξετασε και ειδε οτι ηταν μια χαρα. Αλλα ρε κοριτσια πηρε μονο 130 γρ. Ενω τρωει πολύ καλα:(. Είναι 71 ποντους και 7.630. Και τον περασμενο μηνα 200 γρ. ειχε παρει.

amande μου λεπτοι ειμαστε και εμείς. Και ο γιος μου λεπτος ειναι. Απλά επειδη ξερω απο κακοφαγα παιδια τον τελεταιο μηνα ετρωγε πολύ καλα η μικρή και περιμενα παραπανω. Τεσπα...πρεπει να το παρω αποφαση και να σταματησω να αγχωνομαι για τα κιλά τους.

Κοριτσακια καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...