Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου εμενα τα θηρια μου τρωνε σχεδον απο ολα βεβαια αλεσμενα..και ψωμακι τρωνε βεβαια ειμαι απο πανω τους μην πνιγουν,σιγα σιγα θα δειτε θα τον παρουν τον αερα και θα καταβροχθιζουν τα παντα...χαρηκα πολυ που μιλησαμε....

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

amande γεννησα τα αλλα 2μου παιδια φυσιολογικα και χωρις επ.αλλα λογω τρδυμης κυησης δεν γινοτανε να γεννησω φυσιολογικα μ ετιποτα...εγω να πω την αληθεια θελω να το προσπαθησω φυσιολογικα τωρα,αλλα ο γιατρος λογω το οτι ειναι κοντα οι εγκυμοσυνες εχει ενδοιασμους να με παει φυσιολογικα....

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Amande αυτό τον συνδυασμό μας τον πρότεινε ο γιατρός, με ψωμί, λάδι κ λεμόνι για το απογευματινό.

Θα το δοκιμάσω κ με φρούτα κ με το μεσημεριανό μας...

ναι, είναι πολύ καλος συνδυασμός του γιατρού απλά είπα αν δεις οτι δεν του αρέσει

το κρεοπωλείο μην ξεχάσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις:lol:

amande γεννησα τα αλλα 2μου παιδια φυσιολογικα και χωρις επ.αλλα λογω τρδυμης κυησης δεν γινοτανε να γεννησω φυσιολογικα μ ετιποτα...εγω να πω την αληθεια θελω να το προσπαθησω φυσιολογικα τωρα,αλλα ο γιατρος λογω το οτι ειναι κοντα οι εγκυμοσυνες εχει ενδοιασμους να με παει φυσιολογικα....

έχει δίκιο νομίζω...είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες και με τρίδυμη κύηση ίσως είναι επιβαρυμένη η μήτρα....πάντως όπως και να έχει μην το σκέφτεσαι απο τώρα....όλα καλά θα πάνε:D......κι εγώ δεν θέλω να ξαναγεννήσω με καισαρική, ταλαιπωρήθηκα απίστευτα μετά, ενα μήνα εκανα να ισιώσω την πλατη, νομιζα οτι θα μου μείνει καμπούρα:?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Λογικό Μαρουλίτα... Ό,τι είναι καλύτερο για σένα κοριτσάκι μου...

Οκ Στελλίτσα... Ευχαριστώ πολύ...

Αααα κάτι άλλο ... διάβαζα αυτά που γράφαμε πέρσι... κ συγκινήθηκα... τι καλή παρέα που είμαστε τελικά... Μακάρι να καταφέρουμε να γνωριστούμε κ από κοντά... Άντε να δουμε...

Θα μου πεις, εδώ δεν έχω μιλήσει με την Αθηνά που την πέτυχα κ στον γιατρούλη... αλλά την επόμενη θα μιλήσω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Εμένα και στα δύο ξινίζει, αλλά νομίζω ότι στο πρόβειο ξίνισε περισσότερο, οπότε τώρα την παλεύω με το κατσικίσιο που είναι λίγο πιο γλυκό.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Εμένα και στα δύο ξινίζει, αλλά νομίζω ότι στο πρόβειο ξίνισε περισσότερο, οπότε τώρα την παλεύω με το κατσικίσιο που είναι λίγο πιο γλυκό.

ωχχχχ....κατάλαβα:mrgreen::lol::lol::lol:......το έχω κι εγω σίγουρο το ξινισμα:tongue:

βάζεις και κανένα φρουτάκι μέσα ή σκέτο??

και ναι....να συναντηθούμε κάποια στιγμη!!!

c2Gbp2.png

Σκέτο έχω προσπαθήσει ως τώρα. Λέω τώρα να την αφήσω 2-3 μέρες να το ξεχάσει και μετά να ξαναδοκιμάσω με κανένα φρούτο μέσα. Το θέμα είναι ότι το φαγητό της το δίνει ο μπαμπάς και θέλω να του έχω κάτι γρήγορο/έτοιμο για να μην ασχολείται και με την προετοιμασία, αλλά εντάξει, το φρούτο της το λιώνει έτσι κι αλλιώς το πρωί...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Λογικό Μαρουλίτα... Ό,τι είναι καλύτερο για σένα κοριτσάκι μου...

Οκ Στελλίτσα... Ευχαριστώ πολύ...

Αααα κάτι άλλο ... διάβαζα αυτά που γράφαμε πέρσι... κ συγκινήθηκα... τι καλή παρέα που είμαστε τελικά... Μακάρι να καταφέρουμε να γνωριστούμε κ από κοντά... Άντε να δουμε...

Θα μου πεις, εδώ δεν έχω μιλήσει με την Αθηνά που την πέτυχα κ στον γιατρούλη... αλλά την επόμενη θα μιλήσω...

Τα γιαούρτια δοκίμασε κ τα δύο κοριτσάκι... κ όποιο του αρέσει.

Στελλίτσα ναι ε???

Η τετταμάρ η μπιμπικος... η ίντι???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Νικολίνα η εγκυμοσυνη σου εχει παρενεργεια τα διπλα ποστ!

Χαχαχαχαχαχαχα ποληρουλιιιιι

εγω εκανα πλακα στον χαμπι οτι μαε ηρθε κλιση 300 ευρω για παραβιαση φωτεινου σηματοδοτη και τα ειχε παιξει τοα εχαψεεεεεε(λες να περασε κοκκινο????)

χαχαχαχαχαχα

Μαρουλιτα, επειδη το εχω ψαξει παααααρα πολυ για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη, δεν νομιζω οτι θα προσπαθουσα στην Ελλαδα να το κανω μετα απο τρει γεννες... δεν ειανι καθολου εξοικιωμενοι με τα ιατρκα πρωτοκολλα αυτων των τοκετων....

Ποτε δεν ξερεις ομως μπορει το μπεμπί να ερθει αποτομα και να μην προλαβουν καισαρικη! χιχιχιχ

Λοιπον Νικολ και Στ, με καλυψατε για τα απογευματινα εγω θα περιμενω να γινει καλα πρωτα και μετα θα του δωσω γιαουρτακι...αληθει ανομιζα το κατσικισιο οτι ειανι πιο ξυνο απο το προβειο....

Κατσικισιο που ειανι και καλυτερο τοτε!

Και πρεπει να συναντηθουμε ναι! Λοιπον λεω να το κανονισουμε απο τωρα να οργανωθουμε ! Προτεινετε μερςο, και ημερομηνια, Τι λετε για Κυριακη 20/4 ?

ΝΙκολιναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

α το αβοκαντο ρε κοριτσια δεν το εχω δοκιμασει με λαδακι λεμονι, αλλα στα φρουτα μεσα ειναι τελειο.

Επισης αν δεν βρισκετε βιολογικο δεν πειραζει καθολου.

Ειναι ορισμενες βιολογικες τροφες που δεν εχουν καμια διαφορα σχεδον με τα συμβατικα οπως κρεμμυδι, βιολογικο γαλα,.... θα τα βρω και θα σας τα βαλω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

πολύ καλό galat.....¨ολο μου έρχονται τα ενημερωτικά του μερκολα και βαριέμαι να τα διαβάσω:mrgreen:.....αντε να ηρεμήσει λίγο και η τσέπη μας:lol:.....

και το βιολογικό γάλα δλδ τσάμπα το πληρώνουμε??:confused::evil::evil:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...