Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες... τι κάνετε? Έλειψα λίγο χθες κ τουπ όλες σας...

Είχα πάει στον γυναικολόγο... καθότι έκανα τεστ... κ τσουπ έρχεται κ δεύτερο νινάκι... αρχές Δεκέμβρη... :D

Ωραία τα προσκλητήρια... κρίμα που δεν τα είχα βρει κ εγώ νωρίτερα κ έτσι είπα σε ένα γνωστό μου να μου ζωγραφίσει κάτι... ελπίζω να μη μου βγει πολύ ακριβό....

Amande το site με τα κρέατα που το βρήκες? Το μέρος που μεγαλώνουν τα ζωάκια είναι το χωριό της μαμάς μου... πολύ γέλασα... Τα κοτόπουλα κιόλας πρέπει να είναι του ξάδερφού μου... Θα ρωτήσω να μάθω κ αν είναι παίρνετε άφοβα. Εμείς από αυτά τρώμε (βέβαια χωρίς να τα αγοράζουμε)...

Ο μπέμπης χθες έφαγε τραχανά για απόγευμα... Καλά τα πήγαμε παρά τις αμφιβολίες μου...

Ντιμάκι θα δοκιμάσω κ εγώ το κάστανο... ελπίζω να βρω...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχα πάει στον γυναικολόγο... καθότι έκανα τεστ... κ τσουπ έρχεται κ δεύτερο νινάκι... αρχές Δεκέμβρη... :D

Κοριτσάραααααα τελεια νεα!!! Συγχαρητηρια, με το καλό να ερθει το 2ο μωρακι σας γερό γερό!

1921765gi8123j4c6.gif

Καλησπερα και καλό μηνα!

Σήμερα λεμε για παιδιατρο. Αν ειναι καλα θα κανουμε εμβολιακι.

amande τελειες οι μετρησεις σας!

Και μια ιδεα για μπομπο που ειχε κανει μια γνωστη μου. Ποια κοπελα ειχε πει οτι θα βγαλει την κορη της Βασιλική? Μπορεις να παρεις γλαστρακια βασιλικου απο φυτοριο και να βαλεις μια κορδελιτσα με τα κουφετα ή να τα βαλεις και σε καποιο χρωματιστο χαρτακι για καλυτερο αποτελεσμα. 'Η καποιο άλλο λουλουδακι....Μου ειχε αρεσει πολύ σαν ιδεα αλλά μεσα στο χειμωνα που βαφτισα εγω δε θα μου αρεσε, θυμησει πιο πολύ άνοιξη-καλοκαιρακι.

γεια σας κοριτσια μου τι κανουν τα παιδακια σας????εμεις ειμαστε καλα βεβαια περασαμε μια οικογενειακη ιωση ολοι μαζι ακομα και η μαμα με τον μπαμπα μου αλλα ειμαστε οκ τωρα...Εγω μια χαρα με την εγκυμοσυνη κανενα προβλημα ευτυχως ουτε ζαλαδες ουτε ανακατωσουρες...καναμε και αυχενικη πριν λιγες μερες και κατα 80%εχουμε αγορακι,αχ θα με φαει η σωβρακοφανελα......ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια σε ολες και τα μωρακια σας.....

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

AX ΝιΚΟΛΊΝΑ DEN TO πιστευω! Συγχαρηστήρια!!!!

Σορρυ αν φανω αδιακριτη, αλλα πως προεκυψε, το θελετε ή ηρθε αυθορμητα? Σου ηθρε η περιοδος 1 φορα αν θυμαμι καλα,ε? Γιατι εγω που δεν εχω καομα αδιαθετησει...με βλεπω ή εγκυο ή κατευθειαν για κλιμακτηριο! χαχαχαχαχα

Πλακα κανω συνηθως μετα το ετος ερχεται αν θηλαζουν αρκετα....

Αληθεις τωρα τι θα κανεις με το θηλασμο? εχεις ενοχλησεις?

Εμεί λιγο καλυτερο βραδυ, αλλα πολανει και υποφερει και δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι...συνεχεια με ανοιχτο στομα ειναι ια να μην καταπινει και ολο σαλάκια και εχει ρεψει...δεν θηλαζει...δεν τρωει...

χθες εκλεισε 8ωρο αφαγιας αφου ξεθαψα το θηλαστρο πηγα να εκγραγω.....

τεσπα σημερα δειχνει λιγο καλυτερα αλα μας μενουν πολλες μερες μεχρι να γινει καλα το βλεπω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

κων πολύ ωραία ιδέα:D....

μαρουλίτα μου καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη:D να μας ενημερώνεις όποτε έχεις χρόνο;)

galat κι εγώ άνευ περιόδου είμαι ακόμα.....(να δω τι θα κάνω που θέλουμε και άλλο μπεμπίδιο:tongue:)

c2Gbp2.png

σας ευχαριστω βρε κοριτσια μου....και εσεις με το καλο οσες θελετε δευτερο η τριτο νινακι.....το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι θα γεννησω με καισαρικη :(

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Μαρουλίτα... τσα... μπράβο κοριτσάκι μου... Με το καλό...

Μιας που μαζευτήκατε όλες (εκτός το Ντιμάκι) κ όλες το φάγατε... Καλό Μήνα κορίτσια... Αθηνάααα μ'αρέσαν κ οι ερωτήσεις σου... χαχα... σας την έφερα... :D χαχαχα... πάντα ήθελα να κάνω αυτή την πλάκα... κ πέρσι για να καταλάβετε το είπα σε μία φίλη μου ότι ήμουν έγκυος σαν σήμερα κ δεν με πίστευε... αλλά ήταν αλήθεια...

Φέτος όμως την πατήσατε εσείς :D κ αν δεν είχα αδιαθετήσει λίγες μέρες πριν (μ'αρέσει που το θυμόσουν βρε θηρίο Αθηνά) θα το έλεγα κ σε άλλους...

χαχαχα.

Σοβαρά τώρα... Μαρουλίτα μου μπράβο κοριτσάκι μου... πολύ χαίρομαι για σένα... Με το καλό κ γερό να είναι κ ό,τι θέλει ο Θεός...

Αθηνούλα... πολύ στενοχωριέμαι για τον μπόμπο σου... κρίμα το καημένο... Δεν τρώει κιόλας... :( κρίμα...

Κοριτσάκια εσείς που έχετε τον ίδιο ντοκ για πείτε λέω να του δώσω αύριο ψωμάκι κ αβοκάντο. Μου είπε η Στελλίτσα να προσέξω το ζυμωτό γιατί έλεγα να ζυμώσω... και τι να του δώσω? Επίσης, αβοκάντο δεν έχω ιδέα πως είναι ελπίζω να μην δυσκολευτώ.

Μεθαύριο επίσης, θα δώσω παξιμάδι κ ντομάτα... Για να δουμε...

Καλό Μήνα.... σας είπα ε????

EP8Ip2.png

Χαχαχα, ψαρώσαμε όλες! Λοιπόν, για το ψωμάκι: δοκίμασέ το το ζυμωτό, δεν το συζητάω, απλώς εννοούσα να το λιώσεις καλά ανάμεσα στα δάχτυλά σου για να μη μείνουν ψιχουλάκια. Το ίδιο και με το παξιμάδι (είναι μερικά που δε μαλακώνουν αμέσως με το νερό και θέλουν υπομονή). Κι εγώ σήμερα ψωμάκι-αβοκάντο λέω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

σας ευχαριστω βρε κοριτσια μου....και εσεις με το καλο οσες θελετε δευτερο η τριτο νινακι.....το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι θα γεννησω με καισαρικη :(

αχχχ....κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω απολυτα:?....μην το σκέφτεσαι όμως απο τώρα....

Μιας που μαζευτήκατε όλες (εκτός το Ντιμάκι) κ όλες το φάγατε... Καλό Μήνα κορίτσια... Αθηνάααα μ'αρέσαν κ οι ερωτήσεις σου... χαχα... σας την έφερα... :D χαχαχα... πάντα ήθελα να κάνω αυτή την πλάκα...

αντε βρέ.....χαχαχαχαχααχαχαχαχα......το "χάψαμε" ωραιότατα...χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα

Επίσης, αβοκάντο δεν έχω ιδέα πως είναι ελπίζω να μην δυσκολευτώ.

ο πουρές του είναι αφρός, έχει πολύ καλη υφή.....αλλά είναι και περίεργο "φρούτο".....μπορεί να μην του αρέσει σκέτο (ή με ψωμί που σκέφτεσαι να προσθέσεις).....αν δεν του αρέσει ξαναδοκιμασε με αυτους τους συνδυασμους : αβοκάντο-αγγουρι, αβοκάντο-αρακας, επίσης ταιριάζει με μπανανα, αχλάδια, μήλα, γιαούρτι

c2Gbp2.png

Ευχαριστώ Στελλίτσα... :P

παξιμάδι ολικής ή κρίθινο τι???

Amande αυτό τον συνδυασμό μας τον πρότεινε ο γιατρός, με ψωμί, λάδι κ λεμόνι για το απογευματινό.

Θα το δοκιμάσω κ με φρούτα κ με το μεσημεριανό μας...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...