Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες....

τι υφασματινες πανες και αηδιες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

http://www.trianglemomsonmain.com/images/blog/baby.jpg

Θεϊκό... αλλά πιο πολύ γέλασα με το Ρηνιώ κ τον μπέμπη σου Αθηνά μου. Κουκλιά κ τα δύο... Να μου τα φιλήσεις

Μπράβο κ στην κοράκλα σου Ντιμάκι... Μπράβο της...

Εμένα ο δικός μου λίγα πράγματα κάνει μόνος του... πολύ βαρεμάρα... Μόνο να γκρινιάζει όλη μέρα ξέρει κ το κάνει καλά...

Άρχισε...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Μπραβο στη μπουμπου σου! Εμενα μονο χορεθει οποτε του τραγουδαω με παλαμακια και του πω χορεψε μπεμπακο!

Σημερα ανακαλυψε και τι ωραια που ειανι να χτυπας 2 παιχνιδακια μεταξυ τους...αυτες ειναι σκοτουρες παιδι μου οχι σαν κι εμας...

ετσι,ετσι...

τι ωραια ολα κοριτσια!!μπραβο στο ντιμοκοριστο,μπραβο κ στο γαλαταντρακι..εμεις απο χθες κανουμε κουπεπε κι απο τα 2 χερια παρακαλω..για να δω μια σουμα,λοιπον,εχουμε κ λεμε..κουπεπε Χ2 φορες,παλαμακια,κολλα το,χορος,ντεντε,παραμιλαμε στον υπνο μας,οταν θελει γαλα στον υπνο κανει τατα..αυτα..:mrgreen:

Διαφημίσεις

Για να ακούσω κ εγώ τις προτάσεις.... κ εγώ έχω βάφτιση το Μάη κ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα... Θα τρέεεεχω τελευταία στιγμή που το άφησα... Το Σάββατο θα πάω στο adorex που πρότεινε το κωνκωνάκι... για να δουμε...

Κοριτσάκια σήμερα ο μπέμπης κοιμήθηκε 2 ώρες ολόκληρες... μου έκανε τρελλλλλή εντύπωση... Βέβαια εγώ δίπλα του... αλλιώς δεν... αλλά τουλάχιστον ξεκουράστηκε... :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

γεια χαρά στις όμορφες.

Αθηνά κουκλάκια τα παιδάκια σου.

Amande ιδεές για προσκλητήριο θες;; Αν είναι για 2 -3 προσκλητήρια πάρτα έτοιμα.

Νικολίνα μπράβο στο παιδάκι. όταν κοιμούνται είναι ήρεμα μετά.

Στο προσκλητήριο που μου έστηλε η geo (φορεματάκι) λέμε στο χαρτάκι που κρέμεται για το όνομα να βάλουμε μια μικρή φώτο της μπέμπας. Επίσης έχω δίλλημμα για τη μπομπονιέρα να φτιάξω φουστανάκια υφασμάτινα ή να κάνω ανεμόμυλους;;; Τα φουστανάκια μου έρχονται οικονομικότερα αλλά θέλουν πολύ δουλειά και οι ανεμόμυλοι θα κοστίσουν λίγο ακριβώτερα αλλά γίνονται πολύ γρήγορα. Απο ότι βλέπω μάλλον θα είμαι τελευταία που θα κάνω τη βάπτιση λέμε για 21 Αυγούστου μια μέρα μετά τα γενέθλιά της

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Τί κάνετε? Εγω ειχα οξεια λαρυγγιτιδα και φαρυγγιτιδα, ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα. Η μικρή μου εχει βηχα και αυτη απο την ιδια μερα που αρρωστησα κ εγω. Ακόμα το παλευει βεβαια. Της βαζω ορο και 3 φορες τη μερα μασκουλες. Για να δουμε!

amande αν θες για λιγα κομματια καλυτερα να παραγγείλεις. Εκτος αν εχεις ορεξη για χειροτεχνιες. ;)

Xaxa μπράβο geo... άκου πουλημένη... Αφού ξέρεις οι κόρες έχουν αδυναμία στους μπαμπάδες... στον γιο θα ακούσεις το μα-μα πρώτο :D

Ασε νικολινα δεν παιζει.... Ο γιος μου είπε μαμα 2 χρονων:shock:. με έσκασε! Ενω ελεγε μπαμπα γιαγια παππού.

Η κορη μου βεβαια δεν λεει τίποτα, ουτε αγκου!:confused:

DimRous μπραβο στο κοριτσακι σου!!!:D Φοβερη αναπτυξη, σε σχεση με εμας...

galat μου τέλειο το κυπλακι για τα τσισα!!! χαχαχαχαχαχα. Τελεια και τα παιδακια σου στο βιντεακι. Να τα χαιρεσαι είναι και τα 2 κουκλια!

ε βέβαια αν ένα παιδί δεν μάθει στα φυτοφάρμακα και στις ορμόνες απο 6 μηνών, πότε θα τα μάθει;;; Εγώ παίρνω και το κρέας βιολογικό γιατί τα άλλα είναι τίγκα στα αντιβιοτικά

Μπραβο βρε κοριτσακια που ψωνιζεται βιολογικα για τα παιδακια σας!

Εγω δεν εχω τη δυνατοτητα για βιολογικα και τρωνε απο παντού. Ελπίζω να μας δινει καλό κρεατακι ο κρεοπωλης...

Μπραβο βρε κοριτσακια που ψωνιζεται βιολογικα για τα παιδακια σας!

Εγω δεν εχω τη δυνατοτητα για βιολογικα και τρωνε απο παντού. Ελπίζω να μας δινει καλό κρεατακι ο κρεοπωλης...

κων κων μου το κρεατάκι είναι πανάκριβο δεν διαφωνώ (αν και με 1/2 κιλό μοσχάρι τρώει 8 φορές) αλλά αν μένεις Αθήνα μπορείς πολύ έυκολα να βρεις βιολογικα φρούτα και λαχανικά αρκετά οικονομικά. Και στη τελική μπορείς να παίρνεις μόνο για τη μικρή σου, οπότε μηνιαίος άντε να σου βγει 7-8 ευρώ παραπάνω. Περαστικά σας κι όλας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

DimRous καλα τα λες αλλά δεν μπορω να στελνω τον καλο μου να ψαχνει και βιολογικά. Ασε που πολλες φορες μαγειρευω για ολους το ιδιο, απλά ξεχωριζω της μικρής και στα δικα μας βαζω μπαχαρικά.

επειδη κ εμεις ειχαμε κανει λιγα προσκλητηρια ειχα ρωτησει σε τυπογραφειο και μου ειπαν οτι οπου κ να ψαξω δεν συμφερει για λιγα κομματια,η ελαχιστη χρεωση ειναι 70 ευρω οσα κ να κανεις..κανε τα καλυτερα μονη σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...