Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

loipon O mikros moy xuew eklaige sparaktika, oyrliaze omvw oooolo to brady...hmoym etoimh na to pav paidvn...oyte uhlaze oyte tipota....

Αφου ομως ηταν απυρετος ειπα να τον γλιτωσω απο την ταλαιπωρια, τον πηγα το πρωι τον γιατρο και τελικα εχει 2 αφθες στον ουρανισκο, για αυτο εκανε ετσι το καημενουλι....ευτυχως απο λαιμο αυτια κλπ ειανι τελειος.

φφφφφφφφφφφφ

πολυ κλαμα ρε κοριτσια μονο η προνοια που δεν ηρθε!

Καλημερα ειπα?

Καλημερα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχ, περαστικά, Αθηνούλι! Ευτυχώς που είσαι ψύχραιμη εσύ, εγώ θα 'χα πάθει κρίση πανικού μπιγκ τάιμ... Πώς τις έβγαλε τις άφτρες γαμώτο; Σου έδωσε τίποτα ο ντοκ;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Το καημένο... γιατί το όμορφο? Και τώρα τι κάνετε? Περαστικά Αθηνουλα...

Κορίτσια σήμερα ο μικρός κοιμήθηκε ... κοιμήθηκε... δεν το πιστεύω... Πρέπει να κοιμήθηκε τουλάχιστον μιαμιση ώρα... Δεν έχει ξαναγίνει... :D

Μόλις πήρα κ εγώ τον ντοκ μας για να τον ρωτήσω για τα κουκουτσάκια από τις ντομάτες κ είπε να μην τα αφαιρώ... Ενώ για τα κουκουτσάκια από το ακτινίδιο είπε ναι, να τα αφαιρώ...

Εμείς ξεκινάμε από αύριο κ απογευματινό... Λέω να του δώσω τραχανά που έχω κιόλας... Γλυκό... (χωρίς αβγό)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αθηνά μου περαστικά στο μικρούλι σου και η Ειρήνη σου πέρυσι το καλοκαίρι δεν είχε περάσει στοματίτιδα;;

Έχω πρόβλημα με το στρώμα στη κούνια, το κατεβάσαμε στη κάτω σκάλα και εκεί διαπιστώσαμε ότι το πλαίσιο το είχαμε βάλει ανάποδα, το βάλαμε καλά και τώρα το στρώμα είναι μικρότερο κατά 5 εκατοστά γύρω γύρω με αποτέλεσμα η μικρή μπροστά να χώνει το χέρι της, να μη μπορεί να το βγάλει και να κλαίει. Τη μόνη λύση που βρήκα για να μη αγοράζω καινούργιο στρώμα είναι να φτιάξω μια χοντρή πάντα (πιο ψηλή όμως) και να τη δέσω στη μισή κούνια προκειμένου να μαζέψει το κενό. Μήπως έχετε καμία άλλη ιδέα;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Koritsia ok βοηθησε και ο συζυξ στην ψυχραιμια(μαλλονα απο τη νυστα)

Παντως πολυ το λυπηθηκα, ειναι που δεν τον εχω συνηθισει ουτε καν να γκρινιαζει , ποσο μαλλον αν κλαιει ετσι...

Δεν μου εδωσε κάτι για τις αφθες, ειπε οτι μαλλον ειναι απο μια ιωσουλα που περασε( σιγα την ιωση δηλ ηταν μπουκωμενος απλα για κανα 2 εβδ) ίσως και απο ολα αυτα που βαζει στο στομα του(γιατι ομολογουμενως δεν τα προσεχω πολυ σε αυτον στην ΕΙρηνη ημουν υστερική)

Ντιμ οχι δεν περασε το καλοκαιρι στοματιτιδα η Ειρηνη. Στοματιτιδα ειναι οι αφθες? Καλα που το ειπες να το ψαξω.

Ντιμ κι εγω αυτο θα ελεγα να ξαναβαλεις αναποδα το πλαισιο. Ειμαι κατα στις παντες το σκεφοτμαι το καλοκαιρι και ζεσταινομαι απο τωρα.

αλλιως μετα τυλιγμενες πετσετουλες-σεντονακια σε ρολο γυρω γρυω και απο πανω στρωσιμο κανονικα.

Στελλίτσα ερωτηση, ο ντοκ ειπε να δωσω chamomilla αν τον δω παλι ανησυχο για τα δοντακια (γιατι υποψιαζετια και δοντια μεσα σε ολα λογω του οτι η ανησυχια κορυφωνεται τη νυχτα)

Ηθελα να του δωσω να πιει χαμομηλακι που θα κανει καλο στις αφθες αλλα καπου διαβασα οτι ροφηματα χαμομηλι, μεντα κλπ δεν κανει να πινεις οταν κανεις ομοιοπαθητικη, αυτο σημαινει οταν κανεις τη θεραπεια, ή γενικά?

Σημερα ολη μερα παλι ανησυχος, δεν τρωει(λογικο) και πηγαμε βολτα τεραστια, και παααλι δεν κοιμηθηκε.... τωρα μολις τον καταφερα για να δουμε!

Νικολινα μπραβο μπραβο μπραβο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α, καλά, κι εμένα βάζει στο στόμα της ό,τι βρει, δεν μπορώ να την κυνηγάω συνέχεια.

Για το χαμομήλι: σε μικρή ποσότητα δεν είναι πρόβλημα, αλλά μην αντικαταστήσεις το camomilla με ρόφημα, δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Όσο για τα υπόλοιπα, μέντες, μαύρο τσάι, κάμφορα, καφεΐνη κλπ, καλό είναι να μην του δώσεις καθόλου, γιατί εφόσον τον παρακολουθεί ομοιοπαθητικός παιδίατρος μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί να πάρει ομοιοπαθητικό φάρμακο, οπότε δε θες να υπάρχει στον οργανισμό του κάτι που θα αποδυναμώσει τη δράση του φαρμάκου. Περαστικάαααα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Η μικρή μου μέσα σε αυτές τις μέρες μπορώ να πω ότι κάνει άλμα ανάπτυξης. Όλη τη μέρα τραγουδάει και μιλάει (εκεί που έκανε κάτι λίγα αγκου), χαιρετάει, δίνει φιλάκια όταν το ζητάω (αυτό το κάνει μόνο σε εμένα και ο μπαμπάς έχει σκάσει), γυρνάει συνεχώς μπρούμυτα κάνει έρπινγκ και βγάζει το σεντόνι από τη κούνια. Επίσης χώνει το κεφάλι της κάτω από τη πάντα και κάνει ταααααα μόνη της, κάνει κουπεπε και παίζει σα τρελή με αυτό το παιχνίδι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110201&itmid=1286999 πατώντας όλα τα κουμπιά και έμαθε να το ανοιγοκλείνει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μπράβο στην κοριτσάρα σου ντιμακι:D

πως μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα??αχχχχ και πως περνάει ο καιρός....

τι αλλο φρουτο να βάλω ρε κορίτσια????όλο μηλο μπανανα αχλάδι του βάζω 3 εβδομάδες

c2Gbp2.png

αμαντε μπορεις να ριξεις λιγο πορτοκαλακι αν αφηνει ο ντοκ το νοστμιζει πολυ

ντιμ αυτο το παιχνιδι το ειχα παρει 8 μηνων στην Ειρηνη οταν αρχισε να στεκεται , σε πληροφορω οτι παιζει ακομα 3 ετων... ειανι τρελη επενδυση αξιζει τα λεφτα του... ειναι το μονο το οποιο παιζει σε βαθος χρονου ολα τα αλλα τα βαριεται σε 1 μερα.

Μπραβο στη μπουμπου σου! Εμενα μονο χορεθει οποτε του τραγουδαω με παλαμακια και του πω χορεψε μπεμπακο!

Σημερα ανακαλυψε και τι ωραια που ειανι να χτυπας 2 παιχνιδακια μεταξυ τους...αυτες ειναι σκοτουρες παιδι μου οχι σαν κι εμας...

Σημερα ειναι λιιγο πιο ηρεμος αντε να δουμε πως θα κυλησει η νυχτα...

Φιλω σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...