Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περασανε,περασανε...τωρα ειμαστε ολο βολτα..ασχετο,πηγα λαικη κ την ωρα που θελω να ψωνισω μηλα ρωταω το λαικατζη ποια ειναι πιο γλυκα..αυτα ,μου λεει,αν ειναι για το μωρο

δεν καταλαβες του λεω,αυτα ειναι για μας.η μικρη μονο βιο.

κακως,μου λεει.Γιατι?ρωταω.

πρεπει να συνηθισει απο τωραα στα φαρμακα..00020459.gif!!!!!!!!!!!!!!!τι θα τρωει αμα μεγαλωσει?

παλι βιολογικα του λεω,θα εχω χωραφι,αχααχαα

περασανε,περασανε...τωρα ειμαστε ολο βολτα..ασχετο,πηγα λαικη κ την ωρα που θελω να ψωνισω μηλα ρωταω το λαικατζη ποια ειναι πιο γλυκα..αυτα ,μου λεει,αν ειναι για το μωρο

δεν καταλαβες του λεω,αυτα ειναι για μας.η μικρη μονο βιο.

κακως,μου λεει.Γιατι?ρωταω.

πρεπει να συνηθισει απο τωραα στα φαρμακα..00020459.gif!!!!!!!!!!!!!!!τι θα τρωει αμα μεγαλωσει?

παλι βιολογικα του λεω,θα εχω χωραφι,αχααχαα

ε βέβαια αν ένα παιδί δεν μάθει στα φυτοφάρμακα και στις ορμόνες απο 6 μηνών, πότε θα τα μάθει;;; Εγώ παίρνω και το κρέας βιολογικό γιατί τα άλλα είναι τίγκα στα αντιβιοτικά

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Ασορτί πάμε εμείς, geonutr, κι εμένα τόσο είναι, μόνο λίγο πιο κοντούλα.

Τι κάνετε, μάνες;

Εμείς τρώμε μια χαρά τις καθημερινές, που μας ταϊζει ο πατερούλης, τα σκ τα χαλάμε γιατί βλέπουμε βζ και μας γυρίζει το μάτι. Δεν τολμάω να την πάρω αγκαλιά, μου χιμάει. Τελοσπάντων, σιγά σιγά θα συνηθίσει. Τρώει, δε, όλα τα γλυκά: καρότα. γλυκοπατάτες, τέτοια, αν και χθες της έφτιαξα κοτόπουλο με αρακά και το τσάκισε. Με το γιαούρτι ξίνισε απίστευτα, δεν το κόβω να τρώμε σύντομα.

Ενιγουέι, σας έχω νέα:

Βασικά σας έχω είδηση-πρόσκληση για το Deconstructing Mummy, ένα event που διοργανώνει στις 7 Μαΐου (ναι, παραμονή της γιορτής της μητέρας) το womenspace.gr (μαζί κι εγώ!), για την αποδόμηση (αποκαθήλωση;) του προτύπου της τέλειας μαμάς.

Φτιάξαμε fb page και ειδικό blog για την εκδήλωση, οπότε αν σας αρέσει η ιδέα, θα θέλαμε να συμμετάσχετε όπως προτιμάτε (με likes, σχόλια, ιδέες, προώθηση) στο deconstructing πάρτι. Η εκδήλωση βασίζεται στο γυναικείο networking για να βγει καλή οπότε βάλτε ένα χεράκι!

Η κεντρική ιδέα είναι ότι όχι, δεν είμαστε σε όλα τέλειες ούτε υπάρχουν καλούπια που να ταιριάζουν σε όλες, οπότε δεν έχουν νόημα οι ενοχές και η καταπίεση -και ναι, καμιά φορά θέλουμε να πετάξουμε το μωρό από το παράθυρο. If you know what I mean, ελάτε στην παρέα μας!

Σας αφήνω, πάω να τελειώσω τη δουλειά γιατί η φασολίνα έχει περάσει από τα χέρια όλων των γιαγιάδων σήμερα και λέω να γυρίσω κάπως νωρίς...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Amande δεν χρειάζεται να το βράζεις πλέον το νερό... Με την εισαγωγή των στέρεων δεν βράζουμε τίποτα πια... Εμείς βέβαια, αν κ ο γιατρός μας είπε να δίνουμε ό,τι πίνουμε εμείς, έχουμε πάρει μία κανάτα με φίλτρο (γιατί η βρύση δεν επέτρεπε να βάλουμε πάνω της το φίλτρο)... οπότε του δίνουμε (κ πίνουμε κ εμείς) από εκεί.

Stellunak καλή επιτυχία στο event... Εμείς εκείνη τη μέρα θα βαφτιζόμαστε... Αλήθεια με το γιαούρτι ξίνισε? Με τις υπόλοιπες απογευματινές επιλογές? Εγώ σκέφτομαι την Πέμπτη να ζυμώσω για να φάει την Παρασκευή ψωμάκι από τα χεράκια μου :rolleyes:

Geo μια χαρά τα πάτε, θα καλυτερεύσει σιγά σιγά...

Αλήθεια η nano που είναι ? Η indie???Το χαπάκι?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Στελλίτσα πολυ καλή ιδέα, θα προσπαθήσω να έρθω....θα σας παρακολουθώ στο fb

νικολ ευχαριστώ για την πληροφορία.....ποια κανάτα πήρατε γιατι ψάχνω κι εγω (ήθελα φίλτρο αλλά τα οικονομικά μας είναι λίγο περίεργα τον τελευταίο καιρό)

c2Gbp2.png

Σ' ευχαριστώ Νικολίνα μου! Ναι, ξίνισε τρελά, αλλά δε θα τα παρατήσω έτσι εύκολα. Ψωμάκι τρώει λίγο, λιωμένο, της αρέσει νομίζω. Τα άλλα δεν τα χω δοκιμάσει ακόμα. Μόνο πρόσεξε με το ζυμωτό ψωμί, γιατί δε λιώνει καλά, μένουν ψίχουλα και μπορεί να τον πνίξουν στην αρχή. Κι εγώ την πάτησα στην αρχή, θέλει πολύ νιανιά ακόμα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ωχ... ναι ε? Θα το προσέξω... Thanx Stellunak....

Amande μία της Brita πήραμε από Αγγλία όμως κ μας ήρθε τσάμπα... Αν θέλεις θα σου πω ακριβώς με μήνυμα όταν έρθει ο χάμπι. Να φανταστείς πετύχαμε το προηγούμενο μοντέλο στο καρφούρ κ ήταν πιο ακριβό κ από αυτό που πήραμε... Νομίζω ότι αυτή που πήραμε είναι http://www.brita.net/gr/jugs_details.html?L=26&p_id=607&cat= αλλά θα σου πω σίγουρα σε λιγάκι...κ θα σου πω κ ακριβώς κ τιμές αν σε ενδιαφέρουν.

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Χαλάνδρι: Τετάρτη 14:30-18:00, Ιωαννίνων και Τυμφρηστού

σε αυτη παω ειναι διπλα απο το σπιτι μου σε μια παιδικη χαρα.

Στελλα ωραια ιδεα το ιβεντ!

Επισης για το γιαουρτι μπορεις να δοκιμασεις να το δινεις με λαχανικα ή πουρε μηλου ΄΄η κανελλιτσα( ιδεες απο το σαιτ, ουχι δικες μου)

Η Ειρηνη ποτε δεν το εφαγε...ποτε. και καομα και μεγαλη αν ετρωγε λιγο παραπανω της ερχοταν εμετος. Περιεργο, ειναι ακριες οι αντιδρασεις η θα το λατρεψουν ή θα το μισησουν....και ειναι εξαιρετικη τροφη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα κοριτσάρες!!!

Ξέρετε πως μπορω να δω απο το ebay ποιοι πωλητές στέλνουν ελλάδα??

π.χ. εδω http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=porcelain+mug&_sacat=See-All-Categories

καλημέρα!!!!!!!!! Δες τη λίστα που έχουν κάνει τα κορίτσια στο parents

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...