Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λες ε:??? πιο πολύ βαριέμαι εγω μάλλον παρα ο μπέμπης...χαχαχαχαχα

ειναι κι αυτές οι συνταγες που με έχουν ξεσηκωσει απο το βιβλιαράκι και ενα site χαχαχαχαα

πάντως το αβοκάντο είναι πολύ καλη τροφή και να το προτιμάτε, είναι και πολύ θρεπτικό

αρκή να το τρώει το παιδί. Ααα δε σας είπα προχθες έδωσα πουρέ κάστανου και το έκανε να. Άσε που έφτιαξαν και τα κακα, τελικά η κρέμα το απόγευμα της την έκανε. Για πες το site

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν η κόρη μου τα έχει βγάλει τα περισσότερα off, γλυκοπατάτα πάει να κάνει εμετό, αβογκάντο άντε λίγο στη φρουτόκρεμα, κίτρινη κολοκύθα μη το συζητήσω, το γιαούρτι παίζει στη κατηγορία γλυκοπατάτας. Μόνο το κάστανο της άρεσε. Γενικά αν δεν έχει κρέας δε τη συγκινεί τίποτα.

Aloha φιλεναδες!!!!!!!!!

πωωω....εχω να γραψω κατι μερες κ σας επιασε λογοδιαρροια!!!!!!!10 σελιδες πισω εμεινα :)

Ελπιζω να ειστε καλα ολες κ τα νινακια σας!!!!!!!

κανενα συνταρακτικο νεο εχουμε;;;;;καμια νεα εγκυμοσυνη;;;;

Εμεις καλα....τα ιδια....μαμ κακα κλαμα κ νανι....

...κ επειδη διαβασα την τελευταια σελιδα ...Αθηνα εγω βαζω αρακα μαζι με τα υπολοιπα υλικα :)

Φιλακιαααα!!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Νικάκι!!! Πςςςςς να σου πω με αρεσε το φορεμα σου στην βαπτιση (ασχετο)

Τα εβαλα κι εγω ετσι τα φασολακια, του αρεσε ευτυχως.

Αμαντε λαου λαου οντως... ανα εβδομαδα καινουργιο τροφιμα δεν χρειαζεται νωριτερα...εξαλλου για κανα χρονο θα κανεις την ιδια δουλεια!!!

Ντιμ το καστανο δεν ειναι βαρυ? Ειναι τεεεεεελειο ομως ξερει η μπουμπο ειναι μερακλου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και επισης γλυκοπατατα βρισκετε βιολογικη? γιατι εγω δεν βρισκω....και δεν εχω δωσει δεν θελω ειδικα σε τροφιμο που ειναι στο χωμα....

Πρεπει να οργανωθω και να βρω βιολογικη λαικη, γιατι τα φρουτα τα βιολογικα στο σουπερ τελευταια ειναι αθλια και καθολου φρεσκα.... καλυτερα συμβατικα και φρεσκα παρα αυτα τα σαπάκια....

Εχω μια βιολογική λαικη διπλα στο σπιτι αλλα ειναι μονο ενας παγκος ουσιαστικα με εσπεριδοειδη(μανταρινια τελεια) , πατατες και κουνουπιδολαχανα τιποτα αλλο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες... τι κάνετε?

Amande άσε τα εξωτικά για αργότερα...

Αβοκάντο θα βάλω κ εγώ αυτή την εβδομάδα για απογευματινό... Αν του αρέσει θα το βάζω κ στην κρέμα το πρωί...

Και επισης γλυκοπατατα βρισκετε βιολογικη? γιατι εγω δεν βρισκω....και δεν εχω δωσει δεν θελω ειδικα σε τροφιμο που ειναι στο χωμα....

Πρεπει να οργανωθω και να βρω βιολογικη λαικη, γιατι τα φρουτα τα βιολογικα στο σουπερ τελευταια ειναι αθλια και καθολου φρεσκα.... καλυτερα συμβατικα και φρεσκα παρα αυτα τα σαπάκια....

Εχω μια βιολογική λαικη διπλα στο σπιτι αλλα ειναι μονο ενας παγκος ουσιαστικα με εσπεριδοειδη(μανταρινια τελεια) , πατατες και κουνουπιδολαχανα τιποτα αλλο....

Ούτε κ εγώ έχω βρει βιολογική Αθηνά... (παρεπιπτόντως δύο παρά κ ήσουν όρθια???? )

Αυτή πάντως η βιολογική λαϊκή κοντά σου καλή μου φαίνεται... για πες που είναι κ πότε για να την επισκεφτώ καθώς εγώ μανταρίνια που αγόρασα από σουπερ ήταν χάλια... Γενικά κ εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με τα βιολογικά που τα έχουν συσκευασμένα κ το πολύ δύο μέρες κρατάνε εκτός ψυγείου...

Αφήστε που μου έδωσε η πεθερά μου καρότο από τον κήπο της κ καμία σχέση δεν είχε ούτε με τα βιολογικά που παίρνουμε...

Ντιμάκι την έχεις κάνει τη μικρή σούπερ γκουρμέ γνώστρια...

Γεια σου nikijo... Τι κάνουν οι ομορφιές σου?

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!! Λοιπόν γλυπατάτες μου έφερε η μαμά μου βιολογικές απο Αθήνα, τις πήρε απο το μαγαζί με τα βιολογικά στη περιοχή μου, γενικά αυτό το κατάστημα έχει πολλά προϊόντα. επίσης αν σας είναι εύκολο το Σάββατο έχει βιολογική λαϊκή στου Τρίτση έχει πάρα πολλά πράγματα και πολύ φθηνά. Πολλές φορές είχα βρει φθηνότερα απο τη συμβατική λαϊκή. Επίσης εσείς που μένετε βόρεια προάστια έχει ένα τέλειο σουπερ μάρκετ με πάρα πολύ καλά βιολογικά στη Κηφισιά κάπου κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού, αν θέλει καμια κοπέλα να μάθω ακριβώς που είναι πήτε μου. Δείτε και εδώ http://www.dionet.gr/news/biolaikes.htm

Ντιμάκι τέλειο το σιτε σου... Πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω.... ¨Εχω κ εγώ ένα σουπερ κοντά μου (κάτω χαλάνδρι) αλλά νομίζω ότι αν ισχύουν οι λαϊκές θα τις επισκεφτώ... Για πες Αθηνά αυτή που έχεις κοντά σου είναι αυτή που έχει στο site?

Το λέω γιατί γράφει ότι είναι του 2008.

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!

Νικολ έχω κι εγώ την τύχη να έχω μια φίλη που έχουν στον κήπο τους τα πάντα και μου φέρνει συχνά πατάτες, καρότα και εποχιακά διάφορα, καμια σχέση με αυτά που αγοράζουμε ακομη και απο τα βιολογικά......γλυκοπατάτα βρήκα κι εγώ σε βιολογάδικο (είμαι εκτός Αθηνών βέβαια ακόμα).....ενά και μοναδικό έχει εδω αλλά ευτυχώς φέρνει πολλά.

Τα εξωτικά θα τα δοκιμάσω πάνω μου χαχαχαχαχαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

α,εσεις το εχετε προχωρησει πολυυυυυυυ...εμενα η μικρη παλευει να φαει (ακομα) 4-5 κουταλιες καροτο-πατατα-κρεμμυδι..φρουτα ουτε λογος..αχαχαχαχαχα..τελειο ε??

Στη βιολογικη στου Τριτση αδερφες μου,στου Τριτση,εχω παει κ εχει σουπερ πραγματακια.(εχει κ καποια πανακριβου ομως,ασε..)Αν δε βρω στη λαικα παω Σκλαβενιτη (εχει φτηνα τα βιο λαχανοφρουτα)π.χ. πατατα 1,5 ευρα,κρεμμυδι λιγο λιγοτερο..

προσπαθω να ταισω τη μικρη,ημασταν κ οι 2 αρρωστουλες..α,ξεχασα..εχθες πηγαμε γιατρο για το τελευταιο προσωρινα εμβολιο(μετα το χρονο το επομενο)..λοιπον,ειμαστε 69 ποντους κ 7350(μοντελακι η δικια σου)..ναι,ειμαστε οι αδυνατοτερες ολων σας,αχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...