Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πςςςςςςςς:shock::shock:.....μπράβο η κοριτσάρα!!!

να πάρω κι εγώ εκπαιδευτική κουπα στον μικρό ή είναι νωρίς??

εγώ απο την αρχή με αυτό το ποτηράκι της έδωσα νερό, είναι απο 6 μηνών και δεν στάζει αν δεν ρουφίξει το παιδί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

thanks dimaki....είχα σκοπο να του πάρω αλλά αργότερα, παντως είναι καλή ιδέα απο τώρα γιατι και το μπιμπερό μια χαρά το πιάνει μόνος του και πίνει χαχααχαχα

αααα...δε σας είπα...έβγαλε και ο δικός μου σπυράκια μικρά μικρά στα μαγουλάκια του, μαλλον απο τις φρουτοκρεμες είναι, αν και τον σκουπίζω συνέχεια όταν τρώει και τον πλένω με νερό

c2Gbp2.png

μωρε κι εγώ αυτο της νουκ εχω αλλα τιποτα....το θελει τρελαινεται σαν παιχνιδι αλλα δεν κατεβαζει σταγονα, μαλιστα αν καταλαβει νερο στο στομα του ενοχλειται! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για τα σπυρακια τελικα ολα λιγο πολυ κατι βγαζουν...με τα φρουτα θελει πλυσιμο μετά όντως...

Δεν μου λετε, θελω να προσθεσω φασολακια στην λαχανοσουπα του αυριο...πως να το κανω να αλεσψ 2-3 φασολακια μαζι με ολα τα αλλα? (θα εχω κοτοπουλο καροτο κολοκυθα πατατα...)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Παρουσα και αρρωστη.

Είχα κοσμο ΣΚ και δεν μπηκα καθολου. Ειχαμε βγει την Παρασκευη βολτουλα και ειχε ενα αερακι οπου την αρπαξα και εγω και η μικρή:-(. Εγω καθολου φωνη απο το Σαββατο και η μικρή βηχα:mad:. Το καημενο μου άντε παλι με μασκες μας βλέπω. Προς το παρον της βαζω μπολικο ορο και εχω ανασηκωμενο το στρωμα της, αν συνεχισει και σημερα το βραδυ αυριο θα την παω γιατρο.

Παρούσα κ εγώ...

Μπράβο amande στο νινάκι που τρώει τόσο καλά.. Φτου φτου...

Εμείς μία τρώμε με ευχαρίστηση μία όχι κ με τόσο μεγάλη ευχαρίστηση... Είναι με τις ώρες του... Από αυτή την Πέμπτη θα προσθέσουμε κ απογευματινό... Τραχανά ή αβοκάντο με ψωμί ή παξιμάδι με ανθότυρο κ ντομάτα ή γιαουρτάκι... Για να δούμε...

Όσο για το νεράκι κ εμείς δεν πίνουμε κ τρελές ποσότητες... Και το μπουκάλι δεν το έχει μάθει ακόμα...

Επίσης, μία ερώτηση... (Αθηνά σε θυμήθηκα...) Πρόσθεσα ακτινίδιο στην φρουτόκρεμα (μιας που έχει κ ένα μικρό θεματάκι με τα κακάκια) ... τα σποράκια του να τα αφήνω? Γιατί καθόμουν κ τα αφαιρούσα... :rolleyes:

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Απο παρουσίες καλά πάμε, οι υπόλοιπες μάλλον το έριξαν στο τσάι.

Κων κων περαστικά κοπέλα μου σε σένα και το Χριστινάκι σου.

Νικολίνα εμένα ο γιατρός μου είπε να της τα βγάζω.

Amande μηπως το παρακάνεις με τα εξοτικά φρούτα και είναι και άνοιξη;; Το ξέρω οτι θες να δώσεις καινούγριες γεύσεις και ωραία πράματα στο παιδί σου, αλλά λάου λάου. Είναι μικρό και εγώ έτσι τη πάτησα και τη πείραξε το στομαχάκι της και το ταλαιπώρησα το παιδάκι μου. Εξάλλου έχουμε να τα ταϊζουμε για καιρό...

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

λες ε:??? πιο πολύ βαριέμαι εγω μάλλον παρα ο μπέμπης...χαχαχαχαχα

ειναι κι αυτές οι συνταγες που με έχουν ξεσηκωσει απο το βιβλιαράκι και ενα site χαχαχαχαα

πάντως το αβοκάντο είναι πολύ καλη τροφή και να το προτιμάτε, είναι και πολύ θρεπτικό

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...