Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ ενα απλό απο τα λητω πήρα (το πιο οικονομικό τους, είχε και στρωματάκι-είναι λίγο σκληρό όμως και βάζω και κουβερτουλα) και μια χαρά είναι.....αυτο πήραμε http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=883&ct=1080310&itmid=840919

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nikolina μου εγω στο χωριό έχω παρει αυτο σε πορτοκαλι χρωμα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1304&ct=1080310&itmid=1427521

και βαζω και μια κουβερτουλα για να ειναι πιο μαλακό.

Και παρκο για παιχνιδι αυτό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080310&itmid=14374

εχει πολύ άπλα!

Εγω τα ειχα παρει απο jumbo και τιμες ηταν καλυτερες απο αυτες του λητω. Βεβαια τα ειχα παρει πριν 2 χρόνια για τον γιό μου.

nikol αν το θες μονο για παιχνιδι μην παρεις στρωμα δεν χρειαζεται εγω ειχα παρει ενα απο τα Λητω 80 ευρω αλλα ειχε και "πανω οροφο" που με βολευει απιστευτα τωρα γιατι εκει κοιμαται ο μικρος και δεν σκυβω οταν τον βαζω.

Αλλα θα σου ελεγα να ριξεις απο το Mytoys.de μια ματια εχει με 20 ευρω αν θυμαμαι καλής μαρκας... και βεβαια αν θες και τιποτα αλλο αν ψωνισεις γιατι τα μεταφορικα ειναι 16 ευρω

ή απο αμαζον ακομα καλυτερα που δεν εχει μεταφορικα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Tι κανετε τσούπρες?? Που χαθήκατε??

Εμεις καλά ήμασταν αλλά σήμερα το πρωί έκανε εμετό ο μπεμπακος:?:(.....έφαγε μια χαρά όλη τη φρουτόκρεμα και μετα απο 1 ώρα βγήκαμε με το αμάξι να πάμε στο βιολογάδικο, κάποια στιγμη άρχισε να ψιλογκρινιάζει και πριν προλάβουμε να παμε στο ταμείο έβγαλε όλη τη φρουτοκρεμα (η οποια μπήκε όοοοοολη μέσα απο τη μπλούζα μου γιατί τον είχα στον ergo)......τώρα ευτυχως κοιμάται (πρεπει να ταλαιπωρήθηκε πολύ:-()

Μήπως φταίει που του έβαλα ολοκληρο το αχλάδι και του έκατσε βαρύ? Συνηθως έβαζα μισο μηλο, μισό αχλάδι, μισή μπανάνα και 1 δαμασκηνο αποξηραμένο....σημερα εβαλα μισή μπανανα, 1 αχλάδι και 1 δαμασκηνο.

Μεσημεριανο δε θα του δώσω τώρα εννοείται....μήπως να μη του δώσω καθόλου σήμερα????:confused:

c2Gbp2.png

Tι κανετε τσούπρες?? Που χαθήκατε??

Εμεις καλά ήμασταν αλλά σήμερα το πρωί έκανε εμετό ο μπεμπακος:?:(.....έφαγε μια χαρά όλη τη φρουτόκρεμα και μετα απο 1 ώρα βγήκαμε με το αμάξι να πάμε στο βιολογάδικο, κάποια στιγμη άρχισε να ψιλογκρινιάζει και πριν προλάβουμε να παμε στο ταμείο έβγαλε όλη τη φρουτοκρεμα (η οποια μπήκε όοοοοολη μέσα απο τη μπλούζα μου γιατί τον είχα στον ergo)......τώρα ευτυχως κοιμάται (πρεπει να ταλαιπωρήθηκε πολύ:-()

Μήπως φταίει που του έβαλα ολοκληρο το αχλάδι και του έκατσε βαρύ? Συνηθως έβαζα μισο μηλο, μισό αχλάδι, μισή μπανάνα και 1 δαμασκηνο αποξηραμένο....σημερα εβαλα μισή μπανανα, 1 αχλάδι και 1 δαμασκηνο.

Μεσημεριανο δε θα του δώσω τώρα εννοείται....μήπως να μη του δώσω καθόλου σήμερα????:confused:

Καλημέρα κοπελιά. Όντως μπορεί να του έπεσε βαρύ, αλλά ο παιδίατρος μου έχει πει οτι μπορεί και απο τα δόντια κάποιες φορές να διαταράσσετε το πεχα του στομάχου και να δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Τον ταίζεις κανονικά, απλά κάνε του πιο ελαφριά φαγειτά και βλέπεις.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ dimaki......

Α!! Έχω κι ενα τελευταίο και θέλω συμβουλές.....ενώ μέχρι και την προηγουμενη εβδομάδα έπινε αντλημένο απο το μπιμπερό όταν έπρεπε να λείψω, τις τελευταίες μέρες ουτε να το δεί το μπιμπερό....τι είναι αυτό πάλι?? Δεν μπορώ να πάω πουθενά

c2Gbp2.png

ευχαριστώ dimaki......

Α!! Έχω κι ενα τελευταίο και θέλω συμβουλές.....ενώ μέχρι και την προηγουμενη εβδομάδα έπινε αντλημένο απο το μπιμπερό όταν έπρεπε να λείψω, τις τελευταίες μέρες ουτε να το δεί το μπιμπερό....τι είναι αυτό πάλι?? Δεν μπορώ να πάω πουθενά

δε ξέρω να σου προτείνω κάτι κοπέλα μου, η δικιά μου δεν μου το έχει κάνει ποτέ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

50 bale gia arxh...αχ εχω κι εγω το ιδιο θεμα δεν πινει μπιμπερο καθολου, βεβαια δεν εχω δοκιμασει με γαλα δικο μου και να λειπω και απο το σπιτι, αλλα μερο δεν πινει καθολου μονο το μασαει και εχω δοκιμασε 2-3 θηλες....

και εχω θεμα με την δυσκοιλιότητα πρεπει να πινει νερο....

κατα τα αλλα περασαμε σουπερ π-σ-κ την παρασκευη ειχαμε κοσμο πολυ, το σαβατο πηγαμε Παλαια φωκαια θαλασσα για ψαρι, και σημερα καναμε μια ψιλοβολουτλα πριν προλαβει να συννεφιασει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

μπραβο galataki....γι'αυτό εξαφανιστήκες??χαχαχαχα

τώρα που την πάτησα λέω να δίνω κάπου κάπου ενα γευμα αντλημένο δικο μου έτσι για να μην ξεχνάει το σπορ.....είχα τις chicco με κανονική κλασσική θηλη και τώρα πήρα της nuk που είναι κάπως πατημένη η θηλη (σαν τις πιπίλες), δοκίμασε με τέτοιο να δεις αν του αρέσει.....κι ο δικός μου συνέχεια το μασαγε λες και ήταν τσίχλα:tongue:

c2Gbp2.png

της νουκ εχω....τιιιιιιιποτις! μονο με κουταλακι πινει ο μαγκας!

8 μηνων ειχε μαθει η μικρη μου να πινει με καλαμακι (τα λεπτα ομως της αμιτας πχ)

αναμενω λοιπον! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

πωω:shock::shock:πωωω.....κουταλάκι....διάβαζα (προχθες που έψαχνα να βρω τον τρόπο) και πέτυχα το Post μιας κοπέλας που έλεγε οτι έδινε για πολύ καιρό στο γιο της γάλα με το κουταλάκι (200Ml τη φορά)...για φαντάσου πίκρα:mrgreen:...είχε πιαστεί το χέρι της έλεγε

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...